- امتیاز واکنش
- 9,620
- زمان حضور
- 10 روز 22 ساعت 18 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام: #روز_اسب_ریزی
نویسنده: #بیژن_نجدی
ویراستار: رها
خلاصه:
داستان را از زبان اسبی است که اتفاقات و ماجراهای چند روزه او را از عرش به فرش میکشاند.
داستان از این قرار است که اسب پس از دوسالگی، سرحال، اسب مسابقه قالاخان است و...
دربارهی نویسنده:
بیژن نجدی، شاعر و داستاننویس بود.
او در ۲۴ آبان ۱۳۲۰ از پدر و مادر گیلانی در خاش زاهدان متولد شد.
نجدی در زمان زندگی خود تنها مجموعه داستان «یوزپلنگانی که با من دویدهاند» را در سال ۷۳ منتشر ساخت که در سال ۷۴ جایزه قلم زرین جایزه گردون را به خود اختصاص داد.
بقیه آثارش پس از درگذشتش توسط همسرش به چاپ رسید. مجموعه داستان «دوباره از همان خیابانها» در سال ۷۹ نیز برگزیده نویسندگان و منتقدان مطبوعات شد.
زنده یاد بیژن نجدی ، داستان نویسی بود که با نگاهی ویژه به اشیا و آدمها و روایت، آثاری منحصر به فرد و شاعرانه را خلق میکرد.
داستان روز اسب ریزی اثر بیژن نجدی، از مجموعه «یوزپلنگانی که با من دویده اند»، داستانی مفهومی است که با از خودبیگانگی و عادت رابـ*ـطه برقرار میکند.
#کتاب_خوب
#کتاب_خوب_بخوانیم
نویسنده: #بیژن_نجدی
ویراستار: رها
خلاصه:
داستان را از زبان اسبی است که اتفاقات و ماجراهای چند روزه او را از عرش به فرش میکشاند.
داستان از این قرار است که اسب پس از دوسالگی، سرحال، اسب مسابقه قالاخان است و...
دربارهی نویسنده:
بیژن نجدی، شاعر و داستاننویس بود.
او در ۲۴ آبان ۱۳۲۰ از پدر و مادر گیلانی در خاش زاهدان متولد شد.
نجدی در زمان زندگی خود تنها مجموعه داستان «یوزپلنگانی که با من دویدهاند» را در سال ۷۳ منتشر ساخت که در سال ۷۴ جایزه قلم زرین جایزه گردون را به خود اختصاص داد.
بقیه آثارش پس از درگذشتش توسط همسرش به چاپ رسید. مجموعه داستان «دوباره از همان خیابانها» در سال ۷۹ نیز برگزیده نویسندگان و منتقدان مطبوعات شد.
زنده یاد بیژن نجدی ، داستان نویسی بود که با نگاهی ویژه به اشیا و آدمها و روایت، آثاری منحصر به فرد و شاعرانه را خلق میکرد.
داستان روز اسب ریزی اثر بیژن نجدی، از مجموعه «یوزپلنگانی که با من دویده اند»، داستانی مفهومی است که با از خودبیگانگی و عادت رابـ*ـطه برقرار میکند.
#کتاب_خوب
#کتاب_خوب_بخوانیم
داستان کوتاه روز اسب ریزی | بیژن نجدی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: