خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: zahra.s

1. ~ZaHrA~

★مجموعه اشعار آشوب دل | -ZAHЯმ- کاربر انجمن رمان ۹۸

حیرانم و از این همه غم هم گله ای نیست بین من و یک مرگ دگر فاصله ای نیست من عـــابــــرم و جز نفسم هیـــــــچ ندارم حتی دل من یار من و هم نفسم نیست #zahra.s
  2. ~ZaHrA~

دلم این غصه هارا کم بخور تا میتوانی بیا بگذر از این دنیای فانی... بیا بگذر برو ،تنها سفر کن مگر خوبی برایت داشته آن یار جانی؟ #zahra.s *** تو شدی معجزه ای بین همه غم هایم***باز رفتی و منم همدم این شبــــهایـــم #zahra.s
  3. ~ZaHrA~

گذشتم از همه تا تو شوی آرام جانم ولی با رفتنت بر هم زدی آرامشم را... *** امشب دوباره دل بی قراره خوابتو دیده آروم نداره... #zahra.s
  4. ~ZaHrA~

عجب رسمیه رسم زمونه دل عاشقو هی میسوزونه اونا که میگن ب پات میمونم میرن و راحت دلو میشکونن #zahra.s *** ای که از حال و هوای دل من با خبری نظری سوی من انداز در این بی خبری دلم آشوب و ز او بیخبرم ای جانا خبری را بفرست ای که ز او با خبری #zahra.s
  5. ~ZaHrA~

من از آن قافله ی عشق ندیدم جز غم غم بی کس شدن و ترد شدن در هر دم *** آسمون تیره شد و شب همه جارو باز گرفت دل من بارونی شد ،دوباره بوی غم گرفت #zahra.s
  6. ~ZaHrA~

نشستم سالها چشم انتظارت من ولی دیگر ندیدم روی ماهت را و من غمگین و گریانم میان مردمان شهر ،یک زنده ی بی جانم #zahra.s *** این منم ... کوله باری از غم، کوهی از اندوهم و شدم سنگی که ... ب خودم میکوبم #zahra.s
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا