Mohadeseh.f
مدیر تالار تایپوتریلر+طراحی
عضو کادر مدیریت
مدیر تالار انجمن
طراح انجمن
نویسنده انجمن
گرافیست انجمن
- امتیاز واکنش
- 29,315
- زمان حضور
- 124 روز 6 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
خط تولید لباس
در اکتبر ۲۰۰۹ سلنا اعلام کرد که قصد راهاندازی خط تولید لباس خود به نام "خیالپردازی با صدای بلند توسط سلنا گومز" را دارد. این خط تولید در پاییز سال ۲۰۱۰ راهاندازی شد. این مجموعه شامل لباسهای بوهمی، تاپهای گلدار، لباسهای جین، کت و دامن و شال و کلاه بود که تمام لباسها از مواد بازیافتی و یا سازگار با محیط زیست بودند. سلنا گفت که این خط تولید برگرفته از سبک شخصی خودش است و لباسها را "زیبا، زنانه و بوهمی" توصیف کرد.
وی بعدها گفت: "با خط تولیدم، واقعاً میخواهم گزینههایی به مشتریانم بدم که چگونه میتوانند سبک مورد علاقهشان رو با یکدیگر به اشتراک بذارن. من میخواهم تا لباسها راحت باشند و اینکه سازگار با محیط زیست و آلی هستند، برای من فوقالعاده مهم است. همچنین بر روی تمامی برچسب لباسها، نقل قولهایی که برای من خیلی الهام بخش هستند، وجود دارد و من فقط به دنبال رساندن یک پیام خوب [به دیگران] هستم!" سلنا همچنین با "تونی ملیلو" و "سندرا کمپوز" (که هر دو خانههای مد بزرگ کار کردهاند.) همکاری داشته است.
وی دربارهٔ این همکاری گفت: "وقتی تونی و سندرا را ملاقات کردم، از همان اول با آنها احساس راحتی کردم و الان آنها مثل خانوادهام میمانند. آنها خیلی خلاق اند من این را که میتوانم هر وقت که خواستم به آنها زنگ بزنم و دربارهٔ همه چیز با آنها حرف بزنم را دوست دارم. آنها خیلی باحال اند!"
خط تولید لباس سلناگومز!
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com