نویسنده این موضوع
به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، ناسا قصد دارد با انجام پروژه "آرتمیس"(Artemis) نخستین زن را به ماه اعزام کند.
"جیم برایدنستاین"(Jim Bridenstine) مدیر ناسا اظهار کرد، من یک دختر بچه دارم. او ۱۱ ساله است و من میخواهم که خود را در موقعیتی ببیند که فضانوردان فعلی میبینند و فرصتی داشته باشد که به ماه سفر کند.
وی افزود، در دهه ۱۹۶۰ میلادی، خانمهای جوان این فرصت را نداشتند که خود را در این نقش ببینند. اما امروز آنها این فرصت را دارند و من فکر میکنم که این وضعیت بسیار هیجانانگیز است.
ناسا امید دارد که فرود اولین زن روی ماه نیازمند نسل جدیدی باشد که رویای بزرگی در سر دارند و بسیار کار و تلاش میکنند تا این رویا را برای دختران جوان به نمایش بگذارند.
تا به امروز از میان ۵۶۶ نفری که به فضا سفر کردهاند، تنها ۶۴ نفر را زنان تشکیل دادهاند.
هدف بلندپروازنه ناسا این است که ماموریت قمری خود را در سال ۲۰۲۴ میلادی انجام دهد. مردم هم گمانهزنیهایی راجع به این زنان منتخب انجام دادهاند که چه کسی اولین بانوی فضانوردی خواهد بود که روی ماه قدم خواهد گذاشت.
از میان ۳۸ فضانورد فعال ناسا در یک بخش بهخصوص، ۱۲ تن زن هستند. پنج نفر هم در کلاس هستند تا در سال جاری آموزش ببینند. پس جمعا ۱۷ زن پتانسیل قدم گذاشتن روی ماه را دارند.
برایدنستاین گفت: اولین زنی که روی ماه پیادهروی خواهد کرد، کسی خواهد بود که از اعضای یکی از واحدهای آموزشی ناسا است و در ایستگاه فضایی بینالمللی کار کرده است.
گفتنی است از میان ۱۲ نفر فضانورد زن که اخیرا در این بخش فعال هستند، برخی از آنها در ایستگاه فضایی کار نکردهاند.
"کریستینا کخ"(Christina Koch) تنها فضانورد زن آمریکایی است که هم اکنون در فضا به سر میبرد و عضو واحدی از ناسا است که اولین فضانورد زن از میان آنها انتخاب خواهد شد.
علاوه بر این، برنامهریزی شده که وی تا فوریه ۲۰۲۰ میلادی در ایستگاه فضایی بینالمللی باقی بماند. اگر این برنامهریزیها درست پیش رود، وی رکورد حضور یک زن فضانورد در فضا را خواهد شکست و ۲۸۸ روز را در آنجا سپری خواهد کرد.
تریسی کالدول دایسن در اوت ۲۰۰۷ بهعنوان کارشناس مأموریت "استیاس-۱۱۸ " فضاپیمای "شاتل اندور" به فضا رفت و از ۴ آوریل تا ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۰ در بخشی از اردوهای ۲۳ و ۲۴ ایستگاه فضایی بینالمللی بود. وی در دومین پرواز خود به ایستگاه فضایی ۱۷۶ روز را در فضا سپری کرد.
اولین زنی که به ماه قدم میگذارد چه کسی خواهد بود؟
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com