خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

Farzaneamiri

همراه رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
102
امتیاز واکنش
128
امتیاز
113
سن
34
زمان حضور
0
نویسنده این موضوع

طرز تهیه کوکوی کدو سبز و هویج خوشمزه مرحله به مرحله
کوکوی کدو سبز و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد. همانطور که می دانید اکثر افراد کوکوها را به عنوان پیش غذا سرو می کنند، اما برخی افراد آن را به عنوان یک وعده غذای سبک درست می کنند. از انواع کوکوها می توان کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو پیاز و ...را نام برد.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوکوی کدو سبز و هویج آشنایی ندارید، ما در این دستور آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی کدو و هویج را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی به راحتی در منزل یک کوکوی خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای کوکوی کدو و هویج
کدو سبز ۵ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک پیمانه
فلفل به میزان لازم
نمک، زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن کوکو
1. برای درست کردن کوکوی کدو و هویج، اول از همه یک کاسه بزرگ برمی داریم کدو را به صورت ریز رنده می کنیم و آب اضافه اش را می گیریم و داخل کاسه می ریزیم.

2. بعد پوست هویج را می گیریم و آن را هم رنده می کنیم، آب اضافه اش را می گیریم و به کدو اضافه می کنیم. سپس پیاز را هم رنده کرده، آب اضافه اش را می گیریم و به کاسه کدو و هویج اضافه می کنیم.

3. در ادامه فلفل دلمه ای را با رنده درشت رنده می کنیم یا به شکل نگینی خرد می کنیم و به مواد کوکو اضافه می کنیم.

4. سپس تخم مرغ، ‌آرد، نمک، زردچوبه، فلفل و پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد یکدست شود. برای عطر و طعم کوکو می توانید سیر تازه یا پیازچه را ریز خرد کنید و به کوکو اضافه کنید.(اختیاری)

5. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم. بعد مواد کوکو را در تابه می ریزیم و با پشت قاشق کامل در تابه صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو کاملا مغز پخت شود.

6. بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد، آن را با قاشق به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا راحت تر برگردانده شود. سپس به آرامی با کفگیر طرف دیگر کوکوها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود.

7. بعد از سرخ شدن کوکوها، آنها را در ظرف سرو می کشیم و با خیار شور یا گوجه فرنگی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی کدو و هویج خوشمزه لـ*ـذت ببرید.


طرز تهیه کوکوی کدو سبز در منزل

 
  • تشکر
Reactions: * رهــــــا * و ☙zAHRa❧

نگین نوروزی

کاربر فعال انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
7/9/18
ارسال ها
760
امتیاز واکنش
6,396
امتیاز
213
سن
29
محل سکونت
تهــــران
زمان حضور
2 روز 14 ساعت 56 دقیقه
کوکوی کدو‌سبز یکی از روش‌های خوب برای استفاده همزمان از سبزیجات و غذا‌های سرخ شدنی ست که خیلی‌ها دوست دارند. کدو‌سبز تابستانی یک سبزی یا بهتر است بگوییم یک صیفی چند منظوره است که هم به صورت خام و هم پخته می‌توان مصرف کرد. کدو‌سبز با طعمی بین بادمجان و خیار می‌تواند جایگزینی خوبی برای هر دو باشد.

تابستان که می‌رسد (البته در جنوب خیلی وقت است که تابستان آمده)، صیفی‌ها یا همان سبزی‌های تابستانی خودشان را به غذا‌های ما تحمیل می‌کنند. شما می‌توانید انواع غذا‌ها را با گوجه، بادمجان و کدو درست کنید. از تاس کباب سبزیجات گرفته تا راتاتوئی و خورش بادمجان.

بسیاری از ما به دلایل سلامتی و انتخاب غذا‌های سالم میانه چندانی با غذا‌های سرخ کردنی نداریم، اما واقعا گاهی دلمان می‌خواهد کوکو یا کتلت بخوریم. چه می‌شود کرد؟ خب در این جور مواقع باید به فکر انتخاب‌های سالم و جایگزینی مواد و روش‌های سالمتر پخت باشیم. برای درست کردن کوکو نیازی به مصرف زیاد روغن نیست بلکه باید از روغن مناسب و ظرف نچسب استفاده کرد تا هم روغن کمتر مصرف شود و هم غذا به واسطه دمای مناسب روغن، سالمتر باشد.

مواد لازم:

  • کدو‌سبز: نیم کلیو یا دو عدد کدوی متوسط
  • نمک: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • پیازچه: ۲ عدد
  • شوید خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
  • پنیر فتا خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • سیر: ۱ حبه رنده شده
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • نشاسته ذرت یا آرد: ۱/۴ پیمانه
  • بیکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • لیموترش: ۱ عدد برای تزئین

طرز تهیه:

۱. پیازچه را ریز خرد کنید. سیر را همراه کدو‌سبز در غذاساز بریزید و کدو را به صورت رشته‌های باریک درآورید. در صورتی که از رنده استفاده می‌کنید، سیر را با رنده ریز و کدو‌سبز را با رنده مخصوص رشته کردن، رشته رشته کنید. شوید را هم با چاقو روی تخته آشپزخانه ریز خرد کنید.



۲. حالا کدو‌سبز را داخل الک یا آبکش خیلی ریز بریزید و آب آن‌ها را بگیرید. در حدی که آب اضافی و روان آن‌ها گرفته شود نه اینکه خشک شوند. برای اینکه ابتدا بگذارید ۱۰ دقیقه داخل آبکش بماند سپس با دست فشار دهید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.



۳. در کاسه‌ای با اندازه مناسب، تخم مرغ‌ها را بزنید. کدو‌های رنده شده را روی آن‌ها بریزید و پیازچه‌های ریز شده، پنیر فتا خرد شده، سیر رنده شده و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به آن اضافه کنید. مواد را خیلی خوب و با قاشق پلاستیکی بهم بزنید.



۴. نشاسته ذرت یا آرد گندم را به همراه بیکینگ پودر روی مخلوط کدو‌سبز بپاشید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.



۵. در یک ماهیتابه نچسب روغن زیتون بریزید، بگذارید روغن مقداری داغ شود. وقتی از روغن با کیفیت و مرغوب استفاده می‌کنید هم داخل کوکو‌ها فرو نمی‌رود هم نقطه دود آن بالاتر است. از کوکو‌ها با قاشق مقداری بردارید و توی ماهیتابه بریزید، بلافاصله با قاشق روی آن را پهن کنید. بگذارید داخل روغن سرخ شده و خودش را بگیرد وقتی که یک طرف آن سرخ شد، آن را برگردانید. نگذارید زیادی سرخ شوند درحدی که رویه آن‌ها طلایی تیره شود کافی است.



۶. داخل بشقابی پهن، چند حوله کاغذی بگذارید. کوکو‌ها را روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. کوکو‌ها را با لیموترش و گوجه تزئین کرده و همراه با نان سرو کنید.



نکات مهم

  • مواد همراه: برای طعم بیشتر در کوکو می‌توان موادی مانند پیاز داغ، زرشک و کمی گردوی خرد شده اضافه کنید.
  • سعی کنید از روغن زیتون استفاده کنید، چون هم سبکتر است و هم دیرتر می‌سوزد.
  • مقدار تخم مرغ در طعم کوکو نقش مهمی دارد. اگر زیاد باشد، طعم تخم مرغی گرفته و لبه‌های کوکو می‌سوزد. اگر هم کم باشد، مواد خوب همگن نشده و از هم می‌پاشند.
  • آرد و یا نشاسته ذرت باعث همگن شدن و ایجاد بافتی محکمتر در کوکو می‌شود. در صورتی که مبتلا به سلیاک هستید، نشاسته ذرت می‌تواند نقش آرد بدون گلوتن مناسب را برای شما بازی کند.
  • پنیر فتا طعم خوبی به این کوکو می‌دهد، اما شما می‌توانید از پنیر پارمزان و یا حتی موزارلا هم برای این کوکو استفاده کنید.
  • شوید برای کوکو نقش طعم دهنده و نرم کننده را بازی می‌کند. از جعفری برای این کوکو استفاده نکنید، چون هم سفت است و هم طعم آن را خیلی تغییر می‌دهد.


طرز تهیه کوکوی کدو سبز در منزل

 
  • تشکر
Reactions: *Ghazale* و The unborn
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا