خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

بیشتر به چه نوع غذایی مایلید?

  • فست فود ها

    رای: 17 70.8%
  • کوکو ها

    رای: 6 25.0%
  • غذا های محلی

    رای: 5 20.8%
  • خورشت و برنج و سوپ

    رای: 11 45.8%
  • شیرینی و دسر

    رای: 13 54.2%

  • مجموع رای دهندگان
    24

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام!
سلامی به ترشی :yum:
لیمو ترش!
به گرمی نون سنگک
به چربی همبربرگر
به دلچسبی نوتلا
به تو دل برویی لواشک
آلوچه
و...



خیلی وقت ها شده که دره یخچال رو باز می کنید و با حجم زیادی از مواد غذایی روبرو میشد
:/
و نمی دونید چی درست کنید
(وجدانا?)

یا برعکس
در یخچال رو که باز می کنید، همزمان به کویر لوت هم سلامی می کنید!


یا بعضی وقت ها
شاید
شاید
دلتون بخواد
ی چیز جدید درست کنید، در حد

حسود کش،
مادر شوهر کش
و

در آخر
دوست عزیز:
خواهر شوهر کش:flirty4b:

خب
خب
خب
من در این تاپیک قصد دارم، با موادی که تو کاپینتا و یخچالاتون الکی خاک می خورند
ی عالمه غذا های خوشمزه
خوشمزه بگم ...

احتراما
هیچ پستی ارسال نکنید
و
اگر نظر یا انتقادی داشتید خصوصی من به روی همه تون باز بازه
اگر هم درخواستی در مورد دستور تهیه غذایی داشتید می تونید بهم بگید!
نظر سنجی هم داریم که می تونید
نوع غذا یا... انتخاب کنید;)
باتشکر فراوان

:flirty4b::flowerb:


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
  • قهقهه
Reactions: Matiᴎɐ✼، Ghazaleh.A، Jãs.I و 17 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
در ادامه:

به نظر من، آشپزی هنر شکمو هاست،
همه چی و همه چی آشپزی برمی گرده به سلیقه و شکم!
یعنی شما عشقت می کشه این غذا رو اینطوری درست کنی
این ادویه رو بزنی
این مواد اضافه یا برعکس...
البته منکر این نمیشم که بعضی از دستورات آشپزی اگر رعایت نشه
فاتحه اش خوندست ;)


چند روزی رو با موضوع خوشمزه



سوپ



می گذرونیم!

من خودم برای، سوپ هر چی گیرم بیاد درست می کنم!
چه با جو پرک
چه با جو پوست کنده
چه با عدس
و...


رمز خوشمزگی سوپ، صبره!
اینکه شما بی توجه به زمانی که در دستور پخت _برای پخت حبوبات نوشته_ با شعله کم بزارید بپزه باعث لعابی شدن سوپ میشه;)




سوپ سبزیجات چربی سوز



  • هویج حلقه شده :1 پیمانه
  • پیازچه خرد شده :1/2 پیمانه
  • فلفل سبز خرد شده :1 پیمانه
  • گوجه فرنگی خرد شده :3 پیمانه
  • کرفس خرد شده :1 پیمانه
  • قارچ خرد شده:1 پیمانه
  • نخود سبز :1/2 پیمانه
  • مرغ پخته:1 پیمانه
  • آرد :2 قاشق غذاخوری
  • نمک.فلفل .دارچین :به مقدار لازم
  • آب مرغ:1/2 لیتر




 سوپ سبزیجات


طرز تهیه سوپ سبزیجات :

همه سبزیجاتی که از قبل آماده کرده اید را داخل روغن زیتون تفت دهید تا کمی نرم شده و بوی خامی شان از بین برود.

سپس در مرحله بعدی این سبزیجات تفت داده شده را همراه با آرد داخل آب مرغ در حال جوش اضافه کنید و بعد حرارت گاز را روی درجه ملایم بگذارید تا مواد بطور کامل پخته شوند.

باید توجه داشته باشید که سبزیجات را به میزانی باید بپزید که فقط نرم شوند،پس از نرم شدن سبزیجات نوبت به اضافه کردن مرغ های تکه ای پخته شده و نمک و فلفل و دارچین می رسد.

زمانی که این مواد را به سبزیجات اضافه کردید اجازه دهید سوپ 10 دقیقه در حرارت ملایم بجوشد تا طعم مواد به خورد گوشت برود.

 تهیه سوپ سبزیجات


نکات تکمیلی در مورد سوپ سبزیجات




زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 35دقیقه میباشد . توجه داشته باشید که حدودی!;)
سوپ سبزیجات را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


راستی،
افراد زیادی هستن که سوپ رو به عنوان وعده غذایی دوست ندارن
:))
مسلما، باید سوپ ترش باشه تا اشتهای طرف باز شه;)
پس بهونه خوبی تا با استفاده از لیمو یک دیزاین خوشگل برای سوپ، درست کنید:)


فعلنی :hello2b:


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
  • قهقهه
Reactions: Matiᴎɐ✼، Jãs.I، Mahshid Setoodeh و 14 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام روزتون بخیر و دور از هر کرونا ;)

دیشب تلویزیون، داشتم به حرفای دکتری گوش می کردم که می گفت:
تا می تونید سوپ بخورید اونم از نوع رقیقش، چند روزی دور غذا های بیرون خط بکشید و...

منم گفتم بیام ی سوپ دیگه بگم و برم :)



طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد



مواد لازم برای سوپ جو


(فرقی نمی کنه جو از چه نوع باشه اما جو پرک زود تر می پزه)
  • جو :1 پیمانه
  • سـ*ـینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن


مواد لازم سوپ جو



طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

سوپ جو


آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.
(این 24 ساعتی که گفته شده، برای اینه که شما عجله ای ندارید اما اگر برای شام می خواید بپزید باید از صبح یا نهایتا اذان ظهر دست به کار شید)
و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

سوپ جو رستورانی


چگونه سوپ جو درست کنیم ؟

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

درست کردن سوپ جو



نکات حرفه ای برای درست کردن سوپ جو

هر دستور پختی برای جا افتادن و یا خوشمزه شدن نیازمند رعایت یک سری نکات حرفه ای و یا حتی ساده می باشد که من سعی کرده ام تعدادی نکته مفید سوپ جو را برای شما آماده کنم تا بهترین سوپ جو را درست کنید :

نکات پخت سوپ جو



  • پخت خوب جو باعث لعاب بیشتر و جا افتاده تر شدن سوپ میشود.
  • استفاده از کره و لیموی تازه،طعم سوپ را استثنائی خواهد کرد.
  • برای پخت سوپ جو با شیر ، حتما شیر را از قبل گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
  • 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرتیا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کنید و برای غلیظ شدن سوپ جو داخل آن اضافه کنید.
  • برای تهیه سوپ جو از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید استفاده کنید.
  • در هنگام اضافه کردن خامه به سوپ بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
  • جعفری را خوب ریز کنید بطوری که آب نیندازد و بعد روی سوپ جو بریزید.
  • برای اینکه رنگ سوپ سفیدتر و زیباتر بماند هویج را نگینی خرد کنید.
  • آب گوشت یا مرغ را در یخچال قرار دهید تا بعد از سرد شدن چربی روی آن را با قاشق بردارید.
  • بجای مواد تازه در برخی موارد میتوانید از سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرتاستفاده کنید.
  • برای اینکه سوپ زودتر پخته شود و احتمال ته گرفتن آن کمتر شود بهتر است از جوی پرک استفاده کنید.هر چند می توان سوپ را با جوی معمولی و سر فرصت و حوصله هم پخت.
  • حتما جوی پرک را از قبل در یک ظرف خیس دهید تا شن و ماسه ته آن ته نشین شود.
  • مقداری از سوپ را بردارید و با غذاساز پوره کنید ،سپس به سوپ اضافه کنید تا سوپ غلیظ شود. اگر رقیق که حرفی نیست
  • هنگام پخت مرغ ، پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا آب مرغ طعم دار شود.لازم هم نیست آنها را خرد کنید میتوانید به صورت درسته در آب بیندازید و به همان شکل بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.


نکات سرو و اضافه کردن مواد به سوپ جو



  • هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.
  • برای اینکه سوپ جو زمان پخت کمتری ببرد آن را بعد از خیس دادن در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید .
  • بهتر است هنگام سرو سوپ سرد آن را در ظرف سرد بریزید.
  • سوپی که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
  • اگر احیانا سوپ شما شور شد میتوانید یک عدد سیب زمینی پوست کنده داخل آن قرار دهید و اجازه دهید تا 15دقیقه ای بپزد بعد آن را خارج کنید.




نکات تکمیلی در مورد سوپ جو



سوپ جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ جو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد




پیش پیش، نوش جان :)
مواظب خودتون باشید!:)


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
Reactions: Jãs.I، Mahshid Setoodeh، ^moon shadow^ و 11 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام :)
امیدوارم حال تون خوب باشه و روزگارتون کوک :)

مشهدی ها ی نوع سوپ دارن که شبیه به سوپ شیر و قارچ رایج بین ، ماست.
به این سوپ میگن

"کشک جو"

این سوپ بیشتر در ماه رمضان، مهمون سفره افطاره
مواد لازم:
جو پوست کنده: دو مشت
لوبیا: یک مشت
نخود: یک مشت
پیاز متوسط یک عدد
شیر یک کاسه
یا یک کاسه و نیم
نمک
دارچین
به دلخواه

از یک روز قبل حبوبات رو خیس می کنید،
اگر برای شام می خواید بهتره از ساعت 10 صبح وقت بزارید.
شروووووع:


اول سیر داغ کنید، بعد حبوبات رو به همراه آب اضافه کنید.

این سوپ
خیلی خیلی باید بپزه هم خوشمزه تره هم لعابی میشه

بزارید این مواد خوب خوب بپزه و به قولی له بشه :)
دو ساعت مونده به خوردن، شعله گاز رو کم کنید،
شیر رو اضافه کنید...
نکته اینجاست که
به هیچ عنوان
به هیچ عنوان هم نزنید...
چرا?
چون شیر می بره و فاتحه سوپ خونده میشه...
وقتی شیر به جوش اومد، اونوقت شروع کنید به همزدن و حواستون باشه ته نگیره

وقتی غلیظی یا رقیقی سوپ به سلیقه تون
تنظیم شد، سوپ آماده ست;)


نکات رستگاری:

موقع پخت حبوبات تند تند هم بزنید تا ته نگیره و در قابلمه رو نبندید تا سر نگیره :)) :))

این سوپ هر چقدر غلیظ تر و سفت تر باشه به سوپ مشهدیا نزدیک تره...

موقع سرما خوردگی در صورت علاقه یکم هم شلغم اضافه کنید!
از ما گفتن بود :)




عکس نتونستم آپلود کنم :///


روزگارتون به دور از کرونا


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
Reactions: Jãs.I، Mahshid Setoodeh، ^moon shadow^ و 8 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام رمان نود و هشتیا :)
می ریم سر اصل مطلب :morningb:

مواد لازم برای تهیه آش رشته

حبوبات لازم

نخود ، لوبیا قرمزو لوبیا چیتی
40 گرم یا معادل 1/4 لیوان

عدس ریز 50 گرم

پیاز متوسط 3 عدد

روغن به مقدار لازم

زرد چوبه 1 قاشق غذا خوری

اسفناج 20 گرم معادل 10 عدد برگ متوسط

جعفری 20 گرم معادل 10 عدد


تره 30 گرم معادل 15 شاخه تره

شوید 10 گرم معادل 10 شاخه

گشنیز 20 گرم معادل 30 شاخه

نعناع خشک 2 قاشق غذا خوری

رشته آش 70 گرم

سیر 2 حبه
کشک 2 قاشق غذا خوری

آرد 2 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم



مقداری دوست دارید آش، سبزی داشته باشه برمی گرده به سلیقه تون، پس راحت باشید! ;)

طرز تهیه کامل آش رشته

از شب قبل نخود و لوبیا ها را باهم در ظرفی خیس میکنیم و عدس را جداگانه در ظرف دیگری خیس میدهیم .پیاز ها را هم خلالی میکنیم و برای اینکه موقع سرخ کردن له نشود و حالت چیپسی پیدا کند از شب قبل آن را روی پارچه ای تمیز پهن میکنیم و با یک پارچه نازک روی آن را می پوشانیم.

نخود و لوبیاهایی که از شب قبل خیس کردیم درون قابلمه ای با 5 لیوان آب می پزیم و وقتی جوش آمد کف روی حبوبات را با قاشق میگیریم وحرارت شعله را کمتر میکنیم و و در قابلمه را به طور کمی نیمه باز روی آن قرار میدهیم و یک ساعت به آن زمان میدهیم تا حبوبات پخته شوند.



مقدار سبزی آشی که آماده کردیم رو تمیز میکنیم و شاخه های کلفتش را بر میداریم و پس از شستشو وآب گیری خرد میکنیم .

سبزی آش را نباید زیاد ریز کرد چون خودشو تو آش نشون نمیده .

بعد از آماده کردن سبزی میریم سراغ پیاز هایی که از شب قبل خلال کردیم در ماهیتابه ای با کمی روغن سرخ میکنیم تا طلایی شود. در ظرف دیگری 4 قاشق غذا خوری روغن می ریزیم و اجازه میدهیم تا داغ شود بعد یک قاشق زرد چوبه را داخل آن میریزیم و بعد از کمی هم زدن نعناع ها را به آن اضافه میکنیم و سریع بعد از 10 ثانیه هم زدن از روی شعله گاز برمیداریم تا نعنا نسوزد و رنگ آن تیره نشود.

باید دقت کنید که در همین فاصله کم هم شعله گاز پایین باشد.

بعد ازیک ساعت که لوبیا ها پخت عدس و سبزی را به آن اضافه میکنیم و 5 لیوان آب جوش هم داخل قابلمه می ریزیم و شعله گاز را زیاد میکنیم تا مواد باهم به جوش بیاید .

بعد شعله را کم میکنیم و با در نیمه باز اجازه میدهیم عدس و سیزی ها با حبوبات به مدت نیم ساعت بپزند.



بعد از این زمان داخل لیوانی 2 قاشق غذا خوری آرد معادل 20 گرم را با نصف لیوان آب خوب مخلوط میکنیم تا آرد گلوله گلوله نشود و به داخل مواد آش به آرامی می ریزیم و هم میزنیم.

بعد از آن نصف پیاز داغ و نعناع داغمان را در داخل آش می ریزیم و بعد از کمی هم زدن در مرحله آخر رشته آش را نصف کرده و کم کم به صورت نامنظم در حالی که آش را بهم میزنید.

در داخل آن میریزیم .باید مدام هم بزنید تا رشته ها نرم شوند . در این فاصله نمک و ادویه دلخواه مثل فلفل وزرد چوبه را هم اضافه میکنیم وبعد از یک ربع از روی شعله برمیداریم .

دقت کنید آشتان رقیق باشد چون بعد ازکمی سرد شدن آش غلیظ میشود.

و بعد از نیم ساعت که گذشت آش شما آماده خوردن است چون هم جا افتاده و کاملا غلیظ شده و رشته ها حجیم تر و نرم تر شده است. برای تزیین میتوانید ازنصف پیاز داغ و نعناع داغ مونده و کمی سیر داغ و کشک به مدلهای دلخواه استفاده کنید.

نکاتی مهم و اصولی در پخت آش رشته:برای اینکه رشته های آش به هم نچسبند و مواد راحت تر در قابلمه پخته شوند باید گنجایش قابلمه بزرگتر از حجم آش رشته باشد.برای زیبایی آش رشته ، سبزی آش باید درشتر خرد شود و نیز بدون ساقه باشد.بهتر است از پیاز داغ فراوان برای داخل آش استفاده کنید.سعی کنید از مرغوبترین نوع رشته آش استفاده کنید.حتما نمک داخل آش رشته را تست کنید تا به واسطه ریختن کشک اش شور نشود.
راستی! ریختن کشک به دلخواه
روغن باعث جا افتادن آش میشود به همین دلیل باید به اندازه کافی آن را مصرف کرد.کشک باعث بریده شدن آش میشود ، به همین دلیل نباید آن را در آش رشته جوشاند.از نظر بهداشت و سلامت کشک را حتماً به مدت 20 دقیقه بجوشانید.برای درست کردن نعنا داغ 2 قاشق روغن را داغ کرده و نعنای خشک را داخل آن بریزید و بلافاصله خاموش کنید تا نعنا نسوزد.هنگامی که آش جا افتاد باید لعابی رقیق روی آن را بپوشاند و رشته بوی خامی ندهد. البته نوع رشته هم تاثیر خوبی در جا افتادن اش میگذارد. تره را جدا از سبزی های دیگر خرد کنید .برای اینکه آش بد رنگ نشود هرگز موقعه پخت در قابلمه را نگذارید.مقدار حبوبات را داخل آش را میتوانید کم یا زیاد کنید.اگر از آب قلم در آش استفاده کردید مقدار کره یا روغن را کمتر کنید.

نکات تکمیلی در مورد آش رشته

آش رشته جزو آش و حلیم میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت میباشد .

و این هم آش رشته :)
خوش باشید!




رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
Reactions: Jãs.I، Asal_Zinati، ^moon shadow^ و 7 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام :)
امیدوارم حالتون خوب باشه :)

قیمه یکی از پرطرفدار ترین خورشت ها، بین ما ایرانی هاست:)
جالبه که بدونید به روش های مختلفی طبخ میشه و اسم ناحیه مخصوص به خودش رو هم می گیره :) که سر فرصت دستور تهیه ها شون رو میذارم...
مشهدی ها برای تزئین شوله هاشون _پرداخته خواهد شد!_
از قیمه چرب استفاده می کنند که بسیار تا بسیار طرفدار داره :)



توجه داشته باشید که قیمه هم وقت زیادی رو می طلبه و بخصوص اگر لپه دیر پخت باشه.
پس موقع خرید لپه حتما دقت کنید!

طرز تهیه خورشت قیمه، خوشمزه جان


مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه

  • گوشت : به دلخواه 200 گرم
  • لپه :70 گرم
  • رب :1-2 قاشق
  • پیاز عسلی :3-4 قاشق
  • چوب دارچین :1عدد
  • هل سبز :5 -6 عدد
  • گلاب :1 قاشق
  • زرشک :برای تزیین 2 قاشق
  • روغن :2قاشق


گرفتن تلخی لیمو عمانی برای خورش قیمه

بجز موادی که معرفی کردیم به چندتا لیمو عمانی احتیاج داریم که باید با چنگال آنها را چند تا سوراخ کنیم و درون آب جوش می اندازیم تا تلخی آن گرفته شود. اگر آبجوش هم نبود، می تونید با زمان بیشتر، با آب سرد اینکار بکنید البته هر چند دفعه یک بار، آب رو عوض کنید
توجه هم داشته باشید بعضی لیمو ها با وجود انجام اینکار باز هم مقاومت کرده و تلخند! پس ضمن احتیاط 45 دقیقه به سرو غذا اون رو اضافه کنید!

اگر هم وسواس دارید برای تلخی، لیمو رو دو نصف کنید و دونه هاش رو در بیارید ;) و تامام
یا بازهم راه حل دیگه ای هم هست، از پودر لیمو عمانی استفاده کنید
.

سرخ کردن پیاز ها از قبل برای خورش قیمه

قبل از اینکه مراحل اصلی پخت خورش قیمه را شروع کنید باید ابتدا مقداری پیاز را خرد کرده و با روغن در ماهیتابه سرخ نمایید و آن را برای مخلوط کردن با گوشت لازم که در مواد اولیه بیان شد مهیا نمایید.

پیاز لازم خورشت قیمه


پیاز برای مخلوط کردن با گوشت خورش قیمه

میزان لازم پیاز در خورشت قیمه


خرد کردن پیاز برای خورش قیمه

خرد کردن پیاز برای خورشت قیمه


شکل پیازهای خرد شده برای خورش قیمه

پیاز سرخ کرده


پیازهای سرخ شده برای خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه و جاافتاده

ابتدا باید درون قابلمه مناسب پیاز عسلی از قبل سرخ شده را به همراه گوشت و کمی روغن به مدت 10 الی 12 دقیقه با حرارت پایین تفت میدهیم .نکته مهم و قابل توجه در مورد این خورش طرد بودن گوشت خورش است که برای این کار بهتر است گوشت مان را از شب قبل با کمی فلفل و روغن مخلوط کرده و استراحت دهیم.

گوشت در خورشت قیمه


گوشت مورد نیاز برای خورش قیمه

خورش قیمه نذری


مخلوط کردن پیاز و گوشت برای خورش قیمه

افزودن لپه به خورشت قیمه


افزودن لپه به مواد خورشت قیمه

بعد از تفت گوشت و پیاز با حرارت بالالپه و رب را به مواد ما اضافه میکنیم و حرارت را کمی بیشتر میکنیم و شروع میکنیم به تفت دادن تا مواد کاملاً در هم مخلوط شوند و رنگ رب در روغن جذب شود و خورش ما خوشرنگ تر شود و به اندازه 2 لیوان آب ولرم به غذا اضافه میکنیم.
با تجربه تر ها، اصلا تفت دادن حبوبات رو توصیه نمی کنند و می گند لپه دیر پز میشه! پس این مورد هم دل بخواه!

آموزش کامل خورش قیمه


اضافه کردن رب گوجه فرنگی به مواد خورش قیمه

آموزش درست کردن خورش قیمه


اضافه کردن ادویه به مواد خورشت قیمه (زردچوبه و فلفل)

تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم میکنیم تا خورش ما آرام آرام بپزد اگر بذاریم آرام بپزد، روغنم میندازه :) بخاطر اینکه به گوشتمان فلفل اضافه کردیم گوشت خورش سریعتر می پزد. بقیه مواد مثل گلاب ،نمک و ادویه جات را در 10 دقیقه آخر به خورشتان اضافه کنید و حتما هل ودارچین را از قبل بجوشانید و با کمی آب به خورشتتان اضافه کنید.

سیب زمینی خورش قیمه


سیب زمینی خورش قیمه

خورش قیمه خوشمزه


شکل دلخواه سیب زمینی و سرخ کردن آن ها برای خورش قیمه

سپس می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی و یا شکل دلخواه در آورده و برای تزیین به خورش قیمه دلچسبتان اضافه کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش قیمه



خورش قیمه جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
شاید جالب باشه که:

کرمانی ها از گوشت چرخ کرده استفاده می کنند ( بدون قلقلی کردن) و

مرحله آخر قیمه شون هم سیب زمینی خلال سرخ شده، می ریزند ( بیست دقیقه به سرو)

یزدی ها هم از نخود نصف شده استفاده می کنند!

برای راحتی در پخت لپه و مادران شیر ده، بهتر از روز قبل لپه را بخیسانید!
عکس هم آپلود نشد! :/
پیش پیش نوش جان!

MacTavish
بابت تاخیر معذرت :)


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
  • جذاب
Reactions: Jãs.I، ~HadeS~، ^moon shadow^ و 7 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
  • تشکر
Reactions: Jãs.I، ~HadeS~، ^moon shadow^ و 4 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
سلام, چهارشنبه سوری تون مبارک برو بچ :)
والا ما که از اول هفته تو محل چهارشنبه سوری دارن :/
کرونا چی میگه اصلا?
الانم که بارون سیلی میاد، بازم ترقه هست!
هیع! یادش بخیر، پارسال!
امسال که ی گوشه نشستم دارم واسه شما پست میزارم، خبری از ترقه مرقه هم نداریم!
ای لعنت بر این کروناااااا

آقا نظر سنجی که نشون میده، شما فست فود دوست!*)
ما هم که مطیع امر :))


اولین غذای فست فودی مون باشه:

مرغ سوخاری، قارچ سوخاری، پیاز سوخاری، برنج :)
برنج فست فود نیست اما دلیل دارم :)



من خودم به شخصه دوست دارم مرغ سوخاریم، سفت و خشک نباشه! مثل بازاریا

مواد لازم مرغ سوخاری

مرغ: به اندازه نیاز... اگر بدون استخون بود که چه بهتر :)
ارد: ی نکته، من هر وقت برای سوخاری طبق دستور ارد و پودر برداشتم، اردا اضاف اومد و حیف شد!
پس ارد و پودر سوخاری هم: به میزان لازم

تخم مرغ کوچک: یک عدد که خوب هم زدید! ;)
دیدید بعضیا همیشه از مزه ساری مرغ شکایت می کنند، من همون بعضیام :))
مرغ رو به همراه هویج (اگر زیاد باشه، مرغ شیرین میشه، پس دو تکه بیشتر نمی خواد)

جالبه که بدونید، هویج سموم مرغ جذب می کنه، پس ترجیحا از هویج پخته شدش، نخورید! هر چند خیلی خوشمزست!
فلفل دلمه، پیاز ترجیحا, با سیر زیاد :)
سیر خیلی خوبه اصلا ;)
درون قابلمه ای گذاشته که مرغ کل سطحشو بگیره ;)
حالا بزارید مرغ بپزه! قانون پختشم اینه که به عبارتی مرغ از خامی در اومد، پخت بسه! نمی خوایم مرغ له بشه، فقط یه نموره بپزه :)

آب رو هم بزارید کنار برنامه داریم براش ;)


حالا قارچ ها:

به این شاخه پریدن هم دلیل داره! مرغ بزارید کنار.
مواد لازم:
آرد: یک پیمانه
آب: یک پیمانه
بکینگ پودر: دو ق چ
نمک: 2ق چ
پودر سوخاری و پودر نشاسته ذرت: به اندازه نیاز
من خودم از ذرته استفاده نمی کنم!
ارد و اب و بکینگ و نمک، مواد رو با هم مخلوط کنید، خوب هم بزنید تا یکدست بشه!

آقا بدانید که این رستورانیا! قارچارو نمی شورن! ://// فقط با دستمال نمدار پاک می کنند که قارچ چیبسی بشه!://
چه وضعشه واقعا?:///

قارچا رو که از قبل خوب شستید و گذاشتید خوب خشک شدهههههه!
سر چنگال زده و درون خمیر می زنیم! این خمیر از ماست کمی غضلتش بیشتره!
میزاریم خمیرای اضافه بچکه، بعد
پودر سوخاری و ذرت می زنیم!
بعد درون روغنی که از قبل خوب داغ کردیم ، می اندازیم!
حالا زیر روغن رو کم کنید و بزارید با ارامش سرخ بشه

اگر زیر شعله زیاد بشه، خمیرا سرخ شده و قارچ خام می مونه ;)
این سوخاری کردن، روغن زیادی می خواد، چون تقریبا قارچ باید غوطه ور باشه :)
پس برای همین من همیشه مرغ و قارچ و با هم درست می کنم که روغن حیف نشه!


قارچ معمولا با سس دلخواه سرو میشه!
بیاید سس رو خودمون درست کنیم!
از آب مرغ که اضاف اومد، به مقدار لازم بردارید با رب و ابلیمو و همون روغن اضاف اومده و فلفل نمک خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه، بعد میل کنید!

پیش پیش نوش جان!
عکس هم در اخر گذاشته میشه ;)

اگر به نظرتون مفید بود، لایک کنید!;)


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
Reactions: Jãs.I، ^moon shadow^، Gloria و 4 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
حالا مرغ سوخاری

تخم مرغ را در ظرفی جدا گانه، هم بزنید! مرغ هارو خوب در تخم مرغا غلت بدید بعد درون ارد بعد درون سوخاری
دوباره از اول این مراحل و تکرار کنید!

روغن سرخ کردنی تا سه بار
قابل استفاده است!

منظورم اینه که از روغنی که مرحله قبل اضافه اومد استفاده کنید!


مرغ ها رو درون روغن داغ بیندازید و بگذارید ارام آرام سرخ شود، بعد از سرخ شدن روغن اضافی را بگیرید و میل کنید!

اهم! اهم!
نوبت می رسه به
پیاز سوخاری ;)
شخصه من پیاز سوخاری رو امتحان نکردم ولی دستورش براتون میزارم! اگر درست کردید حتما به من بگید چه جوری بود?

از خمیر قارچ ها، اینجا اضافه میاد، پس ازش استفاده کامل رو می بریم!

این خمیر نباید زیاد شل بشه، با ارد می تونید غضلتش رو بیشتر کنید!
اگر خمیر اضافه اومد، چون تخم مرغ نداره، عیبی در فریز کردنش نیست! پس فریز کنید!


داشتم می گفتم:
1-پیاز را حلقه کنید!
2- پیازای حلقه ای رو لایه لایه کنید!
3- درون خمیر برده، بعد ازد سوخاری زده، بعد سرخ نمائید!
تامام!

نوش جان ;)


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
Reactions: Jãs.I، ~HadeS~، Gloria و 3 نفر دیگر

Michael

عضو تازه وارد انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
26/12/19
ارسال ها
67
امتیاز واکنش
1,405
امتیاز
228
محل سکونت
کشمیر
زمان حضور
2 روز 20 ساعت 35 دقیقه
نویسنده این موضوع
حالا نوبت می رسه به
برنج
هم آب مرغ و هم روغن اضافه اومده، چکارش کنیم? :tongueym:
اگر دوست داشتید که برنج ته مزه مرغ بگیره کمی همراه اب برنج آب مرغ هم اضافه کنید اگر نه
که

همیشه آب مرغ را فریز کنید! درون قالب یخ بریزید و هر وقت که سوپ یا خورشت درست کردید یکی دوتا دونه ازونا به غذا اضافه کنید!
خیلی سالم تر و خوشمزه تر از اسانس مرغ!;)


یک نکته خیلی مهم
شما مثلا مهمون دارید و دقیقه نود متوجه می شید که برنج برای ته دیگ یا سرریز کم خیسوندید! :///

اینجا باید چکار کرد?????
وقتی برنج رو به اب جوش اضافه کردید
اولین جوشی که خورد(شروع به قل خوردن کرد)
یک استکان آب سرد، اضافه. کنید!
اصلنم نگران خمیر و شفته شدن برنج نباشید;)
چون اینطوری حجم برنج زیاد شده و به عبارت خودمونی تری، وی می کنه ;)


از روغنی هم که اضافه اومد در مراحل قبلی :////
برای دم کردن برنج و روغن داغ کردنش استفاده می کنید!

خیلی خیلی هم برنج خوش طعم میشه!

پیش پیش نوش جان :)


چی بپزم؟!

 
  • تشکر
Reactions: ~HadeS~، Gloria، SAEEDEH.T و 3 نفر دیگر
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا