۴-مديتيشن
هرقدر شما بتوانید مدت زمان زیادی را صرف جدا شدن از ماده
( دنیا ) کنید همان مقدار به دنیای ماوراء نزدیک می شوید.
#ريلکسيشن و
#مديتيشن، تمرينات بسيار ساده و راحت و معمولي هستند که عمدتاً به هدف آرامش و تمرکز و آگاهي خالص انجام مي شود. به هيچ عنوان تصورات عجيب و غريب درباره اين تمرينات نداشته باشيد و منتظر نباشيد که اتفاق خاصي بيفتد.
#مديتيشن بايد يک روند ساده، آرام، دايمي و همراه با زندگي داشته باشد.
مشکل ديگر اين است که عده اي ادعا مي کنند که نمي توانند در
#مديتيشن تمرکز داشته باشند و با ناراحتي مي گويند
افکار نمي گذارند من در مانترا متمرکز شوم.
مجدداً تأکيد مي کنيم که افکار، بخشي از
#مديتيشن هستند.
البته به تدريج که تمرين را به طور مستمر انجام مي دهيد،
ذهن شما کمتر
متفرق مي شود و ديگر از اين شاخه به آن شاخه نمي پرد و آن تمرکز فکري که مد نظر شماست به تدريج خود را نشان مي دهد.
تلفيق ريلکس و مراقبه براي تمرکز
گاهي اوقات ما حتي توصيه مي کنيم
#ريلکسيشن و
#مديتيشن را با هم و با کمي تفاوت انجام دهيد. ابتدا وارد مرحله ريلکس شويد و اين سؤال را به طور ذهني از باطن خود بپرسيد که: "من چه کسي هستم؟".
پاسخ شما اين است که "من جسم نيستم."
بر اين معني فکر و تعمق کنيد. مجدداً از خود بپرسيد: "من چه کسي هستم؟"
و پاسخ دهيد:"من اضطرابها و هيجانها نيستم."
بر اين معني فکر و تعمق کنيد. دوباره سؤالي را مطرح کنيد: "من چه کسي هستم؟"
جواب اين است: "من افکارم نيستم".
بر اين معني فکر و تعمق کنيد. سؤال کنيد: "من چه کسي هستم؟" "پس من چه کسي هستم؟" و جواب نهايي شما اين است: "من يک مرکز شعور ناب هستم."
بر معني اين فراز تعمق و دقت کنيد.
گاهي اوقات توصيه مي شود که هر بار يکي از اين سؤالات را از خودتان بپرسيد و گاهي مي توانيد اين سؤالات را به همان ترتيبي که گفتيم در يک مراقبه به طور کامل انجام دهيد.
۵-چاکرا
در بدن مراكزى وجود دارد كه به آنها مراكز انرژى یا چاكرا گفته می شود. چاکرا كلمه ای سانسكریت به معنای چرخ است.
چاکراها یا مراکز انرژی در حال چرخش هستند و بخش های بسیار مهمی از کالبد انرژی محسوب می شوند. همانند کالبد فیزیکی که از اعضای حیاتی و کم اهمیت تر تشکیل شده است،
کالبد انرژی نیز دارای چاکراهای اصلی و فرعی و چاکراهای بسیار کوچک است.
چاکراهای اصلی، مراکز انرژی در حال چرخش هستند که به طور معمول 3 تا 4 اینچ قطر دارند و اعضای اصلی و حیاتی کالبد فیزیکی را کنترل می کنند و به آنها انرژی می دهند.
چاکراهای اصلی درست مانند نیروگاه هایی هستند که انرژی حیاتی را برای اعضای حیاتی و اصلی تامین می کنند.
اگر این نیروگاهها به خوبی کار نکنند اعضای حیاتی ضعیف یا بیمار می شوند،
زیرا برای درست کارکردن، انرژی حیاتی کافی ندارند.
قطر چاکراهای فرعی یک تا دو اینچ است و چاکراهای بسیار کوچک بخش های کم اهمیت تر کالبد جسمانی را کنترل کرده و به آنها انرژی می دهند.
چاکراها در داخل کالبد فیزیکی نفوذ می کنند و در ورای آن نیز امتداد می یابند.
چاکراها از دو طریق "غدد درون ریز و سیستم عصبی"
بر جسم اثر متقابل دارند.
در مجموع بدن انسان
هفت چاکرا دارد و هر یک از این هفت چاکرا با یکی از هفت غده بدن و همچنین با گروهی از اعصاب که شبکه نامیده می شوند مرتبط می باشد.
هر یک از این چاکراها به یکی از قسمتهای بدن و وظایف مخصوص درون بدن پیوسته هستند که بـ*ـو*سیله شبکه عصبی یا غددی که به آن چاکرا مربوط می باشند کنترل می شوند.
انجمن رمان 98
انجمن رمان 98 | برترین انجمن رمان نویسی
رمان 98