خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,391
امتیاز
213
سن
28
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
ماهنامه سفره ایرانی - ستایش پاکدل: این غذا زیبایی خاص و طعم بی نظیری داره که برای مهمانی عالیه.
مواد لازم
خمیر بوفکا: به مقدار لازم
گوشت (چرخ کرده): 300 الی 400 گرم
پیاز (ریز خرد شده): 2 عدد
فلفل قرمز (ریز خرد شده): 1 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
زیره (پودر شده): به مقدار لازم
مواد لازم سس:
تخم مرغ: 1 عدد
شیر: 100 میلی لیتر
ماست: 3 قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه سس، تخم مرغ، روغن، شیر، ماست و نمک را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
برای تهیه رول گوشت، گوشت چرخ کرده، پیاز، فلفل ریز خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زیره پودر شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید و سینی فر را بلا کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر بوفکا را داخل سینی فر پهن کنید. مقداری از سس را روی خمیر پخش کنید و دوباره لایه ای دیگر از خمیر روی آن پهن کنید. مقداری سس روی آن پخش کرده و لایه ای دیگر از خمیر بوفکا قرار دهید. روی خمیر مقداری سس بمالید و مخلوط گوشت را روی آن به طور یکنواخت پخش کنید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوشت پخته و برشته شود. روی مواد را با کاغذ روغنی و پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید (این کار باعث می شود خمیر به راحتی رول شود) کاغذ روغنی و پارچه را بردارید و سپس آن را از یک طرف به کمک کاغذ روغنی زیرین رول کنید. رول گوشت را برش داده و سرو کنید.

1432464_623.png


رول گوشت

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا