خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است. هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

zariiiiiiiii

کاربر V.I.P انجمن
کاربر V.I.P انجمن
کاربر رمان ۹۸
  
عضویت
22/4/24
ارسال ها
344
امتیاز واکنش
918
امتیاز
108
محل سکونت
LALALAND
زمان حضور
6 روز 7 ساعت 33 دقیقه
نویسنده این موضوع
طرز تهیه‌ی بریانی بلوچی
مواد لازم تهیه‌ی این غذای لذیذ و راحت برای شش نفر:

۶ عدد پیاز بزرگ۷ حبه سیر۱ عدد مرغ کامل۱ پاکت ادویه پاکستانی بمبئی
۶ عدد فلفل تند سبز۴ قاشق غذاخوری ادویه مخصوص بریانی۳ استکان ماست کم چرب۱ کیلو گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری رنگ مجاز خوراکیروغن به میزان لازمنمک به میزان لازمفلفل سیاه کمی برای عطر غذا

مراحل تهیه:
مرحله اول: ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم تا به رنگ طلایی در بیایند.

مرحله دوم: سپس مرغ را که بخاطر گرفته شدن بوی بد آن یک ساعت قبل در یخچال گذاشته ایم به پیازها اضافه میکنیم. باید توجه کرد شعله گاز در تمام مراحل حتما کم باشد.

مرحله سوم: بعد از گذشت حدود سه دقیقه از تفت دادن مرغ ها با پیاز، ادویه بمبئی بریانی را بطور کامل در ماهیتابه میریزیم.

مرحله چهارم: گوجه ها را بصورت حلقه ای نازک با پوست بریده و به غذا اضافه می کنیم.

مرحله پنجم: حال سیرها را که قبلا کوبیده و خرد کرده ایم به غذایمان اضافه میکنیم و هم می زنیم.

مرحله ششم: وقتی آب گوجه ها از آنها جدا گردید و ظرفمان تا حدودی پر از آب گوجه شد، ماست کم چرب را که قبلا خوب هم زده ایم درون ظرف غذا ریخته و با قاشق غذا را هم میزنیم.

مرحله هفتم: ادویه مخصوص بریانی که از عطاری ها تهیه کرده و خرد کرده ایم را به میزان دو قاشق غذاخوری به غذا اضافه کرده و به مقدار نیاز نمک میزنیم.

مرحله هشتم: تا زمان غلیظ شدن آب گوجه ها صبر میکنیم.

مرحله نهم: حال برنج ها را که نیم ساعت قبل در آب گذاشته ایم آبکش کرده و سپس آبشان را می ریزیم.

مرحله دهم: یک قابلمه پر از آب کرده و ادویه مخصوص بریانی که از عطاری ها تهیه کرده ایم را بدون اینکه خردشان کنیم به مقدار دو قاشق غذاخوری داخل آب میریزیم و مقداری نمک نیز به آب اضافه میکنیم بطوری که آب شور شود. منتظر میشویم تا آب جوش بیاید بعداز آن برنج های خیس خورده را داخل قابلمه آب جوش میریزیم تا مغز پخت شود و با قاشق هم می زنیم.

مرحله یازدهم: سپس برنج ها را داخل صافی ریخته و بدون ریختن آب رویشان جهت حفظ نمک آبکش شان می کنیم.

مرحله دوازدهم: حال برنج ها را در ظرفی که قبلا گوشت ها را تفت داده ایم می ریزیم بصورتی که گوشت ها در پایین و برنج ها در بالا باشد.

مرحله سیزدهم: دوقاشق غذاخوری رنگ خوراکی مجاز را در مخلوط برنج و گوشت ها ریخته و فقط برنج های بالا را کمی هم می زنیم.

مرحله چهاردهم: تا زمان دم کشیدن برنج حدود نیم ساعت صبر کرده تا بریانی بلوچی آماده شود.


نوش جان
منبع: کوکپد


طرز تهیه‌ی بریانی بلوچی

 
  • تشکر
  • عالی
Reactions: YeGaNeH و daryam1
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا