خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
اگه به جایی رسیدید که جمعه غروب ناراحت نیستید و چهار شنبه ها براتون فرقی با شنبه صبح نداره
تبریک میگم شما از تمام مشکلات جون سالم به در بردید
▧▨▧▨‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تهش هممون کرونا میگیریم میمیریم مرتضی پاشایی هنوز داره واسه سایر موجودات باقی مونده رو سطح زمین آهنگ جدید میده
▧▨▧▨‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تو خیلی خوبی اونقدر خوب که آدم حالش بهم میخوره ازت!!!!!
ازدواجهای بیاد ماندنی، مجله روزهای زندگی
همه ادما از ی زاویه ای خوشگل میوفتن توی عکسا ، مثلا خود من فقط از پشت از سر خوشگل میوفتم اونم اگر سعی کنی منتهی الیه سمت راست گردنم نزدیک مهره دوم توی عکس‌ باشه فقط
" این یه جونوریه که نگو" چیست ؟
تعریف و تمجید مادر بنده، وقتی میخواد از زرنگیه من تعریف کنه

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
‏انقد بدم میاد مامانم پا تلفن میگه بچه هام دست‌بـ*ـو*س ان
من کجا دست‌بـ*ـو*س اونم -___-
مرد اونیه که با بربری شماره بگیره (ارسطو ی پایتخت)
وگرنه منم میتونم با پورشه و بی ام و تو اندرز کوه شماره بگیرم
دیگه شما که ته خریدتون شارژ 5 تومنیه
انقد از رمز دوم پویا شاکی نباشین
وقتی می خوام اتاقمو تمیز کنم-
10% اتاقمووتمیز میکنم.
20%درصد به غلط کردن می افتم که تصمیم گرفتم اتاقمو تمیز کنم.
10%به مامانم غر می زنم که بخاطر اینکه اتاقمو سوسک نکنه مجبورم کرد اتاق تمیز کنم.
60%با وسایلی که از زیر تـ*ـخت،کمد و......... پیدا کردم مشغولم.
●_●

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
الان بچه ها هر کدوم تو خونشون یه تاب و یه سرسره دارن حوصلشون که سر بره میبرنشون شهربازی تازه تو شهر بازی جایزه هم میگیرن
من یادم میاد بچه بودم با خواهرم یه هفته عر میزدیم که مارو ببرن پارک بالاخره مارو جمعه موقع ظهر تو آفتاب سوزان میبردن یه پارکی که کفش شن بود تموم جونمون شنی میشد
از ترس کنده شدن زنجیرهای زنگ زده تاب که تاب بازی نمیکردیم میگفتن برین پنج دور سُر بخورین بعدش بریم خونه
میرفتیم سمت یه سرسره با ارتفاع پل هوایی که یه سرسره تونلی و یه سرسره سرباز داشت ،سربازه رو که از ترس پرتاب به اوج آسمان نمیرفتیم
میرفتیم تو سرسره تونلی نگاهش میکردی یه لوله گنده آهنی زنگ زده بود که از اول تا آخرش سوراخ های ریزودرشت داشت عین رنده:|پشمامون میریخت ...یه دور ازش سُر میخوردیم میفتادیم رو سَر بقیه بچه ها دعوا میشد کتکمون میزدن میبردنمون خونه بعدشم میگفتن چون امروز رفتیم پارک ناهار نداریم نون و چایی بخورین://
باز عین خر عر میزدیم که هفته بعدم بریم پارک چقدرررر بدبخت بودیم ما

■مطالب طنز ■

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
زن:یه چیزی بگم راستش رو میگی؟
مرد :مگه من به تو دروغ هم گفتم ؟
زن:نمیدانم ولی سوالم رو بپرسم؟
مرد:معلومه بپرس قول میدم راستش رو بگم!
زن :اگه یه روز یه گرگ به منو مامانم حمله کنه اول به کدوممون کمک میکنی؟
مرد:معلومه دیگه به گرگه
خدا بیامرز طفلی زیادی صادق بود!!!!
محبوبم وقتی میگم عکس و ویدئو از‌م نخواه قهر نکن،
من آدمی که قبل از قرنطینه دیده بودی نیستم،
اگه منو ببینی بی درنگ کات میکنی
چون هم چاق شدم هم سیبیلو :|
بدانید و آگاه باشید !وقتی رفیقِ قدیمی ای بهتون پیام میده که حالتون رو بپرسه جمله ای که بعد از کلمه ی "راستی "میگه جمله ایه که واقعا به خاطرش پیام داده :)))

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
ما کنکوریا در همه ی شرایط خدازده و بدبختیم چه وضعشه اخه
من الان باید پای لپ تاپ می بودم و فیلم می دیدم نه اینکه لپ تاپو بذارم کنار کتابم فیلم ببینم
استرس همش حواسمو پرت میکنه اه
#نه به کنکور
یکی از بزرگترین دغدغه های فکریم اینه که
وقتی تو حموم آب گرم رو باز میکنم کجای حموم پناه بگیرم که آب سرد اولش روم نپاشه
با یکی از دوستام تو خونه نشسته بودیم، بهش گفتم دادا حوصلم سر رفت!
گفت زیرشو کم کن سر نره!!!
واقعا حالم خوب شد!
اخه اولین باری بود که با پایه صندلی میزنم تو دهن یکی!

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
در روز های عادی!!
محسن:محمد تا اذان چقدر مونده؟
محمد:چومودونوم (نمیدونم)
در روز های ماه رمضان :!!"
محسن:محمد تا اذان چقدر مونده ؟
محمد :2ساعت و49دقیقه و 57ثانیه و4673ده هزارم ثانیه
خدا لعنتشون کنه استادمون داشت تدریس آنلاین میکرد بعد اشتباهی وبکم یکی از بچه ها که سبزه هم هست و شکل غول بیابونیه در حال زبون در اوردن برای استاد و گفتن عبارت ((مثلا چه ... میخوای بخوری تو که منو نمیبینی)) با یه رکابی اومد رو مانیتور همه استاد هم اول ترسید به خودش
بعدم اون دانش اموزه لفت داد
عشقم
نفسم
خوشگلم
گلم
نازم
عسلم
جیگرم
تازه یه کم بانمک هم هستم
اینا خصوصیاتم بود
دیگه یه دختر از زندگی چی می خواد ،مگه؟

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
امروز نه تنها کسی تولدمو تبریک نگفت بلکه حتی تولدمم نبود !
بر اساس نظریه‌ی داروین نسل۹۰٪ از
بشر به میمون برمیگرده، بجز اونایی ک
عید امسال رفتن مسافرت اونا نسلشون
به خر برمیگرده
خدایا امسال کرونا اومده شرایط سخته
یکم تسهیلات ماه رمضون رو بیشتر کن.
مثلا هم خوابِ روزه دار ثواب داشته باشه هم ناهار خوردنش ☺
به دوستم میگم چرا ادامه تحصیل ندادی میگه بابام گفت اف داره با لیسانس بری مسافر کشی باهمون سیکل بری بهتره

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
یارو تو آب نگاه می کنه
داد میزنه
وای خر دریایی
یه دفعه سگ اوردم خونه، بابام گفت اینجا یا جای منه یا جای این سگ!!
منم گفتم اصلا من میرم. بعد دوسال برگشتم خونه دیدم داره با سگم گل کوچیک بازی میکنه بیو تلگرامشم نوشته : هر چه بیشتر ادم هارا میشناسم، بیشتر سگم را دوست دارم.
نه شما بگید این باباس ما داریم؟؟
ما اگه مار و پله هم بخوایم بازی کنیم، مامانم برمی گرده یه دستمال بهم میده...
میگه پله هارو تمیز کن خیلی کثیف کردین!
مامانم: p_p
من: +ـ+
فرانچسکو توتی: @_*
پله: (:

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
وقتی من میتونم هم داریوش گوش بدم هم حصین و هم تتلو
ینی میتونم باهات بسازم
حالا هر اخلاقی داشته باشی:))
بچه خسیسه نمره بيست مي گيره .
باباهه مي زنه تو گوشش بهش ميگه
توکه با 10 هم قبول مي شدي . لازم بود اين همه خودکار مصرف کني ؟؟
غضنفر با زنش رفته بوده سينما، تو فيلم يهو يه گاوه شروع مي‌كنه دويدن طرف تماشاچيا. غضنفر يهو ميپره زير صندلي
زنش ميگه: ‌بابا خجالت بكش! اين فيلمه
غضنفر ميگه: زن! من و تو مي‌دونيم فيلمه، گاوه كه نمي‌دونه!

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Natasha

مدير بازنشسته
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
8,225
زمان حضور
32 روز 7 ساعت 4 دقیقه
خسیسه داشته نوار روضه گوش میداده میزنه آخر نوار ببینه شام ميدن یا نه
يه جايي جشن بوده، حیف نون همينجوري ميره تو و شروع ميكنه به رقصيدن و بخور بخور. يكي ازش ميپرسه: ببخشيد! شما رو كي دعوت كرده؟ حیف نون ميگه: من از خونواده عروسم. يارو ميگه: ببخشيد، ولي اينجا جشن تولده!!!
پسره جلوی دبیرستان دخترانه میافته تو جوب! واسه اینکه ضایع نشه میگه: هر کی منو در آورد مال خودش !
پسر خسیسه به باباش میگه : بابا چرا ما مثل بقیه با کشتی سفر نمیکنیم ؟ بابا میگه : خفه شو شناتو بکن !

■مطالب طنز ■

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • قهقهه
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا