- امتیاز واکنش
- 3,432
- زمان حضور
- 23 روز 3 ساعت 5 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خالق حق
نام رمان: Helga: Out of Hedgelands ( هلگا خارج از هجلندز)
نام نویسنده: Rick Johnson
نام مترجم: Niuosha.dkw کاربر انجمن ۹۸
این ترجمه به خانوم ~BAHAR.SH~ واگذار شد
ژانر: فانتزی
سطح: نوجوانان
جلد: جلد اول
خلاصه:
خطر زندگی هلگا بیشتر از جانوران هم سن و سال اوست - برده های [1] Wrackshee بعد از او ، حمله شریرانه راهزنان که تقریبا او را می کشد! مسابقه ای با اژدهایی که او را تعقیب می کنند، و یک شورش جسورانه برای نجات جان او و نجات دوستان و خانواده موذی؛ این فقط آغاز است! اما شما وقتی یک جانور جوان هستید و نمیتوانید قوانین احمقانه دنیا را منطقی ببینید، چه انتظاری دارید؟! هلگا نمی تواند همه چیز را همانطور که هست بپذیرد و در نهایت نه تنها یک، بلکه دو مستبد عالی قدرت در دو قلمرو متفاوت به تصرف خود در می آید.
هلگا هرگز قصد رهبری انقلابی را نداشت! این فقط به نوعی اتفاق افتاده است؛
زیرا او با "قوانین عادی" که مستبدان را در قدرت و کل جوامع به بردگی می کشد، مطابقت نخواهد داشت. هلگا با شروع یک تلاش خطرناک برای حل برخی از رمز و رازهای گذشته خود، رفقای دمدمی مزاج خود را به سفری سوق می دهد که نه تنها آنها را برای همیشه تغییر می دهد، بلکه تمدن های باستان را نیز ناراحت می کند.
من به عنوان یک نویسنده، شخصیت های عجیب و غریب و غیر منتظره ای را به خود جلب می کنم: کسانی که تعجب می کنند زیرا یک کهکشان دوردست را می شنوند، موسیقی دیگری می بینند، به جای اینکه در موسیقی متن فیلم گیر کنند عطر خود را ایجاد می کنند. کودکی که ایده های خاص خود را در مورد نحوه لباس پوشیدن امپراطور دارد. دیوانگان و شورشیانی که در مرزها داستان می گویند. داستان غیرمعمول هلگا خوانندگان را به دنیایی می برد که هرگز تصور نمی کردند! قطعاً سواری کاملا جدید!
بارها و بارها ، قهرمان غیر متعارف و همرزمان عجیب و غریب خود، نه با مبارزه با آخرین جانور ایستاده، بلکه با اولین حیوانی که متفاوت فکر می کند، بر ظالمان شوم و بردگان سیاه قلب غلبه می کنند.
[2] Helga: Out of Hedgelands به سه کتاب تقسیم شده است که حماسه حماسی طایفه گاو وود و نقش آنها را در براندازی قرن برده داری و استبداد معرفی می کند. این داستان در مجلدات دیگری از تاریخچه، که اکنون در دست ساخت است ادامه خواهد یافت. در طی مجموعه جلدهای فعلی و آینده ، کل تاریخ قبیله گاو چوبی ، سقوط [3] astute Maev و آمدن لرد فرسیکر به حلقه های بیرونی گفته خواهد شد.
[1] wrackshee: اسم نوعی از برده های آن منطقه
[2] out of hedgalans: هلگا خارج از هجلندز
[3] astute maev: زیرک، ناقلا
معنی wood chow: یجور غذای حیوانی
سخنی از نویسنده:
سلام و عرض خسته نباشید، این رمان اولین ترجمه من است؛
تمام تلاشم را میکنم تا این ترجمه عالی و پرمفهوم باشد؛
با آرزوی موفقیت های بیشتر برای من و شما.
هلگا خارج از هجلندز | Mohadeseh.sh کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: