خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

بوک ریدر2023

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
3 ساعت 2 دقیقه
سلام دوستان. وقت بخیر. بچه ها من دنبال رمانی میگردم که از همه چیش یه تصویر محوی یادمه :/ داستان درباره دختری بود که مشکل مردگریزی داشت و با مادرش تنها زندگی میکرد. اگر اشتباه نکنم خدمتکار بود و توی خونه یه زن و شوهر کار میکرد که فکر کنم اسمشون سحر یا سحرناز و ارش بود و دوتا پسر دوقلو هم داشتن. دختر داستان با این سحر هم یه رابـ*ـطه دوستانه خیلی نزدیکی داشت. برادر یا پسرعموی ارش هم اگر اشتباه نکنم اسمش طاها بود و کم کم به دختر داستان نزدیک میشه. یه اتفاقاتی هم میفته که ارش و سحر و طاها اینا همه فکر میکنن این دختر با برنامه قبلی نزدیکشون شده و طردش میکنن و دختر تنها میشه. همون موقع مادرش هم باید قلبش رو عمل کنه و مشکلات زیادی براش پیش میاد و بعدش اونها میفهمن که اشتباه میکردن و این داستانا...
یه مدته تو ذهنمه و هرررچی فکر میکنم یادم نمیاد اسمش رو یا اسم دختر رو
خواهشا اگه میدونید بگیدددد

~♦•پیدا کردن رمان‌های گمنام•♦~

n@ziii

کاربر نیمه فعال
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
10,233
زمان حضور
55 روز 3 ساعت 32 دقیقه
سلام دنبال یه رمانم که توش دختره برای اینکه از ازدواج داداشش جلوگیری کنه با برادر دختره دست به یکی میکنه بعد یه اتفاقی میفته به برادر دختره پیشنهاد ازدواج میده و میرن شمال
اسم دختره اگه اشتباه نکنم مانیا بود اسم اونی که داداشش میخواست بگیرتش هم کیانا بود
خواهر شوهر
نویسنده Mohadeseh.f
دختره هم مایا بود:shyb:

madisaa

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
3 ساعت 53 دقیقه
سلام من چند روزی هستش که دنبال اسم یه رمانم که چند سال پیش خوندم داستان از این قراره که یه دختری(فکر کنم اسمش ارغوان بود) بعد از چند سال تحصیل در خارج از کشور به ایران برمیگرده و به همین خاطر خانواده‌اش براش مهمونی میگیرن توی اون مهمونی عموش اونو صدا میکنه و در باره پسر عمویی صحبت میکنه که هیچ وقت از وجودش خبر نداشته پسره داستان هم (اسمش فکر کنم حامد - حسام -حامی یه همچین چیزی بود) یه موتور داره و تخصص داروسازی خونده و چند تا اختراع هم ثبت کرده و در منطقه پایین شهر همراه با مادرش زندگی میکنه و اونم از وجود همچین خانواده‌ای بی خبره بعدش یه اتفاقایی میفته عموش که شرکت دارو سازی یا صادرات دارو داره استخدام میشه

sora

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
8 دقیقه
سلام من دنیال ی رمانم که داستانش درمورد دخترو پسریه که باهم ازدواج میکنن و خوشبختن تا اینکه پای دوست دخترِ به زندگیشون باز میشه و دخترِ متوجه میشه شوهر با دوستش بهش نامردی کرده.دختره طلاق میگیره و میره فرانسه و متوجه میشه حامله است.حاملگیشو از همه مخفی میکنه و به همه میگه بچه رو به فرزندی قبول کرده.بعد ی مدت برمیگرده ایران با بچش و دوباره با شوهر سابقش برخورد میکنه و...

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Farimah 1387f501

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
7 دقیقه
اسم پسره رو یادم نمیاد ولی داستانش این بود که پسربه کلی مشقت خواهر و برادرشو پیدا میکنه بعد میارتون پیش خودش و دختره اسمش ملیکا بود که تو سر خاک یکی از اقوام دختره رو میبینه عاشقش میشه بعد دختره داره عروسی میکنه به دادش میگه اگه نمیومدم فردا صبح بیاد پزشکی قانونی

Mina22

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
1
زمان حضور
5 ساعت 48 دقیقه
سلام یه رمان قبلا خواندم یه پسر بود فک کنم اسمش طوفان بود که به خاطر داداشش با یه دختر ازدواج میکنه اسمش آسایش کسی میدونه اسمش چیه؟
فودوشین

Shafagh1371385

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
2 دقیقه
پسره برا انتقام از باباش و نامادریش میاد ایران نامادریش یه دختر داره ک مثل خواهر و برادر بودن باهم ولی بعد عاشق دختر نامادریش میشه یه جا هم اسم شخصیتارو شیدا و شایان نوشته بود نمیدونم درسته یا نه اسم رمان چیه

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Pariiiiiiiiii

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
13 دقیقه
من دنبال ی رمان میگردم که توی این رمان ی دختر هست که ی نامادری و ی خواهر ناتنی داره و ی بار گول خواهرشو میخوره و با اون به ی پارتی میره و تو پارتی با ارتوش( حالا نمیدونم اسمش درسته یا نه) اشنا میشه و پدرش اونو از خونه بیرون میکنه اونم خودشو به پسر تبدیل میکنه و وارد ی کارخونه میشه که رییس این کارخونه ارتوشه
لطفا اگه اسشمو میدونید بگید

82♡Anusha○_○

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 24 دقیقه
سلام ..من دنبال یه رمانم که اسمشو دقیق یادم نیست .. فکر کنم با شروع احساس ما .. البته بازم درست نیست

داستان راجب پنج تا دختره که دارن واسه کنکور میخونن و تو این بین با پنج تا پسر تو شهربازی رو به رو میشن

اسم دو تا از شخصیتاش هستی و آرشام بود

دو تا شخصیت دیگه تو همون شب عروسیشون بخاطر گاز گرفتگی میمیرن فکر کنم اسمشون الناز و شایان بود.

ممنون میشم اگه کسی میدونه اسمشو بهم بگه چون هرچی این اسم رو سرچ میکنم نمیتونم رمان رو پیدا کنم

82♡Anusha○_○

عضو جدید انجمن
کاربر رمان ۹۸

امتیاز واکنش
0
زمان حضور
1 ساعت 24 دقیقه
در مورد یه دختریه که چون به پول نیاز داره از رئیس شرکتش وام میخواد اونم میگه پوله بهت میدم تو بهجاش زنم شه رئیسش یه پسره جون و خوشتیپه که عاشق دخترس تو خانوادش مشکل داره چون موقع دنیا اومدنش بند نافش میپیچه دور گردن قولش اون میمیره مادر و پدرش تحقیرش میکنن همش تو بچگیش کتکم خورده و عقیم شده دختره رو عاشق خودش میکنه بعد یه سال از بهزیستی یه پسر میارن بعد یه مدت خانومش میگه من حاملم به زنش شک میکنه ولی بعد میفهمه که خوب شده دختره یه برادرم که پاش مشکل داره با پول پسره عملش میکنن
کسی میدونه این رمان اسمش چیه؟
جایی نرو

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا