خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
  1. Saghár✿

دل نوشته نرگس مستانه | ♪ozan و Saghar کاربران انجمن رمان ۹۸

...داشت بی‌قرار و بی‌حوصله بود خواب فراری بود ز چشمان تَرَش خاک‌ها افتاده بود بر سرش لحظه‌ی ویرانی که نزدیک شد حس گرمایش آ*غو*ش به دامش انداخت بگرفت شرفه و سیمای یارش در بَرَش مرهمی بشُد بر ریش تنش -------------------- *شرفه و سیما: صدا و رخ *ریش: زخم #نرگس_مستانه #دلنوشته_نرگس_مستانه #ساغر_هاشمی_مقدم
  2. Saghár✿

...می‌زنند؛ برای رسیدن به دستانت راه پیموده‌اند و حال به هیچ رسیده‌اند. چشمانم در بی‌رخی توست که سرخی را به دواج می‌کشد. مگر جز تو کسی ارزش دیدن دارد؟ هنوزم هم در حوالی سرخی سـ*ـینه‌ات مانند پرنده‌ای شاید آزاد پرسه می‌زنم گاه لحظه‌ای گاه ساعت‌ها... #نرگس_مستانه #دلنوشته_نرگس_مستانه #ساغر_هاشمی_مقدم
  3. Saghár✿

...زبانم تویی. دگر حال اطمینان دارم که نبض‌هایمان با یکدیگر هماهنگ شده. افکارمان در حوالی هم پرسه می‌زند و لـ*ـب‌هایمان جز به ذکر هم گشوده نخواهد شد. به هر سو بنگرم روی تو بینم به هر کوی روم یاد تو بینم تمام میل آ*غو*شم تو هستی تمام قلب و روح من تو هستی #ساغر_هاشمی_مقدم #نرگس_مستانه #دلنوشته_نرگس_مستانه
  4. Saghár✿

...و دوری ندارد هیچ احساسی کنار جاده خاکی به زیر آسمان غمناکی به دست باد می‌سپارد قطره گوهر نایابی ساز او سرشک و سرودش تنهایی جامعه‌اش برگ خریف و دیده‌اش یک شهر آفتابی به رعشه جانش آن گاهی که دید قاصد ابر بالی رسوخ جان می‌بیند و یک زندگی رویایی #نرگس_مستانه #دلنوشته_نرگس_مستانه #ساغر_هاشمی_مقدم
  5. Saghár✿

...مستانه نگارشگران: ozan♪ و Saghar ژانر: عاشقانه، تراژدی مقدمه: من آن نرگس مستانم که ایستادم در این راهی که نه پایان خوش دارد و نه پایان بی‌جانی گر از احزان برگشتم بدیدم روی ماهش را به فال نیک می‌گیرم به پایان می‌رسانم صفحه‌ی دل را #نرگس_مستانه #دلنوشته_نرگس_مستانه #ساغر_هاشمی_مقدم #اوزان_نویس
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا