- امتیاز واکنش
- 3,192
- زمان حضور
- 25 روز 3 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
انجمن رماننویسی | دانلود رمان جدید
به نام خدا
نام رمان: فریاد نزن؛ بجنگ.
نویسنده: زینب معصومی ثانی
ناظر: Ryhwn
ویراستار: Narges_Alioghli
خلاصه: اسم من ملیحه است. گذشتهی زیاد جالبی ندارم. از گذشته خیلی چیزا به یادگار مونده دردها غمها ترسها حسرتها؛ اما بدتر از تمام اینها عذاب وجدانهاست. همه چیز کمرنگ میشه اما وجدان همیشه بیداره. قصهی من قصهی گذشته نیست؛ بلکه قصهی آینده است آیندهای که خودم خواستم. میخوام براتون تعریف کنم که چطور یه شبه تمام زندگیم زیر و رو شد؛ اینکه هنوز امیدی هست. مهم نیست که چقدر عمیق فرو رفته باشی؛ برای فرار هیچوقت دیر نیست...
پ ن: این رمان اختصاصی رمان 98 تایپ میشود. هرگونه کپی برداری کاملا غیرقانونی و غیرشرعی بوده و حق انتشار آن تنها متعلق به این انجمن میباشد.
#زینب_معصومی_ثانی
#رمان_فریاد_نزن_بجنگ
#فریاد_نزن_بجنگ
#فریاد_نزن
#بجنگ
نام رمان: فریاد نزن؛ بجنگ.
نویسنده: زینب معصومی ثانی
ناظر: Ryhwn
ویراستار: Narges_Alioghli
خلاصه: اسم من ملیحه است. گذشتهی زیاد جالبی ندارم. از گذشته خیلی چیزا به یادگار مونده دردها غمها ترسها حسرتها؛ اما بدتر از تمام اینها عذاب وجدانهاست. همه چیز کمرنگ میشه اما وجدان همیشه بیداره. قصهی من قصهی گذشته نیست؛ بلکه قصهی آینده است آیندهای که خودم خواستم. میخوام براتون تعریف کنم که چطور یه شبه تمام زندگیم زیر و رو شد؛ اینکه هنوز امیدی هست. مهم نیست که چقدر عمیق فرو رفته باشی؛ برای فرار هیچوقت دیر نیست...
پ ن: این رمان اختصاصی رمان 98 تایپ میشود. هرگونه کپی برداری کاملا غیرقانونی و غیرشرعی بوده و حق انتشار آن تنها متعلق به این انجمن میباشد.
#زینب_معصومی_ثانی
#رمان_فریاد_نزن_بجنگ
#فریاد_نزن_بجنگ
#فریاد_نزن
#بجنگ
در حال تایپ رمان فریاد نزن؛ بجنگ | khas کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: