- امتیاز واکنش
- 13,207
- زمان حضور
- 29 روز 22 ساعت 6 دقیقه
نویسنده این موضوع
به نام خدا
سلام گلای من
تو این تاپیک کتاب های خفن دفاع مقدس که شاید خونده باشید شاید هم نخونده باشید رو معرفی میکنم
و شاید هم از تجربه شخصی خودم طی خوندن اون کتاب ها بگم ^_^ هر عزیزی که کتاب قشنگی مد نظرش بود
حتما معرفی کنه خوشحال میشیم :)
سلام گلای من
تو این تاپیک کتاب های خفن دفاع مقدس که شاید خونده باشید شاید هم نخونده باشید رو معرفی میکنم
و شاید هم از تجربه شخصی خودم طی خوندن اون کتاب ها بگم ^_^ هر عزیزی که کتاب قشنگی مد نظرش بود
حتما معرفی کنه خوشحال میشیم :)
نام کتاب: دا (خاطرات سیده زهرا حسینی)
معرفی کتاب دا: خاطرات سیده زهرا حسینی
انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به مثابه گنجینهای تمامنشدنی و ظرفیتی گسترده برای فرهنگ و ادب کشور تلقی میشوند که همچنانکه مقام معظم رهبری نیز بارها تاکید کردهاند باید از آنها برای نشر و گسترش فرهنگ و ارزشهای دینی و انقلاب اسلامی در جامعه و جهان، حداکثر استفاده را کرد.
کتاب «دا» را میتوان بهترین نمونه در این راستا به شمار آورد که در واقع امروزه به مثابه یک نقطه عطف در تاریخ نشر کشور شناخته شده و کارکرد دارد. این کتاب، خاطرات سیدهزهرا حسینی از روزهای آغازین جنگ تحمیلی در دو شهر بصره و خرمشهر است و سالهای محاصرهٔ خرمشهر توسط نیروهای عراقی محور مرکزی کتاب را تشکیل میدهد.
حسینی در آن زمان دختر هفده سالهای بوده و گوشهای از تاریخ جنگ را بازگو میکند که غالباً به اشغال و فتح خرمشهر مربوط میشود. حسینی در این کتاب، خاطرات خود از روزهای آغاز مقاومت و روزهای پس از آن را با جزئیترین موارد روایت میکند تا آنجا که این گونه جزیینگری و بیان لحظه به لحظه وقایع باعث شده تا بسیاری آن را رمان بنامند؛ حال آنکه این کتاب سراسر مبتنی بر رویدادهای واقعی و خاطرات حقیقی سیده زهرا از آن روزهاست. راوی در آن روزها تنها 17 سال داشته و اهمیت این کتاب شاید در این باشد که وقایع جنگ ما برای اولین بار از زاویه دید یک دختر نوجوان روایت شده است؛ خاطراتی که راوی حدود 20 سال آنها را درون سـ*ـینه خود همچون یک راز حفظ کرد و حرفی از آن نزد. در این کتاب ناگفتههایی از جنگ بیان شده که تاکنون کسی از آنها حرف نزده است.
پ ن: خودم وقتی این کتاب رو خوندم 9 سالم بود و حسابی حال کردم باهاش :) از پرفروش های کتب دفاع مقدس و بسیار هیجان انگیز و زیبا
معرفی کتاب های مربوط به دفاع مقدس
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: