خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: کریستین_بوبن

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

رنج را دوست ندارم، هرگز دوست نخواهم داشت، اما باید قبول کنم که آموزگار خوبی است. ‏ ☆دیوانه_وار #کریستین_بوبن
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

‌اتلافی در زندگی ما وجود ندارد ، برای اینکه زندگی ما از پیش ، از بین رفته است ... ☆ ستایش هیچ #کریستین_بوبن
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

پایان زندگی ما لزوما همان روز مرگمان نیست : برای برخی کسان ، این روز بسی پیش تر فرا می رسد ، اما برای آن کس که به راستی زنده است ، شاید هرگز فرا نرسد. ☆ نور جهان #کریستین_بوبن
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

تجربهٔ تحقیر شدن مثل تجربهٔ عشق است، فراموش نشدنی...! ☆ دیوانه وار #کریستین_بوبن
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

خدا آن چیزی است که کودکان می‌شناسند نه بزرگسالان؛ بزرگسال وقت اضافه ندارد که برای غذا دادن به گنجشک‌ها آن را تلف کند. ☆حضرت حضیض #کریستین_بوبن
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

انسان در بیست سالگی در مرکز جهان می رقصد، در سی سالگی میان دایره پرسه می زند، در پنجاه سالگی روی حاشیه راه می رود، و از نگریستن به درون و بیرون پرهیز می کند ... پس از آن، دیگر اهمیتی ندارد؛ امتیاز کودکان و سالمندان، نامرئی بودن آنهاست. ☆ زن آینده #کریستین_بوبن
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

همه ی ما به غم اعتبار و اهمیت بیشتری می‌دهیم تا به شادی؛ برای غمی که تمام گذشته و وزن و عمقش را به رخ ما می‌کشد؛ درحالیکه شادی هیچ گذشته، وزن و عمقی ندارد. همان لحظه که متولد می‌شود، در حال پرواز است. ☆ فراتر از بودن #کریستین_بوبن
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

سرخوردگی بسیار هولناک تر از یأس است. سرخوردگی، مسدود شدن اندیشه است، مرضی است که جریان ذکاوت را کم‌کم مسدود می‌کند. ☆ سی اثر #کریستین_بوبن
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...سرشار شدن و پرشدن از زندگی - دریافتن بـ*ـو*سه نوری بر قلب خاکستری‌مان، شناختن لطافت عشقی بی‌زوال. زنده بودن یعنی دیده شدن، ورورد به انوار نگاهی پر مهر: هیچ‌کس از این قانون نمی‌گریزد حتی خداوند که ذاتا بیرون از قلمرو قانون است، زیرا خود ذات مفروض همه‌چیز است ... ☆ جشنی بر بلندی‌ها #کریستین_بوبن
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

رنج را دوست ندارم، هرگز دوست نخواهم داشت، اما باید قبول کنم که آموزگار خوبی است. ‏ ☆دیوانه وار #کریستین_بوبن
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زندگی خیلی کوتاه است، چیزی به من ببخش که دوستش داشته‌باشم و من چیزی جز حقیقت را دوست ندارم ... همان چیزی را به من ببخش که خودت هستی ... ☆همه گرفتارند #کریستین_بوبن
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

نمیتوانی شیرینی زندگی را بچشی بی‌آنکه همزمان خشمی مطلق نسبت به بدی که از هر سو آن را در بر گرفته است، احساس کنی. این همان قانونی است که نقاشان از آن پیروی می‌کنند زمانی که سیاه را تقویت می‌کنند تا روشنایی‌هایشان واقعا بدرخشد . ☆جشنی بر بلندی ها #کریستین_بوبن
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

کسانی که ما را دوست‌ دارند، از آنها که از ما نفرت دارند، خطرناک‌ترند! زیرا انسان قادر نیست در مقابل آنها از خود مقاومتی نشان دهد. هیچکس نمیتواند به اندازه یک دوست، انسان را به انجام کاری وادار کند که درست بر خلاف میل اوست. ☆ دیوانه وار #کریستین_بوبن
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

كسی كه درباره‌ی همه چيز نظر دارد، مضحک می‌نمايد و همواره مرا به خنده وامی‌دارد! ☆فرسودگی #کریستین_بوبن
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

در زندگی‌های‌مان باید زندگی دوگانه‌ای داشته باشیم و در قلب‌های‌مان خونی دوگانه، شادی همراه با رنج، خنده همراه با اندوه؛ مثل دو اسبی که به یک ارابه بسته شده‌اند و هریک دیوانه‌وار ارابه را به سوی خود می‌کشند. ☆دیوانه‌وار #کریستین_بوبن
  16. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

ما در زندگی، همه تنگاتنگ هم افتاده‌ایم. فکر می‌کنم هنر اصلی، هنر فاصله ها باشد. زیاد نزدیک به هم، می‌سوزیم. زیاد دور از هم، یخ می‌زنیم. ☆ دیوانه وار #کریستین_بوبن
  17. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

به دو شیوه می توان دروغ گفت: می توان حرف هایی از خود ساخت. همچنین می توان حقیقت را با صدایی آرام، با خونسردی، مثل حرفی بین حرفهای دیگر، حرفهای کم اهمیت بیان کرد! ☆زن آینده #کریستین_بوبن
  18. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

پایان زندگی ما لزوما همان روز مرگمان نیست: برای برخی کسان، این روز بسی پیش‌تر فرا میرسد، اما برای آن‌کس که به راستی زنده است، شاید هرگز فرا نرسد! ☆ نور جهان #کریستین_بوبن
  19. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

"ما در منطقه های مختلف زندگی نمی كنيم، حتي روی كُره ی خاكی هم زندگی نميكنيم. مكان حقيقيِ زندگيِ ما قلب كسانی ست كه دوستشان ميداريم! ☆فراتر از بودن #کریستین_بوبن
  20. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

رستگاری یعنی زنده ماندن حتی اگر مرده باشیم ! ☆ دیوانه بازی #کریستین_بوبن
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا