خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

moradi81

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
19 دقیقه
سلام بچه ها
ی رمان بود ک دختر عمو پسرعمو باهم دیگه ازدواج کردن و ی پسر بچه دارن ولی پسره خارج از کشوره بد میاد و با دختره میرن تو ی برج زندگی میکنن:cigarb:

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

mouodhl

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
11 دقیقه
سلام مت دنبال یک رمانم خیلی سال پیش خوندم و متاسفانه اسمش یادم نیست ولی خیلی دلم میخواد دوباره بخونمش.
داستان راجع به دختری که در دانشگاه دوست پس رداره ولی به اجبار خانوادش با پسرعموی پدرش که از خواهرش خوشش میومده ازدواج می کنه البته به صورت صوری تا خانعمو بمیره و طلاق بگیرن .اما در این حین عاشق هم میشن و حتی دختر حامله هم میشه ولی بچه میمیره.عمو هم میمیره و این دو با اینکه عاشق هم بودن طلاق می گیرن و پسره میره خارج ازکشور.وقتی برمی گرده دخترو رو میبینه و با هم بودن و دختره دوباره حامله میشه اما به خاطر سوتفاهم به پسره می گه بچه یکی دیگست و از پسره کتک می خوره بچش دوباره سقط میشه

پری ناز

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 دقیقه
ازدواج اجباری هست اسمش
[

aespa

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 42 دقیقه
سلام من دنبال رمانی ام که دختره از خارج میاد خونه ی داییش یا عموش اول با برادر بزرگتره نامزده میکنه که اون بهش خیـ*ـانت میکنه بعد با پسر دومی، پسر دومی هم خیلی شیطونه برعکس اولی

**sahar**

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 56 دقیقه
سلام دنبال اسم یک رمان هستم که خیلی وقت پیش خوندم و دختر داستان تیپ خاص محجبه داره و برای مراسم و اینا کترینگ میکنه و پسر داستان رستوران یا کافه داره و اصالتش ترک

nilizd

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
56 دقیقه
سلام کسی اسم این رمان رو میدونه
شب خواستگاری دختره خواستگارش که چند سال عاشق هم بودن و همسایه بودن با دمپایی و لباس راحتی اومد خواستگاری و همه چیز رو به هم زد گفت دختره رو نمیخواد
اونم افسردگی گرفت یه شب از مهمونی برمی‌گشت با یکی از آشناهاشون کنار خیابون یه نوزاد رو پیدا کردن و تصمیم گرفت نوزاد رو بزرگ کنه بعدم مهدکودک زد
اون آشناش هم از دختره خوشش میومد فکر کنم دکتر بود
بعد آخر رمان فهمیدن خواستگار دختره که تو هلال احمر بوده ایدز گرفته برای همین خواستگاری رو به هم زد بعدم خودکشی کرد
دختره هم با همون مرده ازدواج کرد

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا