تشکر بابت مشارکت شماسلام عشقممممم چیطوریییی سلام گوگولییییییی من تو چطورییییییییی
من اومدم یو هاها خوش اومدییی
بریم سراغش بریم ببینیم چ کردی
1_رنگ مورد علاقه آبی مشکی
2_غذای مورد علاقه دیزی و کله پاچه گاهیم کتلت با خیارشور و سس
3_اگه یه بلیط بهت بدن برای یه سفر مجانی دوست داری کجا بری جنوب اهواز یا آبادان
4_بین کسی که تو عاشقشی و مطمئن نیستی دوست داشته باشه با آدمی که تو رو دوست داشته باشه و توام مطمعن باشی که دوست داره کدومو انتخاب می کنی؟ آدمی که دوستم داشته باشه منطقی ترین جوابم همینه
5_ (به قول خودت) اگه توی یه استخر بخوای شیرجه بزنی دوست داری محتواش چی باشه؟ ترشکِ آلو جنگلییییییییی
6_نظرت راجب زندگی؟ خوبه. زنده ایم و دارم زمانو میگزرونیم پس کارایی که دوست داریمو باید انجام بدیم
7_یکی از آرزو های بزرگت برای آینده موفقیت توی رشته ورزشیم
8_آهنگ مورد علاقه ات در حال حاضر قطعه بی کلام experience
9_خواننده مورد علاقت ایلیا Aj و اشوان
10_بازیگر مورد علاقت هانده ارچل و کرم بورسین و اما استون و مارگو رابی
11_ الگوت توی زندگی خاله کوچیکم
12_ آخرین باری که حال دلت خوب بوده همین امروز صبح که برای دویدن رفتم بیرون آدمایی رو دیدم که اونام ورزش میکنن و کلی انرژی گرفتم
13_عقیده و شعارت توی زندگی خودت باش و بخاطر کسی تغییر نکن چون موندن آدما همیشگی نیست و اگر اون آدم برم تو میمونیو یه من خالی. چون انقدر بخاطر اون آدم تغییر کردی که دیگه از خود واقعیت هیچی نمونده
14_ با چی گول می خوری ی ظرف بستنی
15_فعالیت مورد علاقت موقع بیکاری چیه برقصم آهنگ گوش بدم انبر دست و پیچ گوشتی بگیرم دستم ی چیزی تعمیر کنم یا بسازم
16_اگه بخوای یه توصیه به من کنی چی میگی دلیل طرف مقابلتو بشنو و بعد قضاوت کن
به شما رحم کرده و سوالات را به اتمام خواهم رساند
با تشکر که من را برای پاسخ دادن به سوالات سختت بیچاره نمودی
رفیقم خوش باشی تو تک تک لحظات زندگیت تو ام همینطور یکی یکدونه من
❁❁ صندلی داغ شماره 81 با حضور، goli.e ❁❁
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com