خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: پارت14

1. در حال تایپ رمان انگارین | حوری کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت14 شوکه از اقامتگاه ملکه بیرون اومدم. این دیگه آخرشه، باورم نمیشه. یه پوزخند زدم، زمزمه وار به رئیس مطبخ گفتم: - فکر کنم، ترفیع گرفتم. حالا اونم شوکه شده با لکنت میپرسه. - منظور شما چیست؟ ملکه شما را بخشید؟ سرمو به طرفین تکون دادم. - دوماه بهم فرصت داد، تا بی گناهی پدرم رو ثابت کنم. بعد از...
  2. -FãTéMęH-

بـــــــرگزیده رمان فوبیا | -FãTéMęH- کاربر انجمن رمان ۹۸

به سمت من چرخید و ادامه داد: - داشت یادم می‌رفت. آرمان‌جان می‌تونی به دنیا نقاشی یاد بدی؟ خیلی دوست داره یاد بگیره و خوب مربی قابل اعتماد نمیشه پیدا کرد. به پدرم نگاه کرد و ادامه داد: - همین چند وقت پیش، یه مربی مرد پیدا کردیم. تا چند روز اول خوب بود؛ ولی کم کم خوی اصلیش رو نشون داد و معلوم شد...
  3. Ashly

در حال تایپ رمان مهره‌های گمشده | Ashly کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت14 جیک : توی سرما بدنم مقاوم بود اما چرا من مثل خون آشامای که درد رو احساس نمی کردن نبودم من سرما رو احساس می کردم و این تفاوت من با اونا بود. حتی اریک هم می تونست در ثانیه حرکت کنه و اوج سرعت بگیره اما من نه! من شش ساعت زمان میبرد تا حرکت کنم و به جایی برسم! شاید الان می فهمم که چرا اریک...
  4. ~ریحانه رادفر~

✺اختصاصی رمان تروما‌ی‌تلخ (جلد اول) | ~ریحانه رادفر~ کاربر انجمن رمان ٩٨

#پارت14 «راوی» نگاهی به برگه درون دستانش انداخت. از خدا می‌خواست که تمامی حرف‌های دکتر و آن دو خط قرمز رنگ در بیبی‌چک اشتباه باشند، اما با دیدن جواب پای برگه آزمایش تمام دیوار باورهایش فرو ریخت. صدای پزشک و سوال‌هایش در سرش اکو می‌شد. «- شما در ماه سوم بارداری به سر می‌برید. توی این دوره باید...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا