خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

آیا این تاپیک مفید است ؟

  • کم

  • متوسط

  • زیاد

  • عالیه

  • نظری ندارم


نتایج فقط بعد از شرکت در نظرسنجی قابل رویت است.

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
اطلاعات رو همیشه داشته باش
cloud-stoage-main_thumb800.jpg
وقتی حرف از اصطلاحی مثل «رایانش ابری» به میان می آید، خیلی ها فکر می کنند قرار است با مساله ای عجیب و غریب رو به رو شوند. واقعیت اما این است که با فراگیر شدن دسترسی به اینترنت، کم کم دوران دیسک های سخت و دردسرهایش دارد به پایان می رسد و حالا دیگر هرکسی باید بتواند زندگی اش را از آفلاین به آنلاین تغییر دهد. همه چیز از زمانی شروع شد که اینترنت پرسرعت خیلی کارها را ساده کرد. اگر روزگاری هرکسی مجبور بود همه چیز را آفلاین ذخیره کند، حالا دنیا به سمتی می رود که شاید روزی، بساط فروش ها هارددیسک ها برای همیشه جمع شود.

در عین حال، هنوز خیلی ها با اینکه هزار جور گجت هوشمند در اختیار دارند، باز نگران از دست رفتن اطلاعات تلفن یا رایانه شان هستند. یک مزیت مهم ذخیره سازی آنلاین (علاوه بر دسترسی به اطلاعات از هر نقطه جهان)، این است که نگرانی از بین رفتن اطلاعات (مثلا با دزدیده شدن موبایل تان) به صفر می سد. در «رایانش ابری» یا همان زندگی در میان ابرها، شما دیگر هیچ جا دغدغه از دست دادن اطلاعات یا دسترسی به آنها را ندارید.

رایانش ابری به زبان ساده، یعنی ذخیره سازی اطلاعات با نرم افزارهای آنلاین. به همین دلیل شرکت های مهم دیجیتالی جهان در همه سال های گذشته، بر سر این ماجرا با هم رقابتی جدی داشته اند و هرکدام تلاش کرده اند مدلی یک پارچه تر برای این منظور ارائه دهند. در این میان سه شرکت اپل، گوگل و مایکروسافت بیشترین تلاش ها را به خرج داده اند تا علاوه بر یک پارچه سازی اطلاعات، برای اجرای آنلاین برنامه ها بدون نیاز به نصب روی دیسک های سخت کامپیوترها رویاپردازی کنند. برای همین برنامه های آنلاین روز به روز گسترده تر می شود.

شاید زمانی این برنامه ها تنها به ویرایش گرهای آنلاین متن محدود می شدند، اما حالا با بهبود دسترسی به اینترنت پرسرعت، نرم افزارهای آنلاینی آمده اند که کار ادیت عکس و فیلم را هم انجام می دهند. درواقع با این برنامه های آنلاین، دیگر نیازی به پردازنده های قدرتمند ندارید و پردازنده های سرور شرکت ها بار این مساله را به دوش می کشد. بنابراین به عنوان کسی که در دنیا دیجیتال زندگی می کند، بهتر است فوت و فن استفاده از این امکانات را به خوبی بدانید.

Apple

اپل و ابر مشهورش






اپل مدت هاست که دارد روی سرویس مشهورد iCloud خود کار می کند و به همین خاطر یکی از یکپارچه ترین اکوسیستم های دیجیتال را دارد وقتی از پل - خودتان استفاده می کنید، همه چیز روی آی فون، آی پد، مک بوک و هر گجت دیگر اپلی هماهنگی یا به قول معرف «سینک» می شود. علاوه بر دفترچه تلفن، یادداشت ها، تقویم، پسوردها، فهرست کارها، اسناد و عکس های تان را می توانید در سرویس iCloud ذخیره کنید. به این ترتیب و در صورت فعال بودن گزینه های مرتبط، مثلا وقتی با گوشی تان عکسی می گیرید لازم نیست برای انتقالش دنبال کابل بگردید. عکس های تان از طریق سرویس آنلاین و برنامه photos در هر گجتی قابل دسترسی است.

برنامه های پکیج iWork (که مشابه آفیس مایکروسافت اند) هم امکان ذخیره و ویرایش آنلاین اسناد را به شما می دهند. مثلا وقتی مطلبی را روی تبلت تان تایپ می کنید، برای انتقالش به لپ تاپ و ادامه کار روی آن، نیازی به حافظه فلش ندارید. حتی از روی دستگاهی که هیچ نرم افزار ویرایشگر متنی ندارد، می توانید با استفاده از نرم افزار آنلاین Pages متن تان را ویرایش و ذخیره کنید تا بعدا بتوانید روی سیستم دیگری هم از آن استفاده کنید تا فضای پنج گیگابایت (که البته خیلی ناامیدکننده به حساب می آید)، استفاده از iCloud مجانی است. برای فضای بیشتر باید هزینه ماهانه پرداخت کنید. وقتی با دستگاهی از اپل به iCloud.com بروید، به همه این امکانات دسترسی دارید. در صورت اتصال به اینترنت، گجت های شما از طریق همین سایت ردیابی می شوند و در صورت سرقت، می توانید آنها را قفل یا اطلاعات شان را پاک کنید.

iCloud برای ویندوز

اگر آی فون یا آی پد دارید، اما با کامپیوتر شخصی مک کار می کنید، برنامه iCloud برای ویندوز را دانلود و نصب کنید. این برنامه با استفاده از اپل -، امکان هماهنگ سازی و ذخیره فایل ها را به شما می دهد. طبعا روی کامپیوترهای مک، نیازی به نصب این برنامه نیست.

آی تیونز (برای ویندوز)

این برنامه، هسته اصلی هماهنگ سازی و دسترسی به بازار خرید اپل و گجت های این شرکت است. آی تیونز روی کامپیوترهای مک به صورت پیش فرض وجود دارد، اما اگر گجت اپلی دارید، نصبش روی ویندوز برای تان از ضروریات است.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom، Asal_Zinati و یک کاربر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
Google Drive
گوگل = همه چیز با یک حساب کاربری






گوگل در این زمینه مثل همیشه در حال رقابت با اپل است. از چند سال قبل، استفاده از هرکدام از قابلیت های گوگل، منوط به داشتن یک شناسه کاربری شد. درواقع شما با یک شناسه کاربری (که همان آدرس جی میل تان باشد)، به همه چیز دسترسی دارید. در صورت استفاده از گجت های اندروید، این شناسه کاربری (مثل اپل - گجت های اپل) همه چیز را برای شما ذخیره می کند. تقویم گوگل که اطلاعات تان را نگه می دارد، برای خیلی ها مشهور است. Google Docs برای ساخت، ویرایش و به اشتراک گذاری اسناد شما طراحی شده و Google Drive می تواند انواع و اقسام فایل ها را برای تان ذخیره کند.

دفترچه تماس تان هم از روی گوشی اندرویدی شما با دفترچه تماس جی میل هماهنگ می شود. برخلاف اپل، گوگل درایو در حجم فایل های ذخیره سازی شده، محدودیت برای شما قائل نیست و 15 گیگا بایت فضای مجانی برای این کار در اختیار دارید. Google Docs هم در عمل برنامه موردنیاز مشابه آفیس را به صورت آنلاین در اختیارتان قرار می دهد.

به این ترتیب و با استفاده از این امکان، در جایی که به آفیس دسترسی ندارید، می توانید از روی موبایل یا تبلت فایل های تان را ویرایش کنید. کروم، مرورگر گوگل نیز حسابی مشهور شده. یکی از اولین کارها در آغاز استفاده از کروم، ورود به آن با استفاده از حساب کاربری گوگل تان است. با این کار اطلاعات شما در فضای مجازی ذخیره می شود و دیگر از روی هر دستگاه و گجتی، به بوک مارک ها و پسوردها و حتی تاریخچه وبگردی های تان دسترسی دارید.

انقلابی به نام کروم بوک

«لپ تاپ گوگل» یا «کروم بوک» درواقع یک رایانه شخصی است که سیستم عامل گوگل کروم را اجرا می کند و همه کارهایش را آنلاین، حول محور مرورگر گوگل پیش می برد. درواقع در کروم بوک، مساله ای به نام هارددیسک یا دیسک سخت به طور جدی کنار گذاشته شده و بیشتر کارها بر پایه استفاده از برنامه های آنلاین انجام می شود.

گوگل درایو

گوگل درایو روی رایانه های شخصی، فولدری مثل فولدرهای معمولی درست می کند و به شما امکان کپی و پیست راحت فایل ها را می دهد. گوگل درایو روی همه کامپیوترهای شخصی از جمله ویندوز مک قابل نصب است و دسترسی به فایل های تان روی گجت های اندروید و iOS، از طریق اپلیکیشن های آن فراهم می شود.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom، Asal_Zinati و یک کاربر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
Microsoft
مایکروسافت؛ کهنه کار جویای نام


مایکروسافت به عنوان یک غول دیجیتال، دهه هاست که درباره رایانش ابری تلاش می کند (نمونه اش Xbox Live، روی کنسول مشهور بازی این شرکت)، زمانی که Google Docs برای اولین بار ظاهر شد، شاید مایکروسافت تهدیدش را خیلی جدی نگرفت، اما حالا مقام های این شرکت به خودشان آمده اند. آنها در سال های اخیر تلاش کرده اند تا خدمات آنلاین خود را با استفاده از یک حساب مایکروسافت برای کاربران یکپارچه کنند. هرچند برای رسیدن به اپل و گوگل هنوز راه زیادی درپیش دارند. Office365 و راه اندازی سرویس ایمیل Outlook قدمی در همین راه بوده است.

با ثبت نام، شما می توانید از اپلیکیشن های آنلاین مایکروسافت استفاده کنید. SkyDrive- که حالا به خاطر مسائل حقوقی، نامش به One Drive تغییر پیدا کرده- درواقع همان کارهای گوگل درایو را انجام می دهد و به وسیله آن، شما می توانید به ساخت و ویرایش اسناد بپردازید.

شما به صورت مجانی به 15 گیگابایت فضا دسترسی دارید، اما اگر پول بدهید می توانید تا یک ترابایت فضای آنلاین در اختیار داشته باشید. نرم افزار One Drive مثل گوگل درایو برای همه سیستم عامل ها در دسترس است و با استفاده از اپلیکیشن های آن روی گجت های اندروید، iOS و ویندوزی تان می توانید به فایل های آنلاین خود دسترسی داشته باشید.

Office 365 حتی روی گجت های اپلی هم بیشترین دانلود را برای ویرایش اسناد دارد، اما برای استفاده از همه امکانات آن باید پول پرداخت کنید. مایکروسافت قصد دارد به زودی Office 365 را با سرویس جدید ایمیل خود Outlook یکپارچه کند تا شاید هرچه بیشتر در این عرصه به گوگل و جی میل نزدیک شود.

One drive

اگر قصد استفاده از خدمات آنلاین مایکروسافت را دارید، باید One Drive را روی دستگاه ها و گجت های تان نصب کنید. One Drive روی کامپیوترهایی با سیستم عامل ویندوز و مک و همچنین گجت های اندروید، ویندوزفون و iOS به هرماه Xbox نصب می شود.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom، Asal_Zinati و یک کاربر دیگر

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
GMAIL & جیمیل 3
gmail 1-1.jpg
شاید شما هم مثل من! از جمله افرادی باشید که تعداد زیادی ایمیل روزانه دریافت می کنید. حجم بالای دریافت ایمیل های بدرد نخور یک معضل است بویژه اینکه گوگل حجم بخش جیمیل را، از ۱۵ گیگابایت گوگل درایو کسر می کند. علاوه بر این داشتن تعداد بی اندازه ایمیل نخوانده، جلوه نا زیبایی به جیمیل می دهد و پیدا کردن ایمیل های مهم را کمی سخت می کند.






برخی ایمیل ها مانند اکثر خبرنامه ها در یک زمان مشخص، مهم هستند اما پس از مدتی ارزش خود را از دست می دهند. همین مساله احتمالاً باعث انبار این ایمیل ها در اینباکس می شود. حال اگر فرصت لازم برای پاک کردن یکی یکی آنها را نداشته باشید، چه باید کرد؟ آیا باید تک تک به سراغ آنها رفت و آنها را پاک کرد؟ شاید بگویید ایمیل ارسالی آن خبرنامه را سرچ کرده و بصورت دسته ای اقدام به پاک کردن ایمیل ها می کنم! اما سوال اینجاست که اگر تعداد این ایمیل ها به چند هزار برسد آیا پاک کردن دسته ای (حداکثر ۱۰۰ ایمیل در هر دسته قابل تعریف است) ایمیل ها کار سختی نیست؟

همچنین اگر از جمله افرادی هستید که تعداد چند جیمیل دارید و می خواهید آنها را یکپارچه کنید چه راه حلی پیشنهاد می دهید؟ دریافت تمام ایمیل های ارسال شده به تمام اکانت های جیمیل، در یک حساب خاص می تواند به شما کمک کند که به طور هزمان به تمام ایمیل هایی که برای شما ارسال می شود احاطه پیدا کنید.

اگر مدیر شرکتی هستید و قصد دارید تا ایمیل هایتان را برای اعضای گروه در ساعاتی خاص از روز ارسال کنید چه راه کاری را بر خواهید گزید؟ احتمالاً خواهید گفت ساعت گوشی را برای تک تک افراد تنظیم می کنم و با یادآوری ایجاد شده ایمیل را ارسال خواهم کرد! شاید این بدترین راه حل ممکنه پیش رو باشد! اگر بخواهید یک سری از ایمیل های خاص را در یک دسته مشخص و منخصربفرد قرار دهید، راهکار چیست؟ مثلاً اگر قبض های مختلف آب و برق و موبایل و… را پرداخت می کنید و بخواهید این صورت حساب های دیجیتال را جهت اطمینان و آرشیو در یک دسته قرار دهید چه باید کرد؟

در ادامه مقاله، ۶ ترفند جیمیل را که به احتمال بسیار، از آن بی خبر بوده اید را تشریح خواهیم کرد.

۱- ساخت یک پوشه اختصاصی یا Label

با ساخت یک پوشه و یا لیبل خاص می توانید ایمیل های مختلف خود را دسته بندی کنید. مثلاً لیبل جقوق کارمندان، یا لیبل پرداخت قبوض و … اینکار به شما خواهد کرد که در موضوعات مختلف آرشیو کامل و جامع داشته و در مواقع ضروری به آنها مراجعه نمایید. برای ساخت لیبل کافی است که در زیر منوی اصلی جیمیل بر روی more کلیک کرده -در عکس زیر پس از کلیک بر روی more واژه به Less تغییر کرده است – تا ادامه منوهای مخفی این قسمت نمایش داده شود. سپس به دنبال Create new label بگردید و بر روی آن کلیک کنید.





ساخت لیبل در جیمیل

حال از پنجره باز شده نام پوشه مد نظرمان را انتخاب می کنیم. از منوی کشویی زیر آن نیز می توانید تعیین کنید که پوشه جدید زیر شاخه پوشه دیگری شود. (مثلاً اگر قبلاً پوشه اینترنت را ساخته اید می توانید پوشه پارسیش را زیر مجموعه آن قرار دهید)





تعیین نام برای لیبل

می بینیم که پوشه پارسیش به انتهای منوی اصلی جیمیل اضافه شده است. (عکس زیر) حال می توانیم به کمک دراگ و دروپ ایمیل های خاصی را به این پوشه بکشیم.





قرارگیری لبل در زیر منوی اصلی جیمیل



آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
GMAIL & جیمیل 4
gmail 1-1.jpg
ادغام تمام جیمیل ها

برای اینکه تمام ایمیل های حساب های مختلف جیمیل را در یک حساب خاص دریافت کنید باید برای جیمیل این موضوع را روشن نمایید که هر ایمیل دریافتی را به «حساب جیمیل دیگرتان» ارسال کند. مثلاً من سه حساب جیمیل مختلف دارم که فقط یکی از آنها مهم و اصلی محسوب میشود و دو حساب دیگر برای ثبت نام در سایت های مختلف استفاده می شود. ایمیل های این دو حساب نیز با کمک خاصیت Forward به حساب جیمیل اصلی ارسال می شوند. برای استفاده از خاصیت Forward باید به سراغ Setting رفت. برای اینکار بر روی چرخ دنده کلیک کرده تا زیر منوی آن باز شود:





تنظیمات در جیمیل

از زیر منوی باز شده گزینه Setting را انتخاب می کنیم:





تنظیمات جیمیل

از صفحه باز شده، تب Forwarding and POP/IMAP را انتخاب نمایید. برای اینکه جیمیل به شما اجازه فروارد ایمیل را بدهد ابتدا باید مشخص شود که ایمیل مقصد نیز متعقل به شماست. پس ابتدا باید اهراز هویت انجام شود. کافی است بر روی Add a forwarding address کلیک کنید و ایمیل مقصد را به گوگل معرفی کنید. (شماره ۱ عکس زیر) توجه کنید الزاماً نباید از جیمیل استفاده شود و شما می توانید ایمیل های دیگر همچون outlook.com یا Yahoo.com را نیز تعریف نمایید. پس از تعریف ایمیل، گوگل، لینک تایید به ایمیل مقصد ارسال می کند و شما باید کد مندرج در آن را وارد حساب جیمیل مبدا (همین حساب کاربری) نمایید.

حال ایمیل مقصدی که تعریف کردیم به بخش زیر -شماره ۲ عکس زیر- اضافه می شود که شما می توانید آن را انتخاب کنید. از بخش کناری آن (شماره۳) نیز می توانید به جیمیل بگوید که بعد از ارسال ایمیل به حساب مقصد، با ایمیل مانده در حساب مبدا چه کند. که ما گزینه قرار دادن یک کپی از آن در حساب مبدا (حساب جیمیل فعلی) را تعریف کردیم.





تنظیمات فوروارد ایمیل در حساب کاربری مبدا



آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
GMAIL & جیمیل 5
gmail 1-1.jpg


۳- فیلترگذاری ایمیل ها

در این بخش می توانیم کارهای زیادی انجام دهیم. مثلاً می توانیم ایمیل های انباشه شده از یک فرد و یا شرکت مشخص را حذف کنیم. می توانیم تعریف کنیم که ایمیل هایی که زین پس از شرکت یا فرد خاصی ارسال می شود اسپم گردد یا حذف شود. برای انجام چنین کاری به بخش Setting رفته و سپس بخش Filters را انتخاب می کنیم (شماره ۱) سپس به سراغ Create New Filter می رویم.



ایجاد …… در حساب جیمیل




پنجره کوچکی ظاهر می شود که شامل چند تقسیم بندی است: (عکس زیر)





ایجاد …… در حساب جیمیل

From: در این بخش ایمیل فرد یا شرکت خاصی را وارد می کنیم که می خواهیم اقدامی بر روی ایمیل آن انجام دهیم. (معمولاً همین بخش برای …… گذاری کفایت می کند)

To: اگر می خواهیم این …… گذاری بر روی برخی ایمیل های ارسالی انجام شود، ایمیل مربوطه را وارد می کنیم. (ایمیل هایی که برای فرد یا شرکت خاصی ارسال کرده ایم)

Subject: گوگل این امکان را به شما داده تا بر اساس موضوع ایمیل ها نیز، اقدام به …… گذاری نمایید. گاهی اوقات نیز ممکن است بخواهیم تنها بخشی از ایمیل های ارسالی با یک موضوع مشخص را از طرف یک فرد (یا شرکت) …… گذاری کنیم. (مثلا ایمیل info@google.com و فقط موضوعات مرتبط با Google ads …… شود)

Has The words و Doesn’t have : این …… گذاری بر اساس یک کلمه خاص انجام می شود. مثلاً اگر با کلید واژه VPN ایمیل تبلیغاتی زیادی دریافت کرده اید و اینباکستان پر از این نوع تبلیغ است کافی است فقط این بخش را وارد کنید تا تمام ایمیل های دارای این کلمه برای شما نمایش داده شود. (بعد از آن می توانید آنها را اسپم و یا حذف کنید) بخش Doesn’t نیز می تواند برای …… به شرط نداشتن یک کلمه خاص باشد.

سه بخش بعدی شامل:

فیلترگذاری بر اساس اتچ دار بودن (ضمیمه) یک ایمیل است. این بخش هم می تواند جداگانه بکار گرفته شود که در این حالت تمام ایمیل هایی که دارای اتچمنت هستند را نمایش می دهد. یا اینکه بصورت آپشنی با دیگر موارد بکار برده شود. مثلاً ایمیل های info@google.com که دارای اتچمنت هستند را نمایش دهد.

مورد بعدی مربوط به ایمیل هایی مشود که با صاحبان آنها چت نداشته اید. (آپشنی برای کار با بقیه موارد است و بصورت تک قابل استفاده نیست).

اندازه ایمیل ها بخش بعدی است که هم می تواند بصورت جداگانه مورد استفاده قرار گیرد (تمام ایمیل های بزرگ تر یا کمتر از یک سایز خاص را نشان می دهد) و یا آپشنی با بقیه موارد فوق. (مثلا ایمیل های info@google.com که بیشتر از ۱ مگابایت فضا اشغال کرده اند)

پس از رد کردن این مرحله باید بر روی Create Filter with this search (شماره۲ عکس فوق) کلیک نمایید.

حال وارد مرحله بعدی می شویم. که شامل موارد دیگری است. در این بخش شما تعیین می کنید که چه کاری باید بر ایمیل های دریافتی از یک فرد (یا ارسالی، با موضوع خاص، درارای یک کلمه خاص و…) انجام شود. ما به ترتیب عکس زیر موارد را توضیح می دهیم:






ایجاد …… در حساب جیمیل

اینباکس را رد کند و وارد آرشیو شود

آن را به عنوان خوانده شده به حساب آور

آن را ستاره دار کن

آن را وارد یک لیبل خاص کن (پوشه جدید بسازیم یا پوشه قبلاً ساخته شده را به آن تعریف کنیم)

آن را به ایمیلی خاص فوروارد کن (ایمیلی که قبلاً تعریف کرده ایم را انتخاب کنیم)

حذف کن

هرگز به اسپم ارسال نکن

آن را به عنوان «مهم» نشان بده

هرگز آن را به عنوان «مهم» مارک نکن

دسته بندی کن به عنوان: (این دسته بندی ها مربوط به اینباکس می شوند)

هر کدام از این گزینه ها را که انتخاب کنید، لیستی از ایمیل ها را دریافت می کنید که می توانید بر روی تمامی آنها بصورت یکجا عملیاتی را پیاده سازی کنید. (مثلاً تمام آن ایمیل ها را حذف کنید)

رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
GMAIL & جیمیل 6
gmail 1-1.jpg
۴- ذخیره اتچمنت ها در گوگل درایو

اواخر سال ۹۲ گوگل سرویس جدیدی به جیمیل اضافه کرد که از آن می شود برای ذخیره سازی اتچمنت های ایمیل ها در گوگل درایو استفاده کرد. در واقع زمانی که فردی برای شما ایمیلی جاوی ضمیمه ارسال مب کند علاوه بر دانلود (شماره۱) شما قادر خواهید بود تا آن را در گوگل درایو ذخیره کنید. پس از کلیک بر روی آیکون "گوگل درایو” پنچره کوچکی ظاهر می شود که باید محل ذخیره فایل را انتخاب کنید.





انتقال فایل از جیمیل به گوگل درایو

۵- اتصال همزمان به چند حساب جیمیل

شما می توانید به راحتی به چند حساب جیمیل به طور همزمان متصل شده و بین آنها سوییچ نمایید. (جا به جا شوید). برای اینکار کافی است که بر روی عکس پروفایل خود در بالای حساب جیمیل کلیک کرده و بر روی Add account کلیک نمایید.






جیمیلپس از اینکار صفحه لاگین (ورود) گوگل باز می شود که شما باید یوزر و پسورد حساب دیگر خود را وارد کنید. پس از تعریف حساب جدید، ایمیل دیگر شما به زیر حساب پروفایلتان اضافه می شود و هرگاه نیاز بود روی آن کلیک می کنید تا به آن جیمیل بروید.



6_ارسال زمان دار ایمیل

این قابلیت با کمک پلاگین های بومرنگ حاصل خواهد شد. پس ابتدا باید پلاگین های مربوطه برای مرورگر فایرفاکس یا کروم را از سایت این شرکت دریافت کنید. (نسخه رایگان آن تنها ارسال ماهانه ۱۰ ایمیل زمان بندی شده را پشتیبانی می کند). پس از نصب پلاگین، کلیدی با شکل یک بومرنگ و با نامه Send Later به حساب جیمیل اضافه می شود که با کلیک بر روی آن می توانید تعیین کنید که ایمیل در چه تاریخی ارسال شود. برخی زمانهای از پیش تعریف شده مثل یک ساعت، یک ماه و… وجود دارد که کار زمان بندی را تسهیل می کند.





آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارور های مودم برای اتصال به اینترنت





موقع وصل شدن به اینترنت ممکنه خطاهایی رخ بده که شماره گزاری شده هستن،مثلا : 615

شاید بخواید بدونید که این خطاها چی میگن تا مشکل رو حل کنید!


ین ارورها برای هر سیستم و مودمی یکسانه و فرقی نداره ، برای استفاده از این لیست کافیه کد 3 رقمی ارور رو پیدا کنید و دلیل ارور رو متوجه بشید





600 اگر سیستم در حال شماره گیری باشد و دوباره شماره گیری نمائید این خطا نمایش داده میشود.
601 راه انداز Port بی اعتبار می باشد.
602 Port هم اکنون باز میباشد و برای بسته شدن آن باید کامپیوتر را مجدّداً راه اندازی کرد.
603 بافر شماره گیری ، بیش از حد کوچک است.
604 اطلاعات نادرستی مشخص شده است.
605 نمی تواند اطلاعات Port را تعیین کند.
606 Port شناسائی نمی شود.
607 ثبت وقایع مربوط به مودم بی اعتبار میباشد.
608 راه انداز مودم نصب نشده.
609 راه انداز مودم شناسائی نشده .
610 بافر ندارد .
611 اطلاعات مسیر یابی غیر قابل دسترسی می باشد .
612 مسیر درست را نمی تواند پیداکند.
613 نرخ فشرده سازی بی اعتبار برای داده ها انتخاب شده.
614 سر ریزی بافر.
615 Port پیدا نشده .
616 یک درخواست نا همزمان در جریان می باشد.
617 Port یا دست گاه هم اکنون قطع می باشد.
618 Port باز نمی شود . (این خطا وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند.)
619 Port قطع می باشد. (این خطا وقتی رخ می دهد که یک برنامه از Port استفاده کند.)
620 هیچ نقطه ی پایانی وجود ندارد .
621 نمی تواند فایل دفترچه ی راهنما ی تلفن را باز نماید.
622 فایل دفترچه ی تلفن را نمی تواند بار گزاری کند.
623 نمی تواند ورودی دفتر راهنمای تلفن را بیابد.
624 نمی توان روی فایل دفتر راهنمای تلفن نوشت.
625 اطلاعات بی اساسی در دفتر راهنمای تلفن مشاهده می شود .
626 رشته را نمی تواند بار گزاری کند.
627 کلید را نمی تواند پیدا کند.
628 Port قطع شده.
629 Port به وسیله ی دستگاه راه دور قطع می شود.(سازگار نبودن برنامه ی راه انداز مودم با برنامه ی ارتباطی).
630 Port به دلیل از کار افتادگی سخت افزار قطع می باشد.
631 Portتوسط کاربر قطع شده .
632 اندازه ی ساختار داده اشتباه می باشد.
633 Port هم اکنون مورد استفاده می باشد و برای Remote Access Dial-up پیکر بندی نشده.(راه انداز درستی بر روی مودم نصب نشده).
634 نمی تواند کامپیوتر شما را روی شبکه راه دور ثبت نماید .
635 خطا مشخص نشده.
636 دستگاه اشتباهی به Port بسته شده است .
637 رشته ( (Stringنمی تواند تغییر یابد.
638 زمان درخواست به پایان رسیده.
639 شبکه ی نا همزمان قابل دسترسی نیست.
640 خطای NetBIOS رخ داده.
641 سرور نمیتواند منابع NetBIOS مورد نیاز برای پشتیبانی سرویس گیرنده را در اختیار بگیرد.
642 یکی از اسامی NetBIOS شما هم اکنون روی شبکه ی راه دور ثبت می گردد.( دو کامپیوتر می خواهند با یک نام وارد شوند.)
643 Dial-up adaptor در قسمت Network ویندوز وجود ندارد.
644 شما Popus پیغام شبکه را دریافت نخواهید کرد.
645 Authentication داخلی اشکال پیدا کرده.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارور های مودم برای اتصال به اینترنت2
646 Account در این موقع روز امکان log on وجود ندارد.
647 حساب قطع میباشد .
648 اعتبار Password تمام شده .
649 حساب اجازه ی دستیابی راه دور (Remote Access) را ندارد.(به نام کلمه ی عبور اجازه ی Dial-up داده نشده است.)
650 سرور Remote Accessپاسخ نمیدهد.
651 مودم شما یا سایر دستگاههای اتصال دهنده خطائی را گزارش کرده است.(اشکال پیش آمده از مودم شماست.)
652 پاسخ نا مشخصی از دستگاه در یافت می شود.
653 Macro (دستور العمل کلان) .ماکرو خاسته شده توسط راه انداز در لیست فایل .INF موجود نمی باشد.
654 یک فرمان یا یک پاسخ در قسمت .INF دستگاه به ماکرو نامشخص اشاره می کند .
655 (پیغام) در فایل .INF دستگاه مشاهده نمی شود.
656 دستور العمل (ماکرو Default Off ) در فایل .INF دستگاه شامل یک دستور العمل نا مشخص می باشد.
657 فایل .INF دستگاه نمی تواند باز شود.
658 اسم دستگاه در فایل .INF دستگاه یا در فایل INI. رسانه بیش از حد طولانی میباشد.
659 فایل INI. رسانه به نام نا شناخته ی یک دستگاه اشاره می کند.
660 فایل INI. رسانه برای این فرمان پاسخی ندارد.
661 فایل .INF دستگاه فرمان را از دست داده است.
662 تلاش برای قرار دادن یک ماکرو لیست نشده در قسمت فایل .INF دستگاه صورت نگرفته است.
663 فایل INI. رسانه به نوع نا شناخته ی یک دستگاه اشاره می کند.
664 نمی تواند به حافظه اختصاص دهد.
665 Port برای Remote Access پیکر بندی نشده.
666 مودم شما یا سایر دستگاههای اتصال دهنده در حال حاضر کار نمی کنند.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish

Afshin Javan

اخراج شده
کاربر اخراج شده
کاربر مسدود شده
عضویت
18/1/20
ارسال ها
2,336
امتیاز واکنش
13,208
امتیاز
323
زمان حضور
52 روز 9 ساعت 59 دقیقه
نویسنده این موضوع
ارور های مودم برای اتصال به اینترنت3

667 فایل INI. رسانه را نمی تواند بخواند.
668 اتصال از بین رفته است.
669 پارامتر بکار گرفته شده در فایل INI. رسانه بی اعتبار میباشد.
670 نمی تواند نام بخش را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
671 نمی تواند نوع دستگاه را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
672 نمی تواند نام دستگاه را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
673 نمی تواند کاربر را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
674 نمی تواند بیشترین حد اتصالBPS را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
675 نمی تواند بیشترین حد BPS را از روی فایل INI. رسانه بخواند.
676 خط اشغال می باشد.(رایج ترین خطا است و البته با توجه به تجربه ی من این خطا زمانی که راه انداز مودم به درستی نصب نشده باشد هم رخ میدهد .پس با برخورد با این خطا نگران نباشید.
677 شخص بجای مودم پاسخ میدهد.
678 پاسخی وجود ندارد.
679 نمی تواند عامل را پیدا کند.
680 خط تلفن وصل نیست .
681 یک خطای کلی توسّط دستگاه گزارش داده میشود.
682 Writing section Name دچار مشکل شده.
683 Writing device name با مشکل مواجه است.
684 device name .684 writing با مشکل رو به رو می باشد .
685 Writing maxconnectbps با مشکل رو به رو می باشد .
686 Writing maxcarrierBPS با مشکل رو به رو می باشد .
687 user writing با مشکل رو به رو می باشد .
688 Default Off Writing با مشکل رو به رو می باشد .
689 Reading Default Off با مشکل رو به رو می باشد .
690 فایل INI. رسانه خالی است.


آموزش صفر تا صد مبانی سطحی وب

 
  • تشکر
Reactions: TiNAX007، gandom و MacTavish
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا