نویسنده این موضوع
من کسی بودم که در انزوا شکوفا میشد، بدون آن شبیه کس دیگری بودم که بیآب و غذا مانده. هر روزی که تنها نبودم ضعیفم میشدم. به تنهاییام افتخار نمیکردم؛ اما بهش وابسته بودم. تاریکی اتاق برای من مثل نور خورشید بود. کمی نوشیدم.
بعد از رسیدن به فیلادلفیا مسافرخانهای پیدا کردم و اجارهی یک هفته را پیشپیش پرداختم. بار نزدیک آنجا پنجاه سال عمر داشت. از دم در ورودی تا توالت میتوانستی رایحهی شاش و گه و استفراغ نیم قرن را استشمام کنی.
روزی هشت ساعت از وقتت را تحویل رئیس میدادی، و همیشه او باز بیشتر میخواست. برای مثال هم شده، هیچ وقت بعد از شش ساعت کار نمیفرستادت خانه. چون آن وقت ممکن بود فرصت فکر کردن داشته باشی.
بعد از رسیدن به فیلادلفیا مسافرخانهای پیدا کردم و اجارهی یک هفته را پیشپیش پرداختم. بار نزدیک آنجا پنجاه سال عمر داشت. از دم در ورودی تا توالت میتوانستی رایحهی شاش و گه و استفراغ نیم قرن را استشمام کنی.
روزی هشت ساعت از وقتت را تحویل رئیس میدادی، و همیشه او باز بیشتر میخواست. برای مثال هم شده، هیچ وقت بعد از شش ساعت کار نمیفرستادت خانه. چون آن وقت ممکن بود فرصت فکر کردن داشته باشی.
هزار پیشه | چارلز بوکوفسکی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com