خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,391
امتیاز
213
سن
28
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
نویسنده این موضوع
سرآشپز پاپیون: قرابیه از شیرینی‌های خوشمزه تبریزی هاست که خیلی هم طرفدار دارد. اگر عاشق شیرینی‌های شکلاتی هستید میتوانید این شیرینی را با کاکائو هم تهیه کنید که در این مطلب طرز تهیه آن را آموزش داده ایم.
مواد لازم:
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ لیوان
شکر ۱/۲ پیمانه
کره ۶۰ گرم
پودر کاکائو ۲ قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سرخالی
وانیل‏ کمی
مواد لازم برای شربت :
آب ۱/۲ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
پودر پسته و شکلات به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا برای تهیه شربت شکر و آب را روی حرارت قرار میدهیم ، تا فقط شڪر در آب حل شود . نیازی به جوشیدن و غلیظ شدن نیست، سپس زیر آن را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم تا سرد شود.
تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن دستی هم میزنیم و بعد کره را که به دمای محیط رسیده اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط میڪنیم.
سپس بکینگ پودر و پودر کاکائو را روی مواد الک میکنیم.
آرد را نیز کم کم می افزاییم و با نوک انگشت مواد را مخلوط میکنیم، فقط در حد جمع شدن و نچسبیدن به دست آرد می افزاییم(ممڪن است مقدار کمتری آرد نیاز باشد.)
مواد را به صورت گلوله گلوله در سینی فر که ڪاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از پخت صبر میکنیم تا قرابیه ها کاملا سرد شوند و بعد به مدت چند ثانیه در شربت قرار میدهیم و با شکلات و پودر پسته تزیین میکنیم.
سایر نکات:
درجه فر ها با هم متفاوت است ، پس در حین پخت ، مراقب باشید.

1668067_721.png


طرز تهیه قرابیه شکلاتی خیس

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale*
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا