خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Afsa

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
13,207
زمان حضور
29 روز 22 ساعت 6 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا

خب اگه دلتون میخواد بدونید چرا شیعه هستید این کتابو بخونید تامام من دیگه صحبتی نداروم

کتاب شهابی در شب ، خلاصه ای از کتاب شبهای پیشاور است . قبل از مطالعه کتاب حاضر لازم است توجه محققین به پدیده تحریف و تبدل که در کتب اهل سنت رایج است ، جلب گردد تا با دید بازتری به کنکاش و تحقیق بپردازند .
کتاب شبهای پیشاور ، مشروح مذاکرات مجلس مناظره ای است که ایشان در سال ۱۳۴۵ قمری در حضور حدود ۲۰۰ نفر از رجال و بزرگان شیعه و اهل سنت در شهر پیشاور پنجاب هند « پاکستان کنونی » داشته است .

در صفحه ۱۳۱ این کتاب آمده : از احمد بن حنبل منقول است که هرگاه امری بر عمر مشکل می شد ، آن را از علی ( ع ) می پرسید .

اگر به تاریخ خلفا مراجعه کنید موارد متعددی را خواهید یافت که نشان از بی اطلاعی خلفا و مراجعه ی ایشان به امیرمومنان دارد . از بحث اصلی مان دور نیفتیم .

خلاصه ی کلام ما این است که حدیث مورد استناد ابوبکر برای غصب فدک از درجه ی اعتبار ساقط است و هیچ ارزشی ندارد . زیرا مباین با عقل و نقل و حتی مخالف با عملکرد خلفای راشدین است .

حافظ : منظورتان چیست ؟ عملکرد کدام یک از خلفای راشدین را می گویید ؟
واعظ : عملکرد ابوبکر و عمر !! در تاریخ ضبط است که ابوبکر از بابت سهم الارث زنان به دختر خودش ، عایشه و به دختر عمر ، حفصه ، حجراتی را اختصاص داد .

از این جالب تر این که ابوبکر پس از شنیدن استدلالات حضرت صدیقه ی طاهره ، دستور استرداد فدک را به صاحب آن ، فاطمه زهرا ، صادر کرد ؟

حافظ : این حرف شما خیلی عجیب است . من تاکنون نشنیده بودم که ابوبکر فدک را برگردانده باشد .

معرفی کتاب شهابی در شب (مناظره شیعه و سنی)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا