خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: الیف_شافاک

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

قابله می داند که زایمان بی درد نمی شود برای آنکه "تو"یی نو و تازه از تو ظهور کند باید برای تحمل سختی ها و دردها آماده باشی! ☆ملت_عشق #الیف_شافاک
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱ جای مقاومت در مقابل تغييراتی كه خدا قسمتت كرده تسليم شو! اجازه بده زندگی با تو ، نه بی تو جريان پيدا كند و دلهره اين را نداشته باش كه زندگی ات دگرگون شود... ☆ملت_عشق #الیف_شافاک
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

برای نزدیک شدن به حق باید قلبی مثل مخمل داشت، هرکس به شکلی نرم شدن را فرامی گیرد، بعضی ها حادثه ای را پشت سرمیگذارند و برخی مرض کشنده ای را...! ملت_عشق #الیف_شافاک
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...که حتی زمانی که خوب شود، باز خون‌چکان است. گمان می‌کنی دیگر هیچ‌گاه نخواهی خندید، سبک نخواهی شد. زندگی‌ات به کورمال‌کورمال رفتن در تاریکی شبیه می‌شود؛ بی‌آن‌که پیش رویت را ببینی، بی‌آن‌که جهت را بدانی، فقط زمان حال را نجات می‌دهی… شمع دلت خاموش شده، در شب ظلمات مانده‌ای. ☆ملت_عشق #الیف_شافاک
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...به دست می‌آید. باغ عشق هم مگر این‌طور نیست؟ اگر فقط خوشی‌ها و راحتی‌ها را جمع کنیم و دشواری‌ها را رها کنیم، می‌توان این را «عشق» نامید. دوست داشتن زیبا و پس زدن زشت آسان‌ترین کار است. مهم این است که بتوانی هم خوب را دوست داشته باشی هم بد را؛ بدون اینکه بین‌شان فرق بگذاری. ☆ملت_عشق...
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...نشکن بال فرشته ها را می شکنی. سوت نزن، شیطان را صدا می زنی و یک همچین چیزهایی.. من قانون طلایی دارم که از آن خیلی خوشم می آید و به تو هم توصیه اش می کنم. ”هیچ وقت چیزی را تا با چشمانت ندیده ای، با دستانت لمس نکرده ای، و با منطق خودت درک نکرده ای، باور نکن. قول می دهی؟ ☆سه_دختر_حوّا...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا