خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
6,994
امتیاز واکنش
35,177
امتیاز
473
زمان حضور
259 روز 18 ساعت 31 دقیقه
نویسنده این موضوع
پیراشکی با خمیر یوفکا برای دورهمی و میهمانی هایتان
پیراشکی جزو یکی از غذاهای فست فودی محسوب می شود که میان کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. این غذا بسیار سریع حاضر می شود و شما می توانید به راحتی با موادی که دوست دارید آن را تهیه کنید. اگر میهمانی یا دورهمی خاصی دارید و تصمیم به ایجاد تنوع در منوی پذیرایی خود گرفته اید، پیشنهاد می کنیم رسپی امروز این آموزش را با دقت دنبال کنید.

مواد لازم پیراشکی با خمیر یوفکا

مواد لازممیزان لازم
پیاز1 عدد
گوشت چرخ کرده300 گرم
خمیر یوفکا یک بسته
فلفل دلمه ای1 عدد
رب گوجه فرنگی2 ق غ
نمک٬فلفل٬ زردچوبهبه میزان لازم
پنیر پیتزا و قارچبه میزان دلخواه

طرز تهیه پیراشکی با خمیر یوفکا بدون فر
با دقت مراحل زیر را دنبال کنید تا پیراشکی با خمیر یوفکا شما هم شکل و مزه خوبی داشته باشد.

مرحله اول:
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا یک عدد پیاز متوسط را پوست بگیرید سپس آن را شسته و نگینی خرد کنید.

مرحله دوم:
پیاز خرد شده را با مقداری روغن تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را نیز به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم:
قارچ ها را شسته و خرد کنید سپس به ترکیب گوشت چرخ کرده و پیاز اضافه و سرخ کنید.

مرحله چهارم:
یک عدد فلفل دلمه ای را نیز شسته و به صورت نگینی خرد کنید و به مواد پیراشکی اضافه کنید. برای زیباتر شدن ظاهر پیراشکی گوشت، می توانید از چند رنگ فلفل دلمه ای استفاده کنید.

مرحله پنجم:
رب گوجه فرنگی را نیز به مواد پیراشکی اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.

مرحله ششم:
ادویه ها که شامل نمک٬فلفل٬زردچوبه بودند را نیز به مواد افزوده و هم بزنید. شما می توانید در این مرحله از ادویه های دیگری مانند پودر سیر٬ آویشن ٬ پاپریکا و دیگر ادویه های دلخواه تان استفاده کنید.

مرحله هفتم:
خمیر یوفکا را که از قبل به دمای محیط رسانده اید را ورقه ای بردارید و مقداری از این مواد را میان آن قرار بدهید.

مرحله هشتم:
مقداری از پنیر پیتزا را نیز روی مواد میانی ریخته و خمیر را روی هم بگذارید. با کمک یک چنگال دور تا دور آن را طرح بدهید و بهم بچسبانید.

مرحله نهم:
خمیر را درونه تابه با روغن داغ قرار دهید و بگذارید تا دو طرف آن سرخ شود.


نکات تکمیلی در تهیه پیراشکی با خمیر یوفکا
مواد میانی پیراشکی ذائقه ای می باشد و شما می توانید از هر ماده ای که دوست دارید برای این کار استفاده کنید.
شما می توانید از ادویه مخصوص نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
شما می توانید این غذا را با انواع سس سرو کنید.
پیشنهاد می کنیم، پیش از سرو روغن پیراشکی ها را با کمک دستمال مناسب بگیرید.






منبع: نمناک


طرز تهیه پیراشکی با خمیر یوفکا؛ خوشمزه و مجلسی

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا