نویسنده این موضوع
بیوگرافی شبنم نعمت زاده
شبنم نعمت زاده متولد 1349 در تهران، فعال اقتصادی است
فارغ التحصیل رشته داروسازی از دانشگاه شهید بهشتی در سال 1375 می باشد، از کارهای هنری شروع کرد سپس به واردات دارو رسید و حالا متهم مالی می باشد
خانواده
شبنم دختر بزرگ محمدرضا نعمت زاده (وزیر سابق) است
سه خواهر دیگر نیز دارد که مشهورترین آنها زینب نعمت زاده می باشد، مادرش مریم بختیار کارمند آموزش پرورش است که همگی حالا در چندین شرکت سهام دار هستند
آقای محمدرضا نعمت زاده از وزرای دولت محمد علی رجایی، اکبر هاشمی رفسنجانی، سید محمد خاتمی و حسن روحانی و در دولت احمدی نژاد نیز معاون وزیر نفت بود
می گوید بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه در سال 1375 تا 1380 با اینکه پدرم وزیر بود ولی 5 سال بیکار هیچ کاری نداشتم و مشغول انجام کار هنری بودم
در سال 79 – 89 از طریق یکی از دوستانم مشغول شدم و داروخانه ای را راه اندازی کردم، عصر ها ویزیت مطب به مطب می رفتم و بعد از ظهر داروخانه بودم
شرکت داروسازی از سال 88
در سال 88 با تاسیس یک شرکت دارویی مجوز واردات انواع مکمل و دارو را گرفت، می گوید از طریق صرافی های خرید کردم و تابحال ارز دولتی دریافت نکرده ام
با حضور در مناقصات و پیشنهاد قیمت مناسب برنده می شدم و تابحال تخلفی نکردم
شهرت با ویلای مشهور
اما شهرت شبنم نعمت زاده از سال 97 با ویلای جنجالی خود شروع شد این ساختمان که در هر طبقه مجوز 160 متر داشت اما بدون توجه به قانون 500 متر ساخته بود
در نهایت طبق کمیسیون ماده 100 حکم تخریب بخشی های از ویلا در منطقه لواسان صادر شد، این اولین باری بود که نام این خانم سر زبان ها افتا
د
بیوگرافی شبنم نعمت زاده | فعال اقتصادی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: