خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: کریستین_بوبن

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خوشبختی یک نت موسیقی مجزا و منفک نیست، شادی دو نت موسیقی است که هریک به‌ سویِ دیگری پر می‌کشند. بدبختی زمانی است که صدای ناهنجاری به‌ گوش می‌رسد چون نت شما با نت طرف مقابل، هماهنگ نیست. بدترین نوع جدایی بین آدم‌ها، همین است، چیزِ دیگری نیست، تفاوت ضرباهنگ آن‌ها! ☆دیوانه‌وار #کریستین_بوبن
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

کسانی که دوستمان دارند از کسانی که از ما متنفرند ترسناک‌ترند. مقاومت در برابر آنها دشوارتر است. و من کسی را نمیشناسم که بهتر از دوستان بتوانند شما را به انجام کاری هدایت کنند که درست برخلاف میل شماست! ☆دیوانه بازی #کریستین_بوبن
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما در منطقه های مختلف زندگی نمی كنيم، حتی روی كره ی خاكی هم زندگی نميكنيم. مكان حقيقي زندگي ما قلب كسانی ست كه دوستشان ميداريم. ☆فراتر از بودن #کریستین_بوبن
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زنی بود روستایی، تنها زن باسواد دهکده اش. درتمام عمر بدبختی به سرش باریده بود. یک روز از او پرسیدم مامان بزرگ چه چیزی در زندگی از همه مهم تر است؟ جوابش را فراموش نکرده ام، فقط یک چیز در زندگی به حساب می آید آن نشاط است. هیچ وقت اجازه نده کسی آن را از تو بگیرد. ☆ دیوانه وار #کریستین_بوبن
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما در زندگی، همه تنگاتنگ هم افتاده‌ایم. فکر می‌کنم هنر اصلی، هنر فاصله ها باشد. زیاد نزدیک به هم، می‌سوزیم. زیاد دور از هم، یخ می‌زنیم. ☆دیوانه وار #کریستین_بوبن
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ رنج را دوست ندارم، هرگز دوست نخواهم داشت، اما باید قبول کنم که آموزگار خوبی است. ‏ ☆دیوانه_وار #کریستین_بوبن
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا