- امتیاز واکنش
- 756
- زمان حضور
- 5 روز 9 ساعت 24 دقیقه
نویسنده این موضوع
بهترین انجمن رمان نویسی/دانلود رمان جدید
*به نام تک نوازندهی چنگ هستی*
نام رمان: سایهی ققنوس(فونیکس،جلد اول)
نام نویسنده: فائزه میردادیان
نام ناظر: Narín✿
ژانر: فانتزی، عاشقانه
خلاصه: دختری به ظاهر معمولی که طی شرایطی پیچیده و عجیب به شخصیت درونی خودش پی میبره؛ اما این تازه شروع ماجراست. اون دختر با پسری همسفر میشه، سفری که زندگیه هر دوتاشون رو تغییر میده. سرنوشت یکی رو با واقعیتی که سال هاست از اون بی خبر بوده رو به رو و دیگری رو دچار جنون میکنه.
دوستان گلم ممنون از همراهی گرمتون و تمام لایکاتون، من نمیفهمم کجای رمانم ایراد داره به نظرات شما نیاز دارم.عسلای من خصوصی من باز هست نظراتتونو اونجا به من بگین:)
*به نام تک نوازندهی چنگ هستی*
نام رمان: سایهی ققنوس(فونیکس،جلد اول)
نام نویسنده: فائزه میردادیان
نام ناظر: Narín✿
ژانر: فانتزی، عاشقانه
خلاصه: دختری به ظاهر معمولی که طی شرایطی پیچیده و عجیب به شخصیت درونی خودش پی میبره؛ اما این تازه شروع ماجراست. اون دختر با پسری همسفر میشه، سفری که زندگیه هر دوتاشون رو تغییر میده. سرنوشت یکی رو با واقعیتی که سال هاست از اون بی خبر بوده رو به رو و دیگری رو دچار جنون میکنه.
دوستان گلم ممنون از همراهی گرمتون و تمام لایکاتون، من نمیفهمم کجای رمانم ایراد داره به نظرات شما نیاز دارم.عسلای من خصوصی من باز هست نظراتتونو اونجا به من بگین:)
در حال تایپ رمان سایهی ققنوس | black gril کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: