خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

✿مطـبـخ نـگـیـن✿

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
بسم الله الرحمن الرحیم

آقای بنجامین فرانکلین میگن: به طور کلی انسان ها از زمان پیشرفت آشپزی دوبرابر غذا می خورند!:aiwan_light_punish:

بنده خدا راست میگه خب کمتر بخورید انقد نگید چاق شدیم فلان شدیم بهمان شدیم

خب داشتم عرض می کردم:batting_eyelashes:

حالا این بنده خدا جناب فرانکلین درست میگه ولی اینو نمیدونه بزرگترین لـ*ـذت توی دنیا، خوردنه! :cook:

از اونجایی که میدونم اکثر شما با من هم عقیده هستید پس تصمیم گرفتم
یه مطبخ بزنم براتون تا غذاهایی که خودم درست کردم و فرمول تهیه
شون رو دارم با شما به اشتراک بذارم تا از این نعمت الهی که همون خوردن باشه بی نصیب نمونید:- )

توی این تاپیک انواع غذاها،دسرها،فینگر فودها و...رو میذارم.

اینا همشون تست شده و این عکس ها هم توسط خود من گرفته شدن.امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه:aiwan_light_heart:

لطفا توی تاپیک سوال نکنید!!

هرسوالی داشتید یا به صورت خصوصی یا توی پروفم بفرمایید حتما رسیدگی میکنم :aiwan_light_give_rose:

امیدوارم اوقات خوبی رو پیش هم داشته باشیم!


به مطبخ نگین خوش اومدید :studying:
 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
پنکیک
پنکیک نوعی کیک پهن، معمولا نازک و دورپیچ شده است که از خمیر نشاسته‌ ای حاوی تخم مرغ، شیر و کره درست می‌شود و آن را روی یک صفحه‌ی داغ مثل تابه سرخ کردنی به همراه روغن و کره می‌پزند. دستورالعمل‌های پخت این غذا ساده، اما بسیار متفاوت است؛ و همه آن‌ها حاوی ترکیبات اصلی آرد، تخم مرغ و شکر هستند.

انتخاب یک پنکیک خوشمزه به عنوان صبحانه، یک میان وعده دلچسب و یا حتی یک شام سبک می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. آن‌ها را به همراه عسل سرو نمائید یا با تکه‌های میوه، کاکائو، چیپس و حتی خامه تزئین کنید.

موادلازم:
آرد گندم یک پیمانه
شیر یک پیمانه
شکر ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
بگینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
روغن مایع ۳ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
۱.آرد و بگینگ پودر را با هم مخلوط کنید.
۲.تخم مرغ،وانیل، شکر، شیر، روغن مایع را با هم مخلوط کنید و با همزن دستی تا جایی دونه های شکر ترکیب مواد بشه بهم بزنید.بعد آرد رو بهش اضافه کنید.

۳.تابه نچسب رو گرم کنید یک ملاقه از مواد وسط تابه بریزید زمانی که شروع به حباب شدن پنکیک رسید پنکیک رو زیر رو کنید تا طرف دیگر هم طلایی بشه.


 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
رول گوشت و قارچ
مواد لازم:
نان لواش نرم یک بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
قارچ ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
ادویه ( نمک.زردچوبه.آویشن) به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.پیاز رنده میکنیم و با گوشت تفت میدیم. قارچ و فلفل دلمه ای وقتی آبش کشیده شد رب گوجه فرنگی بهش اضافه میکنیم.
۲.نان رو به سایز دلخواه برش میزنیم مواد رو لابه لای نون میریزیم و پنیر روی مواد میریزیم.
۳.رولی شکل میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم.


 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
دسر ماست ژله ای خامه ای
دسر ماست ژله‌ای خامه‌ای یک دسر خنک و خوشمزه است که از ترکیب چند چیز خنک و دوست داشتنی درست شده است. شما یک دسر رنگی خوشمزه و خنک خواهید داشت که شیرین، خوش طعم، خوش رنگ و غلیظ است. ضمن اینکه بافت و ظاهر آن بسیار عالی و به مراتب بهتر از دسر لرزان خسته کننده است.

از ژله خسته شده‌اید بله می‌دانم و، اما می‌دانم که پاناکوتا هم سخت و وقت گیر است. پس بیایید این یکی را امتحان کنید. این دستورالعمل خیلی هم جدید نیست، اما خیلی خوشمزه و خوش رنگ است. خوبی این دسر سادگی روش درست کردن آن است بطوری که همه می‌توانند آن را در خانه درست کنند. با درست کردن این دسر از ژله خسته کننده راحت خواهید شد و همچنین یک دسر به مراتب مغذیتر و خوشمزه‌تر خواهید داشت.

با جایگزین کردن نیمی از آب با مخلوط ماست و خامه سنگین (یا فقط ماست در صورتی که بخواهید چربی کمتر داشته باشد)، بافت یکدست ژل مانند را با ماده دیگری ترکیب می‌کنید تا تبدیل به دسری خامه‌ای و لطیف با طعم غنی و پیچیدگی سنگین‌تر شود. این همانند یک سوفله غلیظ، اما سرد است.


چیز جالب دیگری که در مورد این دسر وجود دارد این است که طعم آن اختیاری و کاملا به دلخواه شماست. می‌توانید یک ژله توت فرنگی صورتی و زیبا را انتخاب کنید تا طعم توت فرنگی داشته باشید یا طعم آناناس یا حتی لیمو برای درست کردن این دسر استفاده شود.

بلوبری و پرتقال هم انتخاب‌های خوب دیگری هستند. البته همانطور که گفتم همه چیز بستگی به سلیقه شما دارد و در این مورد دست شما کاملا باز است. حتی می‌توانید طعمی چندتایی با چند نوع ژله داشته باشید که این هم لطف خودش را دارد. اگر یک دختر در میان مهمان‌های شماست احتمالا با دیدن یک دسر صورتی رنگ حسابی چشمانش برق می‌زند.

مواد لازم برای ۴ نفر:
ژله دلخواه: ۱ بسته
آب جوش: ۱ پیمانه، اندازه گیری پس از جوشیدن باشد
ماست طبیعی کامل: ۱/۲ پیمانه (۱۲۷ گرم)
خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۱۸ میلی لیتر)

برای تزئین
خامه سنگین
میوه انتخابی
برگ‌های نعناع

طرز تهیه:
۱. محتویات بسته خامه را داخل کاسه‌ای متوسط بریزید. آب جوش را روی ژله بریزید و بهم بزنید تا زمانی که کاملا حل شود. آن را کنار بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد، اینکار حدود ۳۰ دقیقه زمان می‌برد. سعی نکنید با سرد کردن آن در یخچال این زمان را کوتاه کنید، چون ژله شما بسته و جامد می‌شود.
۲. در حالی که ژله سرد می‌شود، ماست و خامه را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمایی نزدیک به دمای اتاق برسند. با مطمئن شدن به اینکه همه مواد در دمایی مشابه هستند از لـ*ـخته شدن مخلوط جلوگیری می‌کنید. افزودن ماست سرد به ژله گرم باعث لـ*ـخته شدن مخلوط و از هم پاشیدن بافت آن می‌شود که اصلا خوشایند نیست.
۳. وقتی که ژله به دمایی رسید که با تماس دست داغ حس نشود، ماست و خامه را اضافه کنید و تا زمانی که کاملا ترکیب شود، آن‌ها را با ویسک دستی، بهم بزنید.
۴. مخلوط را داخل ۴ لیوان سرو یا ۱ کاسه متوسط بریزید. آن را در یخچال بگذارید خنک شود تا زمانی که سفت و پایدار شود. اینکار ۲ تا ۳ ساعت یا نهایتا یک شب تا صبح طول می‌کشد.
۵. در صورت دلخواه، روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید. سپس روی خامه را میوه دلخواه و برگ نعناع بگذارید. نوع میوه انتخابی بهتر است از نوع توت‌ها مثل توت فرنگی با تمشک باشد. آن را سرد سرو کنید.

نکات مهم :
بسته به نوع ژله وزن آن می‌تواند متغیر باشد، اما اغلب ژله‌ها ۱۰۰ گرمی هستند. وقتی ژله بیشتر باشد بافت کمی غلیظتر می‌شود. این دستور با یک ژله ۷۵ گرمی درست شده است.

بهتر است از ماست پرچرب طبیعی استفاده کنید. استفاده از ماست کم چرب چکیده هم بلامانع است، اما برای این دستور بررسی نشده است بنابراین امتحان آن بر عهده خودتان است. استفاده از ماست چکیده احتمالا آن را غلیظتر خواهد کرد.
اگر می‌خواهید دسرتان چربی کمتری داشته باشد، می‌توانید به جای خامه از همان مقدار ماست استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که مزه آن کمی ترشتر خواهد شد.

برای این دستورالعمل می‌توانید برای افزودن تعداد وعده‌ها، مواد تشکیل دهنده را دو برابر یا حتی ۳ برابر کنید و هیچ مشکلی پیش نمی‌آید.

 

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
پای سیب زمینی
موادلازم:
سیب زمینی ۴ عدد
پیاز ۱ عدد
کره ۵۰ گرم
جعفری خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
قارچ ۴ عدد
کره ۱۰۰ گرم
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.سیب زمینی را در قالب کمربندی میریزیم سطح شو صاف کرده و تمام مواد گوشتی اضافه میکنیم.
۲. ۵۰ گرم کره را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کره توی سیب زمینی ها ذوب شه.
۳. حالا جعفری رو بهش اضافه میکنیم و بعد نمک.فلفل.آویشن و زردچوبه را اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۴.قالب کمربندی مونو چرب میکنیم و سیب زمینی که آماده کردم را توش میریزم وسطح شو صاف میکنیم.
۵. و حالا پیاز را در روغن تفت می دهیم بعد گوشت چرخ کرده میریزیم بعد زردچوبه ریخته و در آخر قارچ،فلفل دلمه ای،نخود فرنگی،ذرت اضافه میکنیم.
۷.سیب زمینی را در قالب کمربندی میریزیم سطح شو صاف کرده و تمام مواد گوشتی اضافه میکنیم.

۸.در آخرین مرحله پنیر پیتزا را اضافه میکنم.

۹.تو فر میذاریم به مدت 15 دقیقه آماده است.
نکته: حتیمیتوان داخل پیرکس،در صورت نداشتن قالب کمربندی درست کرد.

 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
خورشت قیمه مجلسی زعفرانی
خورش قیمه از جمله خورش‌های قدیمی و سنتی ایرانی است که از قدیم‌الایام در مراسم‌های مهم مذهبی و مهمانی‌ها از جمله اجزای ثابت سفره ایرانی بوده است. تقریبا تمام خانم‌های ایرانی طرز پخت قیمه را بلد هستند، اما دانستن نکات طلایی و نیز ادویه‌های مخصوص و مناسب این خورش ایرانی را لذیذتر و خوشمزه‌تر می‌کنند. طرز تهیه خورش قیمه مجلسی زعفرانی را در ادامه بخوانید.
مواد لازم برای ۶ نفر:
گوشت گوسفند یا گوساله ۳۰۰ گرم
لپه خام ۱۰۰ گرم
پیاز یک عدد بزرگ
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
لیمو‌عمانی ۳ عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
گلاب ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
دارچین نصف قاشق چای‌خوری (دلخواه)

طرز تهیه:
۱. برای درست کردن خورش قیمه مجلسی زعفرانی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و تفت دهید. وقتی که پیاز‌ها طلایی شد، رب گوجه‌فرنگی یا سه عدد گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

۲. حالا زردچوبه را اضافه کنید و دهید تا طعم خامی آن گرفته شود و سپس فلفل قرمز و در صورت تمایل کمی فلفل سیاه اضافه کنید.

۳. در مرحله بعد گوشت را که به اصطلاح قیمه‌قیمه کرده‌اید به مواد بالا اضافه کنید. لازم نیست گوشت را زیاد تفت دهید، همین که کمی تغییر رنگ داد کافی است.
۴. لپه خام را به گوشت اضافه کنید و با گوشت تفت دهید. تفت دادن لپه طعم لذیذی به خورش شما می‌بخشد. حالا نوبت اضافه کردن آب‌جوش است. لازم است که گوشت و لپه یک ساعت با آب بپزند سپس لیموعمانی را اضافه کنید.
۵. بعد از اضافه کردن لیموعمانی اجازه دهید خورش یک ساعت دیگر روی شعله ملایم گاز باشد. قبل از اضافه کردن زعفران و نمک و دارچین، لیموعمانی‌ها را از خورش بیرون بیاورید. حدود بیست دقیقه دیگر اجازه بدهید خورش روی حرارت ملایم بماند تا خوب جا بیفتد و غلیظ شود، در انتها یک قاشق غذاخوری گلاب یا نصف قاشق چای‌خوری گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید.
۶. خورش قیمه را با سیب‌زمینی خلالی سرخ شده تزیین و با برنج سرو کنید.
نکات:
در صورت اضافه کردن دارچین رنگ خورش شما تیره می‌شود، اگر دوست دارید یک خورش قیمه روشن داشته باشید دارچین اضافه نکنید و فقط زعفران دم کرده را اضافه کنید.

اضافه کردن کمی زنجفیل تازه یا نصف قاشق چای‌خوری زنجفیل طعم و تندی خوبی به خورش قیمه زعفرانی مجلسی می‌دهد.

اگر به جای گلاب، گل محمدی به خورش قیمه اضافه کنید، عطر و بوی خورش فوق‌العاده می‌شود.

برای طبخ خورشت از لیموی رنگ روشن استفاده کنید تا ظاهر بهتری پیدا کند.

اگر به جای آب از آب گوشت استفاده کنید، خورش شما لذیذتر می‌شود.

اگر پیاز‌داغ فراوان درست کنید و در انتهای پخت خورش به آن استفاده کنید طعم آن لذیذتر و بسیار بهتر می‌شود.

استفاده از گوشت گوسفند خورش را چرب‌تر و خوش‌طعم‌تر می‌کند.

خورش قیمه را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید و یادتان باشد حتما لیمو‌عمانی‌ها را از خورش جدا کنید تا طعم خورش تلخ نشود. با این همه بعضی لیموعمانی‌ها طعم تلخی به خورش نمی‌دهند و اگر امتحان‌شان را پس داده‌اند آن‌ها در یک ساعت پایانی پخت به خورش اضافه کنید و در آن باقی بگذارید.

برای عطر بهتر خورش، در صورت تمایل می‌توانید یک یا دو عدد هل در ده دقیقه انتهایی پخت به آن اضافه کنید.‌

می‌توانید از بادمجان سرخ شده هم برای تزیین خورش قیمه استفاده کنید.

 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
قارچ برگر
مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت چرخ کرده مخلوط تازه ۰.۵کیلو
نان همبرگر ۴ عدد
سیر ۴ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۲ قاشق غذا خوری
پنیر گودا ۴ ورق
پنیر پیتزا ۱ بسته
کاهوپیچ ۱ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
نمک و فلفل به میزان کافی
مواد لازم برای سس قارچ:
قارچ بسته ای بزرگ ۵۰۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم معادل ۱ بسته
کره ۱۰۰ گرم
طرزتهیه:
۱.ابتدا پوست را پیاز میگیریم سپس آن را شسته و با قسمت ریز رنده میکنیم و فشار داده آب پیاز را خارج میکنیم پوست سیر را گرفته و رنده میکنیم.

۲.روی سطح صافی مثل تخته گوشت پهن میکنیم سپس پیاز پیاز و سیر رنده را روی گوشت میریزیم.

۳.در ادامه تخم مرغ روی گوشت میریزیم سپس نمک و فلفل میریزیم بعد مواد را قشنگ ورز میدیم.

۴.بعد از اینکه قشنگ مایه همبرگر ورز دادیم آرد سوخاری اضافه میکنیم تا مواد منجسم با بافت کمی سفت داشته باشیم.

۵.مایه همبرگر به چهار قسمت تقسیم کرده در یک نصف پلاستیک به شکل دایره نه خیلی پهن نه خیلی نازک که همبرگر می سوزد پلاستیک میکشیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

۶.برای نان داخلی همبرگر در قابلمه پنیر پیتزا ریخته طوری که پنیر آب شود و نان بیرونی به پشت میگذاریم به صورت پنیری دربیاید.

طرز تهیه سس قارچ:
ابتدا کره را ریخته تا آب شود بعد قارچ خرد کرده را اضافه کرده در آخر خامه را میریزیم کمی هم میزنیم و مقداری نمک و فلفل اضافه میکنیم.




 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
آبگوشت
موادلازم:
گوشت گوسفندی با استخوان و چربی ۵۰۰ گرم
دنبه (چربی گوسفند) ۵۰ الی ۱۰۰ گرم
لوبیا سفید ۱/۲ پیمانه
نخود ۱/۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گوجه فرنگی ۳ الی ۴ عدد
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
سیر خام ۳ حبه
لیمو عمانی ۲ الی ۳ عدد در صورت تمایل
دارچین ۱/۲ قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.بهتره نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنین و دو الی سه بار آبش رو عوض کنین تا نفخشون بره.

۲.گوشت، دنبه، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا، سیرها که از وسط دو نیم کردیم و پیاز رو هم که از وسط به دو نیم کردیم رو داخل قابلمه میریزیم و حدود 5 الی 6 برابر حجم آب اضافه میکنیم. بهتره تا کل آبگوشت رو از اول کار بریزیم تا طعمش بهتر بشه ولی اگر احیانا در اواسط کار آب بیشتری احتیاج بود حتما از آب جوش استفاده کنید.

۳.من پیاز رو خرد نکردم چون میخواستم بعد پخت گوشت پیاز رو از آب دربیارم اما در صورتی که شما دوست دارین پیاز داخل آبگوشت بمونه ریز خوردش کنید.

۴.حالا در قابلمه رو میبندیم و شعله هم زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد. وقتی جوش اومد کف های روی سطح آب رو با یه قاشق برمیداریم.

۵.حالا به موادمون زردچوبه و فلفل اضافه میکنیم و شعله رو هم کاملا ملایم کرده در قابلمه میذاریم و اجازه میدیم که گوشت و حبوبات آروم بپزن.

۶.بعد از حدود ۲ الی ۳ ساعت موادمون خوب پختن در این مرحله سیب زمینی ها رو از وسط دو نصف کرده و به آبگوشت اضافه میکنیم و در صورت تمایل لیمو عمانی ها رو داخل آبگوشت میریزیم.

۷.لیموعمانی ها رو حدود یک ساعت داخل آبگوشت بمونه که آبگوشت مون تلخ نشه. در صورت تمایل میتوان از گرد لیمو استفاده کرد.

۸.بعد از اضافه کردن سیب زمینی و لیمو عمانی،رب گوجه فرنگی، نمک و در صورت تمایل دارچین هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم که تا باز موادمون ۱ الی ۲ ساعت دیگه آروم بپزن.

۹.آبگوشت تقریبا حدود ۴ ساعت دیگه جا افتاده و به روغن افتاده.

 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
زرشک پلو با مرغ
موادلازم:
برنج ۲ پیمانه
ران مرغ ۲ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ الی ۳ ق غذا خوری
نمک و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.مرغ ها را آماده کرده ران یا سـ*ـینه مرغ شسته را با آب میپزیم آبش را خالی میکنیم.

۲.سپس پیاز،فلفل دلمه ای،هویج ها را خرد کرده و به مرغ اضافه کرده و میگذاریم خوب بپزد.

۳.در آخر سس مرغ را درست میکنیم در یک ماهیتابه روغن می ریزیم و بعد زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و آب مرغ را توی سس میگذاریم خوب بپزد و کم آب شد به آن اضافه میکنیم.
طرز تهیه پخت برنج:
برنج را 30 دقیقه با آب و نمک خیس دهید.برنج را بشویید و با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد.سپس آبکشی کنید(برنج را باید زمانی آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید مغز برنج کمی خام و اطراف آن نرم باشد).

 
آخرین ویرایش:

نگین نوروزی

کاربر نیمه حرفه‌ای
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
954
امتیاز واکنش
6,189
امتیاز
188
سن
24
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 53 دقیقه
اسنک مخصوص
مواد لازم:
نان تست ۱ بسته
سـ*ـینه مرغ ۱ عدد
ژامبون گوشت ۴ ورق
پنیر پیتزا ۱ بسته
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱.در ابتدا سـ*ـینه مرغ را حبه قندی خرد کنید همراه با نمک و فلفل و کمی زعفران بریزید تا رنگی به خودش بگیرد بعد از نیم ساعت با مقداری روغن سرخ کنید.

۲.ژامبون گوشت رو تا حدودی با چند قطره روغن در ماهیتابه سرخ کرده که به شکل تنوری دربیارین.

۳.در ادامه نان تست را در ساندویچ ساز قرار داده مرغ زعفرانی حبه قندی و ژامبون گوشت در نان تست میگذاریم.

۴.بعد پنیر پیتزا ریخته و نان تست بعدی رو میگذاریم در ساندویچ ساز گذاشته تا اسنک مون آماده شه.

۵.در آخر میتوان با سس خردل و سس قرمز تزئین کرد و سرو کرد. طعمی بسیار لذیذ و خوشمزه داره حتما برای یک بار هم شده امتحان کنید.

 
آخرین ویرایش:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا