خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: آریا

1. ARYA TOSI

دل نوشته اشک روی گونه | ARYA TOSI کاربر انجمن رمان ۹۸

او رفت ولی؛ نه تنها دوستش داشتم بلکه سلول به سلولم به او نیاز داشت! #آریا
  2. ARYA TOSI

دل نوشته تمام قسم های راستم | ARYA TOSI کاربر انجمن رمان ۹۸

دِلتَنگِ روز هاییم؛ که طُ دادی، نه روز هایی که خود ساختم. #آریا #تمام_قسم_های_راستم
  3. ARYA TOSI

تو رَفتی و حال؛ آـغـوشـی کَم دارَد تو را خُدا در غروبی گِرِفت اَز مَن تو و سوال من این اَست که کِی پَس می دَهَد تو را؟ #آریا
  4. ARYA TOSI

اعتیاد دارم به شنیدن صدایت، به بـوسـیدن نگاهت، و به مزه کردن کلامت، بیا و این بار بگو، چه مخدری است آن چشمانت؟ #آریا
  5. ARYA TOSI

مرگ یعنی: نباشی و جان هنوز باشد تنهایی یعنی: کمبود شانه و خشک شده اشکی روی گونه حسرت یعنی: پیر شده‌ باشی و آرزو هنوز جوان. درماندگی یعنی: عمری در گذر آرزویی در محال اتفاق خوب یعنی: تو بیایی و من همـــــــه‌ی این شعرها را بسوزانم. #آریا
  6. ARYA TOSI

عجیب است که گاهی رفتن یک نفر را برای چند لحظه تماشا می کنی و بعد متنفر می شوی از هر آمدن! انگار بعضی ها آنقدر قدرت دارند که حمل کنند کل جهانت را در یک رفتن. #آریا #اشک_روی_گونه
  7. ARYA TOSI

دیگه مهم نیس برام؛ تو هم هر چی شنیدی، دو تا بذار روش، بده بعدی. #آریا
  8. ARYA TOSI

واقعا از منی که رویای‌روشن رو کابوس می کنم، انتظار داری به دور از غم زندگی کنم؟ خنده‌دار بود! بعدی #آریا #اشک_روی_گونه
  9. ARYA TOSI

نمیگم بعد تو میمیرم؛ ولی عزیز من، خودت بهم بگو، زندگی کردن و زنده موندن، با هم فرق ندارن؟ #آریا #اشک_روی_گونه
  10. ARYA TOSI

دِلَم زیر چِشمات لِه شُد بی اِحساس رَفتی و موند به دِلَم حَسرَت پَرواز یادِگارِت برایِ مَن این غَم و سَرماس؟ رَفتی و یه زَخمِ کُهنه کَرد سَر باز مَن غَلَط کَردَم که گُفتَم راه باز و جاده دِراز تو چِرا رَفتی؟ بیا و بَرگَرد که آریات تَنهاس #آریا #اشک_روی_گونه
  11. ARYA TOSI

ببخش؛ اگه واست کافی نبودم، اگه گفتی و نشنیدم، اگه خواستی و نشد، اگه بردی و باختم. حواست نبود ولی، من باختم که تو بردی. من ساختم و تو خراب کردی. من می خواستم بشنوم ولی تو منو کَر کردی. من خودم تو رو به حدی بالا بردم که دیگه منو ندیدی. #آریا #اشک_روی_گونه
  12. ARYA TOSI

قبلا گفتم که بدترین زخم ها رو، عزیز ترین کسات بهت میزنن ولی گاهی کسی که نه دیدیش، نه قراره ببینیش، نه دوست داری ببینیش و نه میتونی ببینیش زخمی بهت میزنه که جاش تا ابد میمونه میبینیش و قراره ببینیش، نه دوست داری ببینیش و نه میتونی نبینیش #آریا #اشک_روی_گونه
  13. ARYA TOSI

نه سرنوشتم خوبه نه دلنوشتم انگار، بد نوشتن و بد نوشتم #آریا
  14. ARYA TOSI

گاهی؛ می گذرد از خیال من یاد تو روان می شود از چشمم و بعد رد پایی، زیبا ولی شور، اشکی می شوی روی گونه. #آریا #اشک_روی_گونه
  15. ARYA TOSI

هَمه کِتاب ها را گَشتَم وَلی نَفهمیدَم سَنگین اَز غَمَ طُ کِی سَبُک خواهد شُد؟ #آریا #اشک_روی_گونه
  16. ARYA TOSI

ببین، دنبال بحث نگرد، میخوای بری هم برو، من با بودنت هم، تنهام. #آریا #اشک_روی_گونه
  17. ARYA TOSI

...فرق من و تو، تو چی بود ؟ من تو رو بهترین حساب کردم، ولی تو رو من حساب نکردی. من رفته رفته موهام سفید شد، ولی موهای تو رنگی تر. من زیر اسم تو خط کشیدم، ولی تو دور اسم من. من رفتم و شد، تو موندی و نشد. من بعد چهل روز، سیاه تو رو در آوردم. تو بعد چهل روز، سیاه من رو پوشیدی. #آریا...
  18. ARYA TOSI

همه گرگ رو میبینن گرگ و دندونای‌تیزش ولی کسی فکر نمی کنه شاید این گرگ امروز دیروز یکی دیگه بوده #آریا
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا