خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: دژم

1. Dojham

دل نوشته آزفنداک | Dojham کاربر انجمن رمان ۹۸

و از آوای فریادم نوای خشم می آید و من همچون درختی خشک و پژمرده صدایم در نمی آید #دژم
  2. Dojham

شباهنگام همان دشت سیاه پر ز عطر گل و آن آ*غو*ش پر غم در کنار بید تنهایی و آن ماه درخشان در کنار باد مرا یاد تو اندازد مرا یاد تو اندازد نخل کوچک وتنها و آن حوض پر از آب و پر از ماهی و آن کوه بلند و محکم و سرسخت و آن خورشیدک نورانی و جاوید مرا یاد تو اندازد مرا یاد تو اندازد... #دژم
  3. Dojham

ببار ای غم که امشب آخرین دیدار من با منِ پیشین است و اینک مهربانی و غرور اندر جدالی سخت و سنگینند ببار ای غم به روی گیسوان نرم و تاریکم که اینک سخت خشمگینم من از مهر پر از هیچم نباید مهلتی باشد بباید کشت منِ قبل را که او بسیار زخم خورده و باشد سخت پژمرده و باید ساخت منی دیگر ...... #دژم
  4. Dojham

و در پس تمامی فراز و نشیب های زندگی ام با دو چشم ناامید خویش غروب جانم راتماشا می کنم....... #دژم
  5. Dojham

...درست زمانی که غرق با او بودن است به ناگاه رها میشود باران غم می بارد و از اندوه شدید پاییز می شود،زرد می شود و برگ های امید وآرزوهایش آهسته آهسته از او جدا می شوند و با شنیدن صدای خش خش رویاهایش زیر پایه عابران،دلش یخ می زند و سرد می شود. فراموش می کند هر آنچه بود را و زمستانی سخت می شود...
  6. Dojham

...این خاک بسی لبخند،بسی خنده،بسی گل های پونه در برِ این خاک میرویید و بدان اینجا نبوده است در بدایت اندر این گودال! که غمش گل دسته ها آباد کرده است و برافراشته به یادآور،به یادآور!همانجارا که روزی بود پر از عطر آلاله!چه ها شد بر سر گل های سوسن اندر این خانه؟ به یادآور شادی را،مشو بازیچه گودال...
  7. Dojham

نام دلنوشته: آزفنداک نویسنده: Dojham_دژم کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر:اجتماعی، تراژدی مقدمه: به یادم آوری هر دم نخستین خنده را در انتهای کوی تنهایی و بلبل را که خواند نغمه ای پر شور و زیبا در دل دشت و گلستانی همی خنده همی گریه چه هاآمد آخر بر سر گل های سوسن در دل این شب؟ که شادی رخت بربست از دل...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا