خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Usage for hash tag: پارت_یازدهم

1. <<maral>>

در حال تایپ رمان نیمه‌ی تاریک آزادی | <<maral>> کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت_یازدهم #نیمه_تاریک_آزادی تمام خانه و اتاق‎های خانه را تمیز و مرتب کردند؛ به جز یک اتاق که امیر اصلا به آن سمت نگاه هم نمی‌انداخت. ایرج دست به کمر سمت امیری که در آشپزخانه مشغول شستن ظرف‌های خاکی بود برگشته و می‌گویید. -ا میر این اتاق چیه؟ انگار درش قفله... بیا بازش کن اینجا رو هم تمیز...
  2. reyhan banoo

در حال تایپ رمان صدای ناله‌های ویولن | reyhan banoo کاربر انجمن رمان ۹۸

#صدای_ناله_های_ویولن #پارت_یازدهم برای من که دختر پدری همچون حسین صفویان بودم، ارتباط با هرگونه مذکری ننگ و بی آبرویی به حساب می‌آمد. از نظر حسین آقا، دختر باید در پوسته‌ای تنگ و سخت محفوظ شود که او اسمش را می‌گذاشت حیا، اما از نظر من این حیا نیست. دختر می‌تواند در جامعه فعال باشد و با تمام...
  3. bitter sea

در حال تایپ رمان زندگی بی‌انقضا | bitter sea کاربر انجمن رمان ۹۸

#پارت_یازدهم انگار شوک بدی بهم وارد شده بود. نمی‌دونستم باید چه کاری انجام بدم، فقط سریع به سمت سحر دویدم و کنارش زانو زدم اون رو توی اغوشم فشردم‌اش. سحر برای من با ارزش هست با غمش غمگین‌ام و با شادیش و شاد هستم. کاش می‌دونستم چه بلایی سرش اومده! احساس کردم دست یکی روی شونم هست، سریع سرم رو...
  4. *Fatemeh*

در حال تایپ رمان حافظه از دست رفته | *Fatemeh* کاربر انجمن رمان ٩٨

اما انقدر خونه کثیفه که هیچ چیزی به چشم نمیاد. کل خونه تو پوست تخمه، آشغال خوراکی و بستهای پیتزا غرق شده بود. شونه ایی بالا میندازم و به سمت در توی سالن حرکت میکنم. اول یواشکی نگاه میکنم، وقتی مطمعئن میشم کسی نیست در رو باز میکنم و داخل میرم. " اوه مای گاد عجب جاییه " یه استخر و جکوزی بزرگ، گوشه...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا