- امتیاز واکنش
- 29,620
- زمان حضور
- 207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
با سلامدرخواست تعیین ناظر دارم
اسم رمان: وصیت نامه
نویسنده: سویل
ژانر: خانوادگی/ عاشقانه /ماجرایی
خلاصه: یه دختر که نوه ی اول خانوادست ، موقع مرگ پدربزرگش کنارش بوده و تنها شنونده ی وصیت پدربزرگش میشه و مسعول به انجام خواسته های اون...مسعله مهم جاییست که این وصیت به خواست پدربزرگ باید از همه مخفی بماند و.....
لطفا پست اول رمان و جزییات لازم را به گفتگوی خصوصی ناظر vettue ارسال بفرمایید و ضمن پاسخ به سوالاتِ ناظر، منتظر ویرایش و یا تایید رمان باشید
توجه داشته باشید که باید بعد از تایید ناظر، تاپیک رمان را ارسال کنید.
با سلامبا سلام درخواست ناظر دارم
نام رمان : ماهورا
نویسنده : ℳ.ც
ژانر : عاشقانه ، اجتماعی ، طنز
مقدمه
دختری از دیار سختی با لبی خندان آینده نامعلومش را در آ*غو*ش می گیرد وجرقه ای زده می شود برا شروع یک زندگی جدید وآیا پاهای خسته اش توان گذر از هزارتوی پیچ در پیچ زندگی را دارد ؟
روایتگر زندگی دختری با نام ماهورا که با ورود خواهرش به مزونی مجلل دستخوش تغییراتی می شود
لطفا پست اول رمان و جزییات لازم را به گفتگوی خصوصی ناظر Narges_Alioghli ارسال بفرمایید و ضمن پاسخ به سوالاتِ ناظر، منتظر ویرایش و یا تایید رمان باشید
با سلامنام رمان: چشمامو بستم
نویسنده:mahaflaki
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
خلاصه: طلا در دوره از زندگی اش چشم به روی پنجره عقل میبندد و با طغیان احساسات سرکشی که هدایت گرش شخص دیگری است؛ چینی وجود امیریل را می شکند. غافل از این که در انتخاب راهبر دچار خطا شده و راه زندگی اش را گم می کند.
ناظر انتخابی:shadow. ژانر مشترک
ناظر پیشنهادی شما تایید شد.
لطفا پست اول رمان و جزییات لازم را به گفتگوی خصوصی ناظر ارسال بفرمایید و ضمن پاسخ به سوالاتِ ناظر، منتظر ویرایش و یا تایید رمان باشید
با سلامخسته نباشید
نام رمان: طلسم بصیرت
ژانر: ترسناک، تخیلی
نویسنده: هادس
خلاصه: خودم رو میان تاریکیای ابدی گم کردم، نمیدونم کجا هستم و یا کِی اینجا اومدم فقط میدونم از اوله که دارم فرار میکنم. فرار از طلسمی که دنبالم نیست، چون زنجیرهاش از گردنم آویزون بود! من همراهم میبرمش... دارم دلیل فرارم رو همراهم مییارم!
من، سروش خجسته، چشمانم را به خون آغشته کردم و وقت زجر کشیدنمه، زمانی برای مُردن ندارم... .
ناظر پیشنهادی: !MeŁłКa ƝasłƦłaƝ! چون... ژانرامون مشترکه
ناظر پیشنهادی شما تایید شد.
لطفا پست اول رمان و جزییات لازم را به گفتگوی خصوصی ناظر ارسال بفرمایید و ضمن پاسخ به سوالاتِ ناظر، منتظر ویرایش و یا تایید رمان باشید
با سلامبا سلام درخواست تایید ناظر دارم
نام رمان: دیوانه های عاشق
نویسنده: wolf Tusi
ژانر: طنز، عاشقانه، دانشگاهی
خلاصه:
چهار دختر، چهار دوست، چهار هم پیمان در ماجرای هیجان انگیز زندگی همراه هم می شوند، با سختی های بسیار در کنار هم میمانند و در کنار هم صفحه های زندگی را ورق میزنند، چهار دوست که عاشق میشوند و زندگی را به طور دیگری در می یابند، چهار دختر که به طور دیوانه کننده ی عجیب هستند. دیونه های که با دیدن شخص مهم زندگیشان درست نمیشوند و از دیوانه بودن به دیوانه ی عاشق بودن تغییر هویت میدن
لطفا پست اول رمان و جزییات لازم را به گفتگوی خصوصی ناظر The unborn ارسال بفرمایید و ضمن پاسخ به سوالاتِ ناظر، منتظر ویرایش و یا تایید رمان باشید
درخواست ▪ ■ تعـــیین ناظـــر رمـــان ■ ▪
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com