- عضویت
- 3/10/19
- ارسال ها
- 1,158
- امتیاز واکنش
- 10,559
- امتیاز
- 323
- زمان حضور
- 73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیازها را خلالی نموده و با کمی کره تفت میدهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه میکنیم.
پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نکته ها :
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
انجمن رمان نویسی رمان ۹۸
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیازها را خلالی نموده و با کمی کره تفت میدهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت میدهیم سپس آب را افزوده و اجازه میدهیم گوشتها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت میدهیم و به همراه زعفران به گوشتهای پخته شده اضافه میکنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن را اندازه میکنیم.
پس از آن تخممرغها را تک تک روی خورش میشکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را میبندیم تا تخممرغها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو میکنیم.
نکته ها :
میتوان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین میتوانید تخممرغها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
طرز تهیهی بیچاق قیمه
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com