نویسنده این موضوع
مواد لازم شیرینی نخودچی با روغن مایع
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استراحت با روغن مایع
برای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع:
منبع: نمناک
مواد لازم | مقدار |
آرد نخودچی | 120 گرم |
آرد سفید | 10 گرم |
پودر هل | نوک قاشق چایخوری |
روغن مایع | 45 گرم |
پودر قند | 45 گرم |
طرز تهیه شیرینی نخودچی بدون استراحت با روغن مایع
برای تهیه شیرینی نخودچی با روغن مایع:
- ابتدا فر را روشن و روی دمای 175 درجه سانیتگراد بگذارید واجازه دهید به طور کامل گرم شود.
- در یک ظرف آرد سفید و آرنخودچی را با هم مخلوط نمایید.
- سپس مخلوط آردها را دو بار الک نمایید.
- پودر قند را به همراه پودر هل به مواد اضافه نمایید.
- مواد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.
- روغن مایع را درون ظرفی ریخته و درون مایکروفر یا روی گاز گرم کنید تا حدی که ولرم شود.
- روغن را به مواد خشک اضافه کرده و با قاشق مخلوط نمایید تا بافت مواد یکدست گردد.
- خمیر را با دست در حد یک دقیقه ورز دهید تا منسجم و بدون ترک شود.
- خمیر را بین دو لایه نایلون قرار دهید.
- با استفاده از وردنه خمیر را به قطر یک سانتی متر باز کنید.
- خمیر را با کاتر دلخواه قالب بزنید.
- سینی فر را چرب کرده و خمیرها را به ترتیب درون سینی فر بچینید.
- روی خمیرهای قالب شده شده مقداری پودر پسته بریزید.
- سینی را درون فر قرار داده و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزند.
- شیرینی ها را از فر خارج و پس از خنک شدن، درون ظرف دلخواه بچینید و سرو نمایید.
- اصالت شیرینی نخودچی متعلق به استان قزوین بوده و همانطور کهِ از نامش پیداست ماده اصلی آن آرد نخودچی خواهد بود.
- اگر خمیر شیرینی خشک و سفت شده، حتماً از آرد زیادی استفاده کردهاید و رطوبت آن کم است.
- اگر روغن یا کره زیادی در تهیه خمیر شیرینی نخودچی استفاده شده باشد، چسبندگی خمیر زیاد خواهد شد.
- از دلایل شل شدن خمیر شیرینی نخودچی میتوان به زیاد بودن روغن آن اشاره نمود.
منبع: نمناک
طرز تهیه شیرینی نخودچی بازاری با روغن مایع، بدون استراحت
رمان ۹۸ | دانلود رمان
نودهشتیا,بزرگترین مرجع تایپ رمان, دانلود رمان جدید,دانلود رمان عاشقانه, رمان خارجی, رمان ایرانی, دانلود رمان بدون سانسور,دانلود رمان اربابی,
roman98.com