YeGaNeH
معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
نویسنده این موضوع
مواد لازم شیرینی نخودچی با روغن مایع
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استراحت با روغن مایع
برای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع:
منبع: نمناک
مواد لازم | مقدار |
آرد نخودچی | 120 گرم |
آرد سفید | 10 گرم |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
روغن مایع | 45 گرم |
پودر قند | 45 گرم |
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استراحت با روغن مایع
برای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع:
- ابتدا فر را روشن و روی دمای 175 درجه سانیتگراد بگذارید واجازه دهید به طور کامل گرم شود.
- در یک ظرف آرد سفید و آرنخودچی را با هم مخلوط نمایید.
- سپس مخلوط آردها را دو بار الک نمایید.
- پودر قند را به همراه پودر هل به مواد اضافه نمایید.
- مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
- روغن مایع را درون ظرفی ریخته و درون مایکروفر یا روی گاز گرم کنید تا حدی که ولرم شود.
- روغن را به مواد خشک اضافه کرده و با قاشق مخلوط نمایید تا بافت مواد یکدست گردد.
- خمیر را با دست در حد یک دقیقه ورز دهید تا منسجم و بدون ترک شود.
- خمیر را بین دو لایه نایلون قرار دهید.
- با استفاده از وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کنید.
- خمیر را با کاتر دلخواه قالب بزنید.
- سینی فر را چرب کرده و خمیرها را به ترتیب درون سینی فر بچینید.
- روی خمیرهای قالب شده شده مقداری پودر پسته بریزید.
- سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزند.
- شیرینی ها را از فر خارج و پس از خنک شدن، درون ظرف دلخواه بچینید و سرو نمایید.
- اصالت شیرینی نخودچی متعلق به استان قزوین بوده و همانطور کهِ از نامش پیداست ماده اصلی آن آرد نخودچی خواهد بود.
- اگر خمیر شیرینی خشک و سفت شده، حتماً از آرد زیادی استفاده کردهاید و رطوبت آن کم است.
- اگر روغن یا کره زیادی در تهیه خمیر شیرینی نخودچی استفاده شده باشد، چسبندگی خمیر زیاد خواهد شد.
- از دلایل شل شدن خمیر شیرینی نخودچی میتوان به زیاد بودن روغن آن اشاره نمود.
منبع: نمناک
طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با روغن مایع، بدون استراحت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com