خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
6,998
امتیاز واکنش
35,236
امتیاز
473
زمان حضور
260 روز 12 ساعت 15 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم مجبوس عربی برای 4 نفر

مواد لازممقدار
مرغ1 عدد متوسط
پیاز1 عدد بزرگ
گوجه فرنگی5 عدد متوسط
برنج4 تا 5 پیمانه
میخک6 عدد
هل6 عدد
چوب دارچین3 تکه کوچک
تخم گشنیز1 قاشق مربا خوری
زیره سبز1 قاشق چای خوری
زردچوبه1 قاشق مربا خوری
فلفل سیاهنصف قاشق مربا خوری
ادویه پلویی1 قاشق مربا خوری
نمک و روغنبه مقدار لازم


دستور پخت مجبوس دجال ، غذای عربی با مرغ

  1. در قدم اول طرز تهیه پلو عربی معروف به مجبوس دجال ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
  2. قابلمه ای مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود.
  3. سپس پیازهای خرد شده را در روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
  4. تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و روی آن مقداری از ادویه مجبوس دجال را که شامل تخم گشنیز ، پودر زیره سبز ، زردچوبه و مقداری فلفل سیاه است بپاشید و خوب تفت دهید.
  5. وقتی رنگ تکه های مرغ تغییر کرد، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید به طوری که با همین مقدار آب برای پخت برنج استفاده کنیم؛ به طوری یک بند انگشت روی قابلمه خالی بماند.
  6. حالا درب قابلمه را گذاشته و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه الی 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
  7. در این فاصله گوجه فرنگی ها را شسته و با رنده ریز رنده کنید تا به شکل پوره شود.
  8. وقتی مرغ ها پخته شدند، آنها را از داخل قابلمه بیرون آورده و آب آن را از صافی رد کنید و داخل قابلمه ای که قرار است برنج را بپزید بریزید.
  9. گوجه فرنگی رنده شده را هم به آب مرغ اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.
  10. در این مرحله باقی ادویه پلوهای عربی که در مواد لازم گفته شد، شامل تخم گشنیز، زیره سبز، رازیانه، هل، فلفل قرمز و میخک را داخل قابلمه آب مرغ بریزید.
  11. برنج را هم بشویید و آب آن را دور ریخته و برنج به بقیه مواد داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید حدود7 دقیقه برنج بپزد.
  12. بعد یک دانه از برنج را بین انگشتانتان تست کنید و اگر اطراف برنج نرم و مغز آن کمی سفت بود برنج را آبکش کنید.
  13. کف قابلمه مورد نظر مقداری روغن بریزید و با کفگیر کمی از برنج را داخل قابلمه بریزید. سپس چند تکه مرغ را روی برنج قرار دهید و مجددا روی آن برنج بریزید.
  14. این لایه ها را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید، لایه آخر باید برنج باشد. درب قابلمه را بگذارید و حرارت را ملایم کنید تا بخار داخل قابلمه بپیچد.
  15. بعد حرارت را کم کنید تا غذا کاملا دم بکشد.
  16. برای این غذا میتوانید از مرغ درسته هم استفاده کنید به این ترتیب که مرغ را داخل سینی فر قرار دهید و با قلمو داخل و خارج مرغ را زعفرانی کرده و در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا حدودا 40 دقیقه مرغ بپزد.
  17. کشمش ها را کمی در آب خیس دهید و بعد داخل آبکش بریزید و زمانیکه آب آن گرفته شد داخل مقداری روغن با حرارت کم به مدت 1 دقیقه تفت دهید.
  18. سپس کشمش ها را از روغن بیرون بیاورید و زرشک را داخل تابه به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  19. برای سرو این نوع برنج و مرغ عربی، غذا را داخل دیس بکشید و تکه های مرغ را روی آنها بچینید و با کشمش، زرشک و پیاز داغ تزیین کنید.




منبع: نمناک


طرز تهیه مجبوس عربی اصل با مرغ + ادویه مجبوس

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا