- امتیاز واکنش
- 7,220
- زمان حضور
- 0
نویسنده این موضوع
بله
درست دیدید
تفسیر!
حالا میگید آهنگ که تفسیر نداره! این مگه چیه؟!
خب با من همراه باشید
پیگیری موضوع رو برنید
و خودتون شاهد باشید که یه آلبوم چه قدر می تونه عمیق باشه !
تمامی مطالب این تاپیک از !Shîma! و متعلق به انجمن رمان98 است. هر گونه کپی برداری و شبیه سازی شرعاً حرام است.
البوم نگار :
نگار، دختر زیبایی است که پدرش علی سورناست و مادرش آوار (آلبوم قبلی علی سورنا) است و حال متولد شده است.
نگار، حاصل سالها تفکر نگارندهایست که با ایجاد این اثر مرزهای مفهوم را در جغرافیای موسیقی (به ویژه هیپ هاپ) جابه جا کرد !
از این اثر نمیتوان ساده گذشت و این اثر را نمیتوان به اسمی محدود کرد.
این اثر همانند یک رمان و فیلم تصویر گر و داستان گونه پیش میرود و تمامی اتفاقات را در ذهن مخاطب مجسم میکند
و چه از نظر ادبی و چه موسیقی نگار جایگاه ویژه ای را دارد!
نگار را می توان دوران شروع بلوغ سبکی از موسیقی دانست که از اوایل دهه هشتاد متولد شد و در حال حاضر سنی حدود پانزده سال دارد، پانزده سالی که میتوان شروع جنبه های از بلوغ را اکنون در این سبک فاخر دید.
سال های که به جفا از هیپ هاپ فارسی گذشت دیگر تمام شده چون جامعه و فرهنگ ایران دیگر نمیتواند منکر یکی از فرزندان خود یعنی "هیپ هاپ" شود.
نگارِ دلربا بر دوران بد و خراب بودن رپ خط می کشد و باوری به عمق حضور دختری پانزده ساله و با هویت به فرهنگ ایران میدهد.
از این پس چیستیِ رپ را نباید در پدران این سبک دنبال کرد: چون نگاری بعد از یک اشتباه خوب (البوم بهرام نورایی) متولد شده و خود به بیان چیستی خود میپردازد،
آلبوم نگار دارای ۱۳ ترک آهنگ میباشد که باید این آهنگ ها را به ترتیب گوش داد:
۱)تولد
۲)بریم عقب تر
۳)نگار
۴)نقش
۵)کشتی
۶)جاری
۷)مرفین
۸)اتش
۹)ترک
۱۰)پاک
۱۱)توربین
۱۲)طوفان
۱۳)مرگ
در پست های بعد به ترتیب گفته شده به تفسیر و توضیح آهنگ ها خواهم پرداخت
*مطالب این تاپیک از من نیست *
نویسنده ی تاپیک : !Shîma!
لطفا با من همراه باشید
درست دیدید
تفسیر!
حالا میگید آهنگ که تفسیر نداره! این مگه چیه؟!
خب با من همراه باشید
پیگیری موضوع رو برنید
و خودتون شاهد باشید که یه آلبوم چه قدر می تونه عمیق باشه !
تمامی مطالب این تاپیک از !Shîma! و متعلق به انجمن رمان98 است. هر گونه کپی برداری و شبیه سازی شرعاً حرام است.
البوم نگار :
نگار، دختر زیبایی است که پدرش علی سورناست و مادرش آوار (آلبوم قبلی علی سورنا) است و حال متولد شده است.
نگار، حاصل سالها تفکر نگارندهایست که با ایجاد این اثر مرزهای مفهوم را در جغرافیای موسیقی (به ویژه هیپ هاپ) جابه جا کرد !
از این اثر نمیتوان ساده گذشت و این اثر را نمیتوان به اسمی محدود کرد.
این اثر همانند یک رمان و فیلم تصویر گر و داستان گونه پیش میرود و تمامی اتفاقات را در ذهن مخاطب مجسم میکند
و چه از نظر ادبی و چه موسیقی نگار جایگاه ویژه ای را دارد!
نگار را می توان دوران شروع بلوغ سبکی از موسیقی دانست که از اوایل دهه هشتاد متولد شد و در حال حاضر سنی حدود پانزده سال دارد، پانزده سالی که میتوان شروع جنبه های از بلوغ را اکنون در این سبک فاخر دید.
سال های که به جفا از هیپ هاپ فارسی گذشت دیگر تمام شده چون جامعه و فرهنگ ایران دیگر نمیتواند منکر یکی از فرزندان خود یعنی "هیپ هاپ" شود.
نگارِ دلربا بر دوران بد و خراب بودن رپ خط می کشد و باوری به عمق حضور دختری پانزده ساله و با هویت به فرهنگ ایران میدهد.
از این پس چیستیِ رپ را نباید در پدران این سبک دنبال کرد: چون نگاری بعد از یک اشتباه خوب (البوم بهرام نورایی) متولد شده و خود به بیان چیستی خود میپردازد،
آلبوم نگار دارای ۱۳ ترک آهنگ میباشد که باید این آهنگ ها را به ترتیب گوش داد:
۱)تولد
۲)بریم عقب تر
۳)نگار
۴)نقش
۵)کشتی
۶)جاری
۷)مرفین
۸)اتش
۹)ترک
۱۰)پاک
۱۱)توربین
۱۲)طوفان
۱۳)مرگ
در پست های بعد به ترتیب گفته شده به تفسیر و توضیح آهنگ ها خواهم پرداخت
*مطالب این تاپیک از من نیست *
نویسنده ی تاپیک : !Shîma!
لطفا با من همراه باشید
تفسیر آلبوم نگار
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش: