خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: خرداد

1. Saghár✿

⚛ تاپیک جامع فال روزانه حافظ ⚛

...به آن دسترسی ندارید یا توانایی انجام آنرا ندارید ،در این مورد با بزرگان ودنیا دیدگان مشورت کن تا مشکلاتت حل شود. *** ♥️فال حافظ امروز متولدین #خرداد : روز هجران و شب فرقت یار آخر شد زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد باورم نیست ز بدعهدی ایام هنوز قصه غصه که در دولت یار آخر شد تعبیر: زمان...
  2. Saghár✿

❀تاپیک جامع فال روزانه قهوه❀

...۱۴ بهمن ۱۴۰۱ #فروردين : ظرف غذا : روزی و برکت – مهمانی ☕ *** #ارديبهشت : زنبور عسل : مال و نعمت - خیر و برکت - ارث و میراث از راه صحیح. ☕ *** #خرداد : ترازو : نشانه عدل و انصاف است - از عدل و درستی حکم میکند - رفتن به دادگاه و حل مسئله ای از راه عادلانه ☕ *** #تير : مربع : میراث و سود را...
  3. Saghár✿

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

تاريخ: جمعه ۱۴ بهمن 1401 #فروردین آس جام:شروع یک عشق #اردیبهشت ۵سکه:بزودی پولی دستتان میرسد. #خرداد عدالت:کاردادگاهی #تیر ۸سکه:شروع کارجدید #مرداد ۷جام:افکار بلندپروازانه عالی #شهریور کاینات:سفر زیارتی #مهر دوچوب:برگشت شخص احساسی #ابان ۹چوب:بیگداربه اب نزنید #آذر ۵چوب:مداخله درامور بقیه #دی...
  4. Saghár✿

...مردم را به آن وسیله از واقعیت دور کنید! ☕ *** #ارديبهشت : مرغ : به مال و ثروتی دست پیدا میکند ولی مواظب باشید بیهوده آنرا از دست ندهید. ☕ *** #خرداد : دو انسان پشت به پشت : دلخوری از موضوعی - رنجیده خاطر شدن ☕ *** #تير : بطری : به فکر سلامتی خود باشید - جرو بحث نکنید. ☕ *** #مرداد : انار ...
  5. Saghár✿

...که دائم مثل گل همیشه بهار باطراوت باشی و سرت همه جا بالا باشد. خداوند در همه حال و همه جا به فریادت رسیده و نجاتت داده است و باز هم با توست. #خرداد ای دل آن دم که خراب از می گلگون باشی بی زر و گنج به صد حشمت قارون باشی در ره منزل لیلی که خطرهاست در آن شرط اول قدم آن است که مجنون باشی...
  6. Saghár✿

...كه نقطه هایی در میانشان است : میل به داشتن فرزند تحقق مییابد. ☕ #ارديبهشت : نامه : خبر های خوش که مدتها انتظارش را میکشید به شما خواهد رسید. ☕ #خرداد : شتر : ثروت ماندگار – خیر و برکت – روزی فراوان ☕ #تير : آب : سرچشمه روشنی و آبادانی است و گشایش و توانائی در مشکلات. ☕ #مرداد : کت : گرمی -...
  7. Meysa

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

فال تاروت تاريخ : شنبه 8 مرداد 1401 #فروردين : مسئله ای جل خواهد شد. #ارديبهشت : خود را به دردسر میندازی. #خرداد : بی اهمیت به حرفها باش. #تير : قضاوت زود هنگام. #مرداد : دوستی با سود برایتان. #شهريور : رابـ*ـطه به لبه پرتگاه میرسد. #مهر : مشکل مالی جدی‌. #آبان : شخصی شما را میرنجاند‌...
  8. Meysa

...های پیش رو اندک و کوچک اند مگر اینکه اراده تان را قوی کنید. #اردیبهشت :☕️ اگر قصد ازدواج دارید در مورد شخص مورد نظر بیشتر تحقیق کنید. #خرداد :☕️ همه چیز به نفع شماست پل های پیش رویتان را با خودخواهی خراب نکنید. #تير: ☕️ اوضاع بهم ریخته فراموش نکنید همیشه شروع خوب نشانه ادامه ی خوب و...
  9. Meysa

...راه است که فرصتی دوباره به تو داده می شود تا به عهد خود وفا کنی. دانش خود را افزایش بده تا موفقیت‌های بیشتری کسب کنی. فال حافظ امروز متولدین #خرداد : سرو چمان من چرا میل چمن نمیکند همدم گل نمیشود یاد سمن نمیکند دی گلهای ز طرهاش کردم و از سر فسوس گفت که این سیاه کج گوش به من نمیکند تعبیر...
  10. Meysa

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

فال تاروت تاريخ : جمعه 7 مرداد 1401 #فروردين : خوشبختی تولدی دوباره. #ارديبهشت : اتفاق عجیب برایت . #خرداد : دوراهی زندگی‌. #تير : موفقیت عشقی. #مرداد : پایان یک سختی. #شهريور : رابـ*ـطه پنهانی و خیـ*ـانت. #مهر : جمع خانوادگی. #آبان : جابجایی منزل. #آذر: خوش یمنی در طالع. #دي : کابوس...
  11. Meysa

...بدست آوردن یک موقعیت خوب شایستگی و لیاقت شما را نشان میدهد. #اردیبهشت :☕️ رقیبان و حسودان در اطرافت میباشند به کار خود ادامه بده. #خرداد :☕️ سطح توقعت را از دیگران پایین بیاور کمی خودت را به زحمت بده. #تير: ☕️ وضعیت مالیتان رو به بهبود خواهد بود. #مرداد :☕️ ریسک کردن در مسائل احساسی حتما...
  12. Meysa

...به دست آوردن تنها یک چیز نکنید ،زندگی پستی بلندی بسیار دارد. آن قدر خیالاتی نباشید. ارزش خود را درهمه جا نگه دارید. فال حافظ امروز متولدین #خرداد : بی تو ای سرو روان با گل و گلشن چه کنم زلف سنبل چه کشم عارض سوسن چه کنم آه کز طعنه بدخواه ندیدم رویت نیست چون آینه ام روی ز آهن چه کنم تعبیر...
  13. Meysa

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

فال تاروت تاريخ : پنجشنبه 6 مرداد 1401 #فروردين : وجود رقیب . #ارديبهشت : خزان رابـ*ـطه . #خرداد : گذر از سختی ها. #تير : اشتباه و خطا. #مرداد : شادی احساسی. #شهريور : آزادی و رهایی. #مهر : مشکل احساسی. #آبان : شراکت در کار خیر. #آذر: ناراحتی سطحی. #دي : دریافت هدیه. #بهمن : مقصدت را...
  14. Meysa

...در آن کار استقرار پیدا میکنید. #ارديبهشت ☕️ اسب سوار : فرد تازه ای در زندگی – خبر خوش – نامزدی – برطرف شدن دلتنگی و آرزوها – مهمان – دوستی #خرداد ☕️ کرم : گرفتاریهای کوتاه و کوچک، سعی کنید از شرش خلاص شوید. #تير ☕️ کفش : برای مرد: زن کدبانو و زیبائی میگیرید - برای زن، قوت و نیرومندی می...
  15. Meysa

...تو قیاس نیست. اما هوشیار باش حسد ورزان زیر پایت را خالی نکنند. با خدا باش، نمازت را به موقع بخوان تا او هم کمکت کند. فال حافظ امروز متولدین #خرداد : در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست سرخوش از می و میخواران از نرگس مستش سرخوش آخر به چه گویم هست از خود خبرم چون نیست وز بهر چه گویم نیست با وی...
  16. Meysa

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

فال تاروت تاريخ : چهارشنبه 5 مرداد 1401 #فروردين : اتفاقی مهم در رابـ*ـطه. #ارديبهشت : آرزوهای دست یافتنی. #خرداد : رهایی از افکار پوچ. #تير : شروع تغییر از خود. #مرداد : روزهای تکراری برایت. #شهريور : راه و فکر درست. #مهر : شخصی حامیت میشود. #آبان : یک پنهان کاری. #آذر: مالی خرج میشود...
  17. Meysa

...5 مرداد 1401 #فروردین:☕️ کمی دلخوری از خانواده یا شریک عشقتان دیده میشود. #اردیبهشت :☕️ اگر قصدتان در رابـ*ـطه جدی نیست خود را کنار بکشید. #خرداد :☕️ مهمان سرزده ولی بسیار عزیز به قلبتان. #تير: ☕️ دیداری بسیار پرشور خواهید داشت. #مرداد :☕️ مدتی از شخصی فاصله میگیرید که خودتو بهتر است...
  18. Meysa

...هست. امروز که خریداری دارید می توانید گنج عشق طلب کنید وگرنه فردا دیر است. خوش اخلاقی تان باعث جذب دیگران است . فال حافظ امروز متولدین #خرداد : خوش است خلوت اگر يار يار من باشد نه من بسوزم و او شمع انجمن باشد روا مدار خدايا که در حريم وصال رقيب محرم و حرمان نصيب من باشد تعبیر...
  19. Meysa

❀تاپیک جامع فال تاروت❀

فال تاروت تاريخ : سه شنبه 4 مرداد 1401 #فروردين : دخالت و حسادت در زندگیت. #ارديبهشت : مریضی زود گذر‌. #خرداد : به دنبال عشق برو. #تير : سردی و جدایی دو طرفه. #مرداد : سختی و مشکل قابل حل. #شهريور : دریافت خبر از شخصی. #مهر : رنجش و ناراحتی . #آبان : نزدیک شدن به هدف. #آذر: سوتفاهم...
  20. Meysa

...4 مرداد 1401 #فروردین:☕️ هیجان فوق العاده از موضوعی که شما را غافلگیر میکند. #اردیبهشت :☕️ بزودی از یک عشق خوشحالی فراوان خواهید داشت. #خرداد :☕️ در یک بانک یا موسسه معتبر سرمایه گزاری کنید. #تير: ☕️ خواست و نیازهای قلبیتان را با هوا و هـ*ـوس به یک سو نکشانید. #مرداد: ☕️ مطمئن باشید گره...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا