- امتیاز واکنش
- 2,975
- زمان حضور
- 25 روز 21 ساعت 19 دقیقه
نویسنده این موضوع
نام دلنوشته: امشب
نام دلنویس: Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: تراژدی
مقدمه:
امشب دف خون میزنم. با اشک، رقص باران میزنم. دنیا را همه زندان و خود را مرغ بیمار میبینم. آتشافروز همچو شمعی، بر روی نامهی مرگ میغلتم. اگر او مرگ باشد، من آتشم؛ مرگ دو چندان میشوم.
از هر چه گویند، کلامم جز رهایی رنگی ندارد. آنان لعاباند و من، خاک گلدانم.
نشستهام نه، زمین خوردهام؛ رنگ سرخ لاله نیست، خون زانوانم است که لاله را سیراب کرده است.
همه دنیا چشم و من اشکهایش هستم؛ میپرسی دریا؟ تکهای از وجود من است.
دربهای اندرونی کاخ ویرانهام باز است؛ آ*غو*شم را گویم، به قلب بیپناهم، پناه آور.
امشب را تا به سحر به فردا فکر میکنم. فردا هم رسید و من همچنان در فردا سفر میکنم.
نام دلنویس: Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸
ژانر: تراژدی
مقدمه:
امشب دف خون میزنم. با اشک، رقص باران میزنم. دنیا را همه زندان و خود را مرغ بیمار میبینم. آتشافروز همچو شمعی، بر روی نامهی مرگ میغلتم. اگر او مرگ باشد، من آتشم؛ مرگ دو چندان میشوم.
از هر چه گویند، کلامم جز رهایی رنگی ندارد. آنان لعاباند و من، خاک گلدانم.
نشستهام نه، زمین خوردهام؛ رنگ سرخ لاله نیست، خون زانوانم است که لاله را سیراب کرده است.
همه دنیا چشم و من اشکهایش هستم؛ میپرسی دریا؟ تکهای از وجود من است.
دربهای اندرونی کاخ ویرانهام باز است؛ آ*غو*شم را گویم، به قلب بیپناهم، پناه آور.
امشب را تا به سحر به فردا فکر میکنم. فردا هم رسید و من همچنان در فردا سفر میکنم.
دل نوشته - امشب | Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸
نام دلنوشته:امشب نام دلنویس:Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸ ژانر:تراژدی مقدمه: امشب دف خون میزنم. با اشک، رقص باران میزنم. دنیا را همه زندان و خود را مرغ بیمار میبینم. آتشافروز همچو شمعی، بر روی نامهی مرگ میغلتم. اگر او مرگ باشد، من آتشم؛ مرگ دو چندان میشوم. از هر چه گویند، کلامم جز رهایی...
forum.roman98.com
نقد و بررسی دلنوشته امشب | Melika_hsh کاربر انجمن رمان ۹۸
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com
آخرین ویرایش توسط مدیر: