خوش آمدید به رمان ۹۸ | بهترین انجمن رمان نویسی

رمان ۹۸ با هدف ترویج فرهنگ کتاب خوانی و تقویت قلم عزیزان ایجاد شده است.
هدف ما همواره ایجاد محیطی گرم و صمیمی و دوستانه بوده
برای مطالعه کامل رمان‌ها و استفاده از امکانات انجمن
به ما بپیوندید و یا وارد انجمن شوید.

YeGaNeH

معاونت کل سایت رمان ۹۸
عضو کادر مدیریت
کاربر V.I.P انجمن
معاونت سایت
کاربر ویژه انجمن
  
عضویت
9/1/22
ارسال ها
7,054
امتیاز واکنش
35,396
امتیاز
473
زمان حضور
261 روز 20 ساعت 52 دقیقه
نویسنده این موضوع
مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان :
بادمجان بزرگ 10 عدد
هویج بزرگ3 عدد
* سبزی ترشیبه مقدار لازم
فلفل ترشی (زیاد تند نباشد)خیلی کم
سیر 20 حبه
گلپرساییده 3 قاشق غذاخوری
سیاهدانه به مقدار کم
گل کلم بزرگنصف گل کلم
سرکهبه مقدار لازم
نمکبه مقدار لازم
کرفس2 شاخه

* سبزی ترشی (گشنیز و جعفری و نعنا و ترخون و مرزه و ریحان و شوید و پیازچه و پونه و آویشن و شنبلیله و ساقه های تازه و سیز سیر و برگ و ساقه جوان و ترد کرفس)

طرز تهیه ترشی لیته بادمجان:
بامجان کبابی (من بادمجان را کبابی می کنم اما اگر شما بوی دودی بادمجان را دوست ندارید می توانید بخارپز یا اینکه داخل سینی فر بگذارید تا نرم شوند، یا با مقداری آب و سرکه بپزید.)
همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند و آن ها را درشت خرد کنید بادمجان ها را پوست بگیرید، سپس آن ها را جدا جدا داخل سبزی خردکن به اندازه ای می خواهید ریز باشند خرد کنید.
هنگام خرد کردن مواد ترشی لیته روی آن ها نمک بپاشید و بعد از خرد کردن آن ها را داخل صافی بریزید تا آب اضافی سبزیجات برود.
سپس همه مواد ترشی را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روی آن ها گلپر و مقدار کمی سیاهدانه بریزید و مخلوط کنید. بعد ترشی ها را داخل ظرف های مخصوص ترشی تان بریزید و روی آن ها را با سرکه سفید بپوشانید و در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل ظرف ها نفوذ نکند ظرف های ترشی را داخل یخچال یا جایی خنک و تاریک قرار بدهید.






منبع: بیتوته


طرز تهیه ترشی لیته بادمجان

 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
بالا