خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

!MeŁłКa ƝasłƦłaƝ!

مدیر بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
3/10/19
ارسال ها
1,150
امتیاز واکنش
10,426
امتیاز
323
زمان حضور
73 روز 8 ساعت 4 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم جهت تهیه پیچاق قیمه :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم
طرز تهیه پیچاق قیمه :
پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.

در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.
پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :
می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.
انجمن رمان نویسی رمان ۹۸


طرز تهیه‌ی بیچاق قیمه

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا