خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

بیشتر به چه نوع غذایی مایلید?

  • فست فود ها

    رای: 17 70.8%
  • کوکو ها

    رای: 6 25.0%
  • غذا های محلی

    رای: 5 20.8%
  • خورشت و برنج و سوپ

    رای: 11 45.8%
  • شیرینی و دسر

    رای: 13 54.2%

  • مجموع رای دهندگان
    24

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینم شام چند شب پیش ما ;)
جاتون خالی*)

تمامشون طبق دستورای بالاست!
من به قارچ زیاد بکینگ پودر نزدم!

به سالاد شیرازی هم زیاد دقت نکنید! هنر دست ی آقاست!;)
این سس، همون سس;)




چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
Reactions: ~HadeS~، Asal_Zinati، SAEEDEH.T و 3 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام بروبچ ؛)
کیف حالکم؟ قرنطینه چی میگه؟
والا من که قرنطینه بیشتر سرم شلوغه و به هیچ کاری نمی رسم! :|

* سمبوسه *
*
*
*
هدف من از زدن این تاپیک فقط این که ثابت کنم هر غذایی رو میتونیم بدون توجه به دستور پختش هر جور که دوست داریم درست کنیم! ؛)

مواد لازم
نان لواش تازه: به تعداد سمبوسه هایی که می خواین

فلفل دلمه بزرگ: ۲ عدد
سیر کوبیده شده: دو عدد
پیاز بزرگ: ۱ تا دونه
هویج کوچولو: ۱ عدد
قارچ
گوشت چرخ کرده یا سوسیس یا مرغ ریش شده: به سلیقه شما
سیب زمینی کوچولو: ۴ تا دونه
رب
نمک
فلفل
آویشڹ
سبزی معطر
روغن


نکته نکته: نون لواش باید تازه باشه :)
اگر نون لواش خشک باشه موقع پیچیدن به مشکل می خورید!
اگر هم بیات، همین طور :/


طرز تهیه:
روغن رو همراه با زردچوبه داغ کنید!
پیاز نگینی شده رو اضافه کنید, رنگش که از سفیدی در اومد سیر کوبیده شده به همراه فلفل دلمه و هویج و قارچ رو اضافه کنید.
هر چه مواد ریز تر، بهتر ;)
فلفل دلمه نباید زیاد سرخ بشه چون تلخ میشه!
هویج رو می تونید رنده کنید!

بعد از پنج دقیقه گوشت رو اضافه کنید.
گوشت که کاملا همراه مواد سرخ شد. رب رو اضافه کنید. بعد نمک و ادویه ها...
حالا زیر شعله رو کم کنید و مواد رو وسط ماهیتابه جمع کنید و یک استکان آب به مواد اضافه کنید و بزارید بپزه و وقتی روغنش جا افتاد، زیر گاز خاموش کنید!



سیب زمینی ها رو بزارید خوب بپزه :)
ابپز کردن سیب زمینی باعث سیاه شدن قابلمه میشه، پس موقع پختش، چند قطره آبلیمو اضافه کنید :)
خوب خوب سیب زمینی ها رو بکوبید.
حالا نوبت میرسه به پیچیدن سمبوسه ها


پیچیدن سمبوسه برخلاف اونی که فکر می کنید خیلی راحته :)
باید سرعت عمل تون بالا باشه که نون در مجاورت هوا خشک نشه بعد پیچیدنشون هم باید فوری بزارید داخل روغن که نون خشک نشه و در اخر سمبوسه باز نشه *-*
چی گفتم? :////

روغن اگر داغ باشه غذا روغن کمتری به خودش می گیره.
از کجا می فهمیم داغه? ی قاشق چوبی رو بزارید داخل روغنا اگر شروع به حباب کرد، پس داغه :)
روش پیچیدن نون لواش رو هم به شکل تصویری گذاشتم!

سس هم که در پستای قبل گفتم چه جوری درست کنید.

نون لواش رو به شکل مستطیل برش بدید، اندازه که می خواید اول سیب زمینی بعد مواد رو اول نوار مستطیلی بریزید بعد به شکل مثلثی نون رو ببندید.



بعد سرخ کردن هم بزارید در مجاورت هوا قرار بگیره که بیات و خمیر نشه :)

پیش پیش نوش جان :)


ailaaaa تقدیم به دوست عزیزم


چی بپزم؟!

 
  • جذاب
Reactions: ailaaaa
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا