خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

The unborn

مدیر ارشد بازنشسته رمان ۹۸
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
20/8/18
ارسال ها
8,710
امتیاز واکنش
29,620
امتیاز
473
سن
23
محل سکونت
کویِ دوست
زمان حضور
207 روز 9 ساعت 43 دقیقه
نویسنده این موضوع
اینبار یک غذای خوشمزه لبنانی را می توانید با صرف کردن یک ساعت زمان تهیه نمایید.با ما همراه باشید.
مواد لازم برای بادمجان روغنی لبنانی
  • بادمجان قلمی یا دلمه ای کوچک 5/1 کیلوگرم
  • پیاز ریز سفید 500 گرم
  • گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
  • سرکه 1 استکان معمولی
  • سیر 1 بوته
  • روغن مایع 150 گرم
  • نمک و فلفل بقدر کافی


طرز تهیه بادمجان روغنی لبنانی
بادمجانها را پوست می کنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم می کنیم تا هر بادمجان 4 قطعه شود. کمی نمک به آنها می پاشیم و اطرافشان را در روغن می غلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان می کنیم. پیاز را هم پوست می گیریم و می شوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار می دهیم. کمی نمک و فلفل هم می زنیم. سیر را نیز پوست کنده،می کوبیم و با پیاز کمی سرخ می کنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج می کنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگی ها را می ریزیم. بادمجان ها را روی گوجه فرنگی ها می چینیم. بقیه گوجه فرنگی ها را روی بادمجانها می ریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگی ها می خوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه می پاشیم. در ظرف را می بندیم، ظرف را به مدت 30 تا 45 دقیقه روی پنجره فر با حرارت 350 درجه فارنهایت می گذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز می بریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم می توان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
نکات تکمیلی در مورد بادمجان روغنی لبنانی
بادمجان روغنی لبنانی جزو غذای ملل - عربی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بادمجان روغنی لبنانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
#نمناک


بادمجان روغنی لبنانی

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا