- عضویت
- 13/3/24
- ارسال ها
- 379
- امتیاز واکنش
- 1,700
- امتیاز
- 183
- سن
- 24
- زمان حضور
- 37 روز 9 ساعت 54 دقیقه
نویسنده این موضوع
ازدواج و اختلال دوقطبی
ازدواج سنت و نیازی است که افراد با انگیزه های مختلف به آن اقدام می کنند. سن ازدواج، زمان ازدواج، تهیه مقدمات ازدواج، شرایط شغلی و اجتماعی همگی از مواردی است که در تصمیم به ازدواج نقش موثری دارند.
در مورد ازدواج بیمار مبتلا به بیماری شدید روانپزشکی مانند اسکیزوفرنیا و بیماری دو قطبی نظرات و نگرش های مختلفی وجود دارد. پیش از پرداختن به مسئله ازدواج بیمار مبتلا به بیماری شدید روانپزشکی، به چند اعتقاد و فکر غلط میپردازیم:
اعتقاد و فکرهای غلط در مورد ازدواج و اختلال دو قطبی
ازدواج باعث بهبودی بیماری میشود. برخی اعتقاد دارند که اگر فرزندشان که اختلال روانپزشکی دارد، ازدواج کند فشار روانی ناشی از تجرد کاهش یافته و فرد بهبود مییابد.
رابـ*ـطه باعث بهبودی بیماری میشود. برخی فکر میکنند که با ازدواج و رابـ*ـطه ، بیماری فروکشی میکند.
بهتر است بدانیم که ”ازدواج“ با همه منافع و فواید آن، با استرس و فشار روانی بالا حتی برای هر فرد سالم از روانی، همراه است.
بدیهی است برای کسی که به بیماری شدید روانپزشکی مبتلا است این فشار به مراتب بیشتر است. افزایش فشار روانی یکی از عواملی است که میتواند باعث عود و شدت یافتن بیماری شود. به همین دلیل بسیاری از خانواده ها پس از ازدواج فرزندشان که دچار بیماری روانپزشکی است با نتایج عکس آن چیزی که توقع داشتند مواجه میشوند.
برای گرفتن تصمیم به ازدواج فرزند بیمار خود به سوالات زیر جواب دهید:
آیا خود بیمار تمایل به ازدواج دارد یا خیر؟
اگر پاسخ خیر است به ازدواج وی اصرار نداشته باشید.
اگر پاسخ بیمار بلی است، در این صورت: علت تمایل وی به ازدواج تشکیل خانواده و بچه دار شدن است یا تنها رابـ*ـطه؟ اگر نیت اصلی رابـ*ـطه است، بهتر است از روش هایی که به ازدواج دائم ختم نمی گردد استفاده نمود. اگر نیت اصلی بیمار تشکیل خانواده و داشتن فرزند در کنار رابـ*ـطه است، در این صورت برای ازدواج دائم می بایست آماده شد.
اختلال دوقطبی
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com