رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمانها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
به همین سادگی آدم اسیر می شود و هیچ کاری هم نمی شود کرد . نباید هرگز به زنان و مردان عاشق خندید . همین جوری دو تا نگاه در هم گره می خورد و آدم دیگر نمی تواند در بدن خودش زندگی کند ، می خواهد پر بکشد .
☆سال بلوا
#عباس_معروفی
خيلى ها فكر مى كنند سلامتى بزرگ ترين نعمت است، ولى سخت در اشتباه هستند.
وقتى سالم باشى و در تنهايى دست و پا بزنى، آنى مريض
مى شوی ...
بدترين نحوست ها مى آيد سراغت ...
غم از در و ديوارت مـى بارد و کپک مى زنى !
كاش مريض باشى ولى تنها نباشى ...
☆تماما مخصوص
#عباس_معروفی
به امید فردا روزمان را شب میکنیم و هیچوقت یادمان نمیماند که فردا همین امروز است؛ دنبال چیزی میگردیم که نمیدانیم چیست یا میدانیم و میترسیم بگوئیم. اسمش را گذاشته ایم فردا ...
#عباس_معروفی
☆فریدون سه پسر داشت
و سالها بعد فهمیدم که مردها همهشان بچهاند، اما بعضیها ادای آدم بزرگها را درمیآورند و نمیشود بهشان اعتماد کرد، به خودشان هم دروغ میگویند.
☆سال بلوا
#عباس_معروفی
عشق را باید با تمام گستردگیاش پذیرفت، تنها در جسم نمیتوان پیداش کرد، بلکه در جسم و روح و هوا. در آینه، در خواب، در نفس کشیدنها انگار به ریه میرود، و آدم مدام احساس میکند که دارد بزرگ میشود.
☆سمفونی_مردگان
#عباس_معروفی
چه تنهایی عجیبی! پدر خیال میکرد آدم وقتی در حجره خودش تنها باشد، تنهاست. نمیدانست که تنهایی را فقط در شلوغی میشود حس کرد.
☆سمفونی_مردگان
#عباس_معروفی
⊱هیچ لازم نیست کسی خدمتکار دیگری باشد. دنیا را پولدارها اداره میکنند، از گرده عاشقها و گرسنهها کار میکشند و امانتداری میکنند، برای کی؟ برای چی؟ آنها از زندگی چی میفهمند؟
☆سال_بلوا
#عباس_معروفی
⊱ انسان مدام باید مشغول کار باشد. سازندگی کند، وگرنه از درون پوک می شود. و بیکاری بدتر از تنهایی است. آدم بیکار در جمع هم تنهاست...
☆سمفونی_مردگان
#عباس_معروفی
⊱ صورتم را به شانه اش گذاشتم و گفتم: دوست دارم ماه من و تو همیشه پشت ابر بماند و هیچکس از عشق ما باخبر نشود. آدم ها حسودند. زمان بخیل است و دنیا عاشق کُش است.
☆سال_بلوا
#عباس_معروفی
⊱ نمیدانم آیا مادرش هم او را به اندازه ی من دوست داشت؟! آیا کسی می تواند بفهمد که دوست داشتنِ او چه لذتی دارد و آدم را به چه ابدیتی نزدیک می کند؟
آدم پر می شود، جوری که نخواهد به چیز دیگری فکر کند. نخواهد دلش برای آدمِ دیگری بلرزد و هیچ گاه دچارِ تردید نشود!
☆سمفونی_مردگان
#عباس_معروفی
عشق را باید با تمام گستردگیاش پذیرفت، تنها در جسم نمیتوان پیداش کرد، بلکه در جسم و روح و هوا. در آینه، در خواب، در نفس کشیدنها انگار به ریه میرود، و آدم مدام احساس میکند که دارد بزرگ میشود.
☆سمفونی_مردگان
#عباس_معروفی
صورتم را به شانه اش گذاشتم و گفتم: دوست دارم ماه من و تو، همیشه پشت ابر بماند و هیچکس از عشق ما باخبر نشود.
آدم ها حسودند، زمان بخیل است و دنیا عاشق کش است…
☆ سال بلوا
#عباس_معروفی