خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: فروردینی

1. Meysa

⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛

فال روزانه حافظ تاريخ : چهارشنبه 2 دی 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: چو دست بر سر زلفش زنم به تاب رود ور آشتی طلبم با سر عتاب رود چو ماه نو ره بیچارگان نظاره زند به گوشه ابرو و در نقاب رود تعبیر: هر تیری که می اندازی به سنگ می خورد و نمی توانی به مراد دلت دست پیدا کنی. گاهی برای...
  2. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : چهارشنبه 1 دی 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: خستگان را چو طلب باشد و قوت نبود گر تو بیداد کنی شرط مروت نبود ما جفا از تو ندیدیم و تو خود نپسندی آن چه در مذهب ارباب طریقت نبود تعبیر: مردانگی و مروت نیست که بخواهی به ضعیفان زور بگویی. گاهی تحت تاثیر حرف های...
  3. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : سه شنبه 30 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: خستگان را چو طلب باشد و قوت نبود گر تو بیداد کنی شرط مروت نبود ما جفا از تو ندیدیم و تو خود نپسندی آن چه در مذهب ارباب طریقت نبود تعبیر: مردانگی و مروت نیست که بخواهی به ضعیفان زور بگویی. گاهی تحت تاثیر حرف های...
  4. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : دوشنبه 29 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: اگر به مذهب تو خون عاشق است مباح صلاح ما همه آن است کان تو راست صلاح سواد زلف سیاه تو جاعل الظلمات بیاض روی چو ماه تو فالق الاصباح تعبیر: هر چیزی را که برای خود نمی پسندی برای دیگران هم مپسند. خود را گرفتار مسئله...
  5. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : یکشنبه 28 اذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: یاد باد آن که سر کوی توام منزل بود دیده را روشنی از خاک درت حاصل بود راست چون سوسن و گل از اثر صحبت پاک بر زبان بود مرا آن چه تو را در دل بود تعبیر: راهی برای تو گذاشته بودند که به سلامتی از آن گذر کردید. در ایام...
  6. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : شنبه 27 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: بنال بلبل اگر با منت سر یاریست که ما دو عاشق زاریم و کار ما زاریست در آن زمین که نسیمی وزد ز طره دوست چه جای دم زدن نافه‌های تاتاریست تعبیر: خود را با زرق و برق دنیوی مشغول کرده ای. اما بدان که همه ی اینها تمام شدنی...
  7. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : جمعه 26 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: آن که رخسار تو را رنگ گل و نسرین داد صبر و آرام تواند به من مسکین داد وان که گیسوی تو را رسم تطاول آموخت هم تواند کرمش داد من غمگین داد تعبیر: زمانی به گنج و ثروت می رسی که قناعت داشته باشی. در آن صورت است که خداوند...
  8. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : چهارشنبه ‌24 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: چو آفتاب می از مشرق پیاله برآید ز باغ عارض سـ*ـاقی هزار لاله برآید نسیم در سر گل بشکند کلاله سنبل چو از میان چمن بوی آن کلاله برآید تعبیر: توقع خیلی زیادی از روزگار داری و دلت می خواهد بدون دردسر به همه چیز برسی...
  9. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : سه شنبه 23 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: به دام زلف تو دل مبتلای خویشتن است بکش به غمزه که اینش سزای خویشتن است گرت ز دست برآید مراد خاطر ما به دست باش که خیری به جای خویشتن است تعبیر: با هر کس طرح دوستی نریز که هر چه صدمه دیده ای از دوست بد بوده است...
  10. Meysa

فال حافظ روزانه تاريخ : دوشنبه 22 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: غلام نرگس سرخوش تو تاجدارانند خراب باده لعل تو هوشیارانند تو را صبا و مرا آب دیده شد غماز و گر نه عاشق و معشوق رازدارانند تعبیر: خواهان بیشمار داری که از نظر مقام و منزلت حتی از تو بالاترند. گاهی در بعضی موارد مدعی...
  11. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : یکشنبه 21 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: نوش کن جام نوشیدنی یک منی تا بدان بیخ غم از دل برکنی دل گشاده دار چون جام نوشیدنی سر گرفته چند چون خم دنی تعبیر: در راهی قدم نهاده اید که باید ثابت قدم بوده و گاهی مثل سنگ سخت و گاهی نرم مثل جوی روان باشید یا اینکه از...
  12. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : جمعه 19 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: هر چند پیر و خسته دل و ناتوان شدم هر گه که یاد روی تو کردم جوان شدم شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدا بر منتهای همت خود کامران شدم تعبیر: هر چه داری از دسترنج خودت می باشد. گاهی فک می کنی بسیار خسته و ناتوان شده ای...
  13. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ :پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: گر از این منزل ویران به سوی خانه روم دگر آن جا که روم عاقل و فرزانه روم زین سفر گر به سلامت به وطن بازرسم نذر کردم که هم از راه به میخانه روم تعبیر: روزگار روی بد و سخت خود را کنار زده و روی خوش خود را به شما نشان...
  14. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : چهارشنبه 17 اذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: گر تیغ بارد در کوی آن ماه گردن نهادیم الحکم لله آیین تقوا ما نیز دانیم لیکن چه چاره با بخت گمراه تعبیر: بسیار انسان مصممی هستید حتی اگر سنگ هم از آسمان ببارد کاری را که اراده کرده اید به پایان می رسانید. در...
  15. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : دوشنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۰ فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: می خواه و گل افشان کن از دهر چه می‌جویی این گفت سحرگه گل بلبل تو چه می‌گویی مسند به گلستان بر تا شاهد و سـ*ـاقی را لـ*ـب گیری و رخ بـ*ـو*سی می نوشی و گل بویی تعبیر: دیگر از خدا چه می خواهید. به دنبال چه چیزی می گردید همه...
  16. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : یکشنبه 14 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: اگر به باده مشکین دلم کشد شاید که بوی خیر ز زهد ریا نمی‌آید جهانیان همه گر منع من کنند از عشق من آن کنم که خداوندگار فرماید تعبیر: اگر از دستور خدا عتاب کنی و به بندگان خدا ریا کنی همه کس و همه چیز از تو دور می...
  17. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : جمعه 12 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: رواق منظر چشم من آشیانه توست کرم نما و فرود آ که خانه خانه توست به لطف خال و خط از عارفان ربودی دل لطیفه‌های عجب زیر دام و دانه توست تعبیر: تو مقبول درگاه خداوندی و رحمت او شامل حالت می باشد. دولت و عزت نصیب تو شده...
  18. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : پنجشنبه 11 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: به چشم کرده‌ام ابروی ماه سیمایی خیال سبزخطی نقش بسته‌ام جایی امید هست که منشور عشقبازی من از آن کمانچه ابرو رسد به طغرایی تعبیر: با خیال روی یار زندگی می کنید و امیدتان به جوابی است که او می دهد. دیگر از انتظار...
  19. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : چهارشنبه 10 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود تعبیر: صبر داشته باش هر چند که دلت خون می شود راز خود را به کسی نگو خداوند داد تو را...
  20. Meysa

فال روزانه حافظ تاريخ : سه شنبه 9 آذر 1400 فال حافظ امروز #فروردینی ها شعر: سر ارادت ما و آستان حضرت دوست که هر چه بر سر ما می‌رود ارادت اوست نظیر دوست ندیدم اگر چه از مه و مهر نهادم آینه‌ها در مقابل رخ دوست تعبیر: درد دل کردن با ائمه اطهار برای تو از یک دوست عادی بهتر است چون هر منفعتی...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا