خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
6,998
امتیاز واکنش
35,210
امتیاز
473
زمان حضور
260 روز 1 ساعت 30 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم تارت قارچ و پنیر
مواد لازممقدار
سـ*ـینه مرغ1 عدد
قارچ300 گرم
پیاز1 عدد
پنیرپیتزابه مقدار لازم
خمیر تارت آمادهبه مقدار لازم
پودر سیر1 قاشق چایخوری
آویشن1 قاشق چایخوری
نمک، فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه تارت قارچ و پنیر با مرغ
مرحله اول:
ابتدا درون قابلمه ای یک عدد سـ*ـینه مرغ را به همراه مقداری نمک و فلفل و زردچوبه بپزید، سپس مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

مرحله دوم:
بعد از پوست کندن پیاز، آن را رنده ریز کنید، سپس قارچ ها را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید و خرد کنید.

مرحله سوم:
در یک تابه مناسب روغن بریزید و پیاز را به همراه پودر سیر و قارچ های خرد شده تفت دهید.

مرحله چهارم:
بعد از تفت دادن قارچ ها نوبت به اضافه نمودن مرغ ریش ریش شده به تابه می رسد، مرغ را به همراه ادویه های گفته شده به قارچ های سرخ شده اضافه کرده و تفت دهید.

مرحله پنجم:
قالب تارت را با روغن چرب کنید و خمیر آماده را در آن پهن کنید. اگر می خواهید خمیر تارت را خودتان تهیه کنید در بخش شیرینی پزی نمناک بخوانید.

مرحله ششم:
مواد تهیه شده را درون قالب بر روی خمیر تارت بریزید و سپس پنیر را اضافه کنید. میزان پنیر پیتزا دلخواه است، برای طعم دهی بیشتر می توانید کمی جعفری نیز روی مواد بریزید.

مرحله هفتم:
قالب های تارت را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده، به مدت 15 – 10 دقیقه قرار دهید تا لبه های تارت طلایی و پنیر آب شود، بعد از خنک شدن تارت قارچ و پنیر را از قالب خارج کنید و به همراه سس دلخواه سرو نمایید.



منبع: نمناک


طرز تهیه تارت قارچ و پنیر؛ فینگر فودی راحت و سریع

 
  • تشکر
Reactions: -FãTéMęH-
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا