خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: فردریک_بکمن

1. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هر انسانى بايد بداند كه براى چه چيزى مبارزه مى كند ، شايد آنچه كه من برايش مى جنگم براى ديگرى بى ارزش باشد ، اما من مى دانم كه چه ميكنم ... ☆مردی به نام اُوِه #فردریک_بکمن
  2. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

فوتبال را دوست دارید چون این حس غریزی است. وقتی توپی توی خیابان جلوی پایتان قل بخورد، شوتش می‌کنید، چون دوست داشتن فوتبال درست مثل عاشق شدن است. نمی‌دانید چطور در برابرش مقاومت کنید. ☆ بریت ماری اینجا بود #فردریک_بکمن
  3. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

به سن مشخصی که می‌رسید تقریباً تمام سؤال‌هایی که ذهنتان را به خود مشغول می‌کند حول یک موضوع می‌گردد: «باید چه‌جوری زندگی کرد؟» ☆ بریت ماری اینجا بود #فردریک_بکمن
  4. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

آدمی اگر هیچ چیز در این دنیا نداشته باشد، باز هم چیزی هست که باید بابت آن هر ثانیه شادی کرد و آن "وجود داشتن" است. وجود داشتن برای عشق ورزیدن به تمام کسانی که ما را در زندگیشان پذیرفته‌اند. ☆می‌خواهم سهمم را ببخشم #فردریک_بکمن
  5. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هر انسانى بايد بداند كه براى چه چيزى مبارزه مى كند ، شايد آنچه كه من برايش مى جنگم براى ديگرى بى ارزش باشد ، اما من مى دانم كه چه ميكنم ... ☆ مردی به نام اُوِه #فردریک_بکمن
  6. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

در زندگی هر کسی لحظه ای وجود دارد که در آن لحظه تصمیم میگیرد میخواهد چه کسی باشد ... ☆ مردی به نام اُوِه #فردریک_بکمن
  7. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

آدمی اگر هیچ چیز در این دنیا نداشته باشد، باز هم چیزی هست که باید بابت آن هر ثانیه شادی کرد و آن "وجود داشتن" است. وجود داشتن برای عشق ورزیدن به تمام کسانی که ما را در زندگیشان پذیرفته‌اند. ☆ می‌خواهم سهمم را ببخشم #فردریک_بکمن
  8. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

زمان همیشه با همین‌ سرعت می‌گذرد، فقط احساسات هستند که سرعتشان تغییر می‌کند. هر روز می‌تواند به اندازه تمام زندگی کش بیاید یا به اندازه‌ی یک تپش قلب بگذرد. بستگی به این دارد که آن زمان را با چه کسی میگذرانی. ☆شهر خرس #فردریک_بکمن
  9. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

اگر آدم‌ها، غم را با هم تقسيم نكنند غم، آدم‌ها را تقسيم مى‌كند. ☆ مردى به نام اوِه #فردریک_بکمن
  10. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

هیچ وسیله‌ای نیست که ارزشمند باشد. اشیاء فقط قیمت دارند و قیمتشان بر اساس توقعات است. وقت، تنها چیز روی کره زمین است که ارزش دارد. یک ثانیه همیشه یک ثانیه است، بی‌هیچ چک و چانه‌ای. آدم درحال معامله زندگی است، هرروز. ☆ و من دوستت داشتم #فردریک_بکمن
  11. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...به اون خونه به خاطر کمالش نیست؛ بلکه به خاطر عیب و نقص هاشه. تمام سوراخ سنبه هاش رو یاد می گیری. یاد می گیری چطور کاری کنی که وقتی هوا سرده، کلید توی قفل گیر نکنه، یا در کمد رو چطور باز کنی که جیرجیر نکنه. اینا رازهای کوچیکی هستن که خونه رو مال آدم می کنن. ☆مردی به نام اُوِه #فردریک_بکمن
  12. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

به سن مشخصی که می‌رسید تقریباً تمام سؤال‌هایی که ذهنتان را به خود مشغول می‌کند حول یک موضوع می‌گردد: «باید چه‌جوری زندگی کرد؟» ☆بریت ماری اینجا بود #فردریک_بکمن
  13. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

عشق هر روز و هر لحظه طلب جدیدی از ما دارد. یکی از ساده‌ترین آن‌ها شاید فضا باشد: چقدر حاضرم به آدمی که تو هستی فضا بدهم تا آدمی باشی که خودت می‌خواهی؟ ☆ ما در برابر شما #فردریک_بکمن
  14. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...عمر باید تاوانش را پس بدهیم. آن تصمیم است که تعیین می‌کند چه آدمی قرار است بشویم؛ چه در چشم دیگران و چه در چشم خودمان. شاید حق با الیزابت زاکل بود که می‌گفت کسی که احساس مسئولیت می‌کند آزاد نیست، چون مسئولیت یک وظیفه است، یک بار سنگین. اما آزادی یک میل است. ‏ ☆ ما در برابر شما...
  15. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...تازه‌ای به ذهنم نمی‌رسد. این کلمات را هیچ‌گاه فراموش نمی‌کنم زیرا که بزرگترین ترس من این است که تخیلم را قبل از بدنم از دست بدهم. حدس می‌زنم که تنها من نیستم که چنین ترسی دارد. نژاد انسان به شکلی عجیب از پیرشدن بیشتر می‌هراسد تا از مردن. ☆و هر روز صبح راه خانه دورتر و دورتر میشود #فردریک_بکمن
  16. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

یکی از دردناک‌ترین لحظه‌ها در زندگی احتمالا لحظه‌ای است که آدم می‌بیند سال‌های پیشِ رویش، کمتر از سال‌های پشتِ سرش هستند. ☆مردی به نام اُوِه #فردریک_بکمن
  17. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

⊱این روزا مردم فقط کامپیوتر دارن و دستگاه اسپرسو! جامعه ای که توی اون هیچ کس نمی تونه به یه روش منطقی با دست بنویسه و با دست قهوه دم کنه جا میره؟ کجا؟... ☆مردی_به_نام_اوه #فردریک_بکمن
  18. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...برای یک لحظه ی گذرا، این فکر به ذهنش خطور می کند که شاید سعی کند آن را تعمیر کند، ولی به خودش می آید و این فکر را از ذهنش دور می کند. از وقتی ازدواج کرده بود، هیچ چیزی را تعمیر نکرده بود. حس می کرد همیشه بهترین کار این است که منتظر بماند تا کنت به خانه برگردد. ☆بریت_ماری_اینجا_بود #فردریک_بکمن
  19. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...دختر باز شود، باید یک زندگی محو شود. من مجبورم همه چیز آن زندگی را پاک کنم. اگر زندگی ات را بدهی، کلا از بین می رود. نمی میری، بلکه کلا محو می شوی. هیچ کس تو را به یاد نخواهد آورد. از صحنه روزگار پاک می شوی، انگار که هرگز وجود نداشته ای.» زندگی در عوض زندگی یعنی این. ☆و_من_دوستت_دارم...
  20. •~✓جــمـــله‌های به یــاد مانـــدنی✓~•

...ایستادی و با آن پول یک جفت گوشواره خریدی. یک سال کامل طول کشید تا بفهمم آنها را نه برای دلربایی از یک دختر، که برای مادرت خریده بودی. دیگر پوکر بازی نکردی، هرگز. تیر من در مورد تو به خطا رفت. می خواستم تو را خشن و بی رحم بار بیاورم، اما تو مهربان از کار درآمدی. ☆و_من_دوستت_دارم #فردریک_بکمن
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا