خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.
  1. mahaflaki

دل نوشته همه بخوانند جز هامور | mahaflaki کاربر انجمن رمان ۹۸

...نو باز هم من بودن را از یاد برم. با تو محیای خودم هستم و با دیگران... این شهر محیای خودم را نمی‌خواهد! بجز ان اندک شماری که نمی‌دانم چگونه می‌شود دوستشان نداشت! می‌شود هامور؟ تو بگو! از بین دوست نداشتن‌هایم دست چینشان کردم؛ دوستشان بدارم؟ اصلا این شهر را می‌شود دوست داشت؟...
  2. mahaflaki

...چند هفته ایست که می‌دانم راه را اشتباه رفتم. قرار بود به خود نزدیک شوم که شدم اما کمی زیادی... انقدر عطش نزدیک شدن داشتم که گذشتم از خود و ارام ارام به دوری رسیدم. می‌دانی؟ زیاد سعی نکن نزدیک شوی! گاهی دلم برای خودم هم تنگ می‌شود... برای همان خودم زیادی دور از من..! #همه_بخوانند_جز_هامور
  3. mahaflaki

...اسمان چشم می‌دوزم و به ابر ها سلام می‌کنم تا شاید او نیز نگاهش به اسمان بیفتد. شب به شب برای ماه ناکامل غر می‌زنم به امید اینکه صدایم را حس کن. مسخره است؛ نه؟ تقصیر من چیست؟ مقصر فیلم های فارسی هستند... همان هایی که بار ها پایشان نشسته‌اید! راستی! او هم فیلم فارسی می‌بیند؟...
  4. mahaflaki

...نه! اصلا غیبت کردن را کنار می‌گذارم، چون بی تو نمی‌شود! بی تو به خانه باز می‌گردم و دیگر ثانیه ها را نمی‌شمارم تا ساعت موعودمان از راه برسد و بی تو شب را سحر می کنم. اما اگر پنجره عادتی باشد، قول بی تو بودن را نمی دهم. با تو پشتش می نشینم! باشد...بی تو اما با خیال تو! #همه_بخوانند_جز_هامور
  5. mahaflaki

...وگرنه ان اول اول کی به کی بود؟ ممکن بود «هوی» معنای «چطوری جیگر» دهد و جان به معنی «دهنت را ببند» باشد. بگذریم... خوب مرا می‌شناسد و این، حسودیِ حس سرکشم را کم می‌کند. چقدر دنیای احساسات من دختر پیچیده است! انقدری که گاهی خود من دختر پیدا نمی‌کنم سر این کلاف شلوغ را! #همه_بخوانند_جز_هامور
  6. mahaflaki

...ان اوی معروف نیست. به قول خودش از سر شکم سیری است که خط به خط این یادداشت ها را از او پر کرده ام. چیزی است شبیه تلقین! تلقین به او بودن اویی که او نیست! راستی! گله ام چیست؟ حال که اعتراف کردم به خیالی بودن اوی حقیقی، دیگر گله ای ندارم! گله ها برای وقتی است که او، او باشد... #همه_بخوانند_جز_هامور
  7. mahaflaki

...و آن را ببوسی تا آرام گیرد. نام این حس دیوانه را چه بگذارم؟ معلمم می گوید جنون! پله ای بالا تر از عشق. و من ترسانم از جنونی که مرا مجنون کند. مجنون بودن لیلی می خواهد و لیلی داشتن پروانه بودن! منِ بی بال و پر را چه به لیلی؟ من به فرهاد بودن راضی ام! همان عشق ما را بس... #همه_بخوانند_جز_هامور
  8. mahaflaki

...پرده احساسش را بیهوده کنار نزند. حالی اش کنید در دوست داشتن محدود نیست ولی در دوست داشته شدن... حالی اش کنید صدایش در نیاید. این جامعه عجیب منتظر نوای دوست داشتن اوست. منتظر این نواست تا اوای او را بگیرد. به او بگویید بهانه ها را از دم دست دنیا جمع کند. او دختر است. دختر! #همه_بخوانند_جز_هامور
  9. mahaflaki

...الله الرحمن الرحیم» نام دلنوشته: همه بخوانند جز هامور» نویسنده: MAHAFLAKI کاربر انجمن رمان 98 فقط لطفا همه این مجموعه را بخوانند جز هامور! پی نوشت: راستش را بخواهید نمی دانم می شود به این از دل نوشته های من گفت دل نوشته یا نه. اگر نمی شود همت کنید و بگویید دقیقا چیست (...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا